Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tirza G.

Tirza G.

12-10-2008 om 19:10

Ligt het nou aan mij of [tweelingen bij celebrity's]

krijgt iedere celebrity tegenwoordig een tweeling? Vandaag Lisa-Marie Presley, en we hadden al J-Lo en Angelina en dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Het valt me zo óp. Of ligt het aan mijn tunnelvisie?

Tirza

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Ardnax

Ardnax

12-10-2008 om 20:14

Tunnelvisie

En ja hoor, hier ook waarschijnlijk één met tunnelvisie, maar toen ik dat bericht vanmiddag las, dacht ik ook: "alweer ????"
Ik begin bijna te vermoeden dat het in is om een tweeling te krijgen en aangezien in Amerika alles kan, ze met IVF gewoon 2 embryo's terug plaatsen, om hip te zijn. Niet omdat het niet lukt.
Of ben ik nu erg achterdochtig ?
Gôh, val ik nu onder de trendsetters ?
Grtz.
Ardnax

liora

liora

12-10-2008 om 21:48

Volgens mij

Hoi,

Volgens mij is die van Angelina Jolie gewoon natuurlijk, die van Lisa Marie vermoederlijk IVF (ze is al wat ouder), en die van J-lo is zeker IVF, dat is volgens mij ook openlijk verteld.

Liora

liora

liora

12-10-2008 om 21:49

En julia roberts

Ja die ook nog, ook IVF.

Nasha the first

Nasha the first

12-10-2008 om 22:01

Lisa marie

was dat geen adoptie?

Ardnax

Ardnax

12-10-2008 om 22:33

Nasha

Dan maken ze het wel heel reëel; afgelopen dinsdag heeft ze een keizersnede gehad
Grtz.
Ardnax

Angelina

Nee, het ligt niet aan jou, er zijn nogal wat beroemdheden met tweelingen. Vlgs de Telegraaf (ok, geen betrouwbare bron ) is Angelina trouwens wel degelijk zwanger geworden door IVF, zie: http://www.telegraaf.nl/prive/155290/___Tweeling_Angelina_Jolie_verwekt_door_IVF___.html
Er zijn nog veel meer beroemde ouders met tweeling: Marcia Cross (Desperate Housewives), Geena Davis, Patrick Dempsey (Dr. McDreamy), Al Pacino en Dennis Quaid. En wat dichterbij huis Leonie Sazias en Edwin van Cuilenborg.
Ook zijn er beroemdheden die helft van een tweeling zijn: Kiefer Sutherland, Vin Diesel, Alanis Morisette, Ashton Kutcher en Gisele Bundchen.
Groet van Bintje, naast meerlingmoeder, goed voor al uw showbizznieuws )

*Sophie*

*Sophie*

12-10-2008 om 23:13

Bintje ;- )

"Ook zijn er beroemdheden die helft van een tweeling zijn: Kiefer Sutherland, Vin Diesel, Alanis Morisette, Ashton Kutcher en Gisele Bundchen."

Je vergeet mij! : *Sophie*

hehehe ;- )

Kaaskopje

Kaaskopje

12-10-2008 om 23:37

Ashton kutcher

Vandaar dat Demi een tweeling heeft. Ashton wilde de trend voortzetten.
En als Kiefer Sutherland een van een tweeling is is zijn beroemde vader Donald dus ook vader van een tweeling

liora

liora

12-10-2008 om 23:56

Fout

Oh jee, inderdaad Angelina Jolie ook met IVF, wat maf! Ze is best jong, zou haar eerste kind dan ook door IVF zijn verwekt?
Ach ja, ik wil toch goed op de hoogte zijn!

Liora

Tirza

Ik denk dat het statistisch juist is. Er zijn gewoon te veel celebs

Nasha the first

Nasha the first

13-10-2008 om 22:54

Ardnax

tja, je wil het echt meemaken of niet toch ? )

Verkeerd onthouden kennelijk

Tirza G.

Tirza G.

14-10-2008 om 20:11

Nee

maar dat is ook niet zo gek: die kennen wij hier niet

Tirza

*Twinkel*

*Twinkel*

15-10-2008 om 13:15

Als moeder van 4 kinderen

maar nog redelijk ver bij de 40 vandaan kan ik me nog een aantal jaar voorbereiden voordat ik hip ga doen met een tweeling!

Juliëtte

Juliëtte

15-10-2008 om 20:19

Celebrity's

Van sommige celebrity's is bekend dat ze ivf hebben laten doen. JLo bijv. Van andere kun je het een beetje inschatten dat het ws ivf is geweest. Marcia Cross wilde altijd al kinderen maar kwam pas laat de juiste man tegen (hoorde ik in intervieuws) en was ook al ruim over de 40 toen ze haar tweeling kreeg, dan kun je wel beetje aannemen dat het ivf is geweest.

Van Angelina Jolie heb ik in een intervieuw gelezen dat zij ook ivf heeft gedaan, niet omdat ze vruchtbaarheidsproblemen had maar omdat ze snel zwanger wilde worden en niet al die maandelijkse poespas wilde. Toen schoten mijn wenkbrauwen wel ff omhoog. IVF is toch niet iets wat je 'even tussendoor' doet, zo heb ik het althans niet ervaren.

Juliëtte
2e zwangerschap via ivf met als resultaat een tweeling

Juliëtte

Juliëtte

15-10-2008 om 21:27

Pelle

Ik weet het ook niet, ik was er niet bij Aan de andere kant het is Amerika, daar gaan ze toch iets anders om met ivf dan in NL met alle strikte protocollen.

Ik heb ooit een zakenvrouw gezien bij (ik meen) Oprah die dezelfde redenatie had. Die wilde niet maandenlang stressen van wel/niet zwanger, maar gewoon 1 poging op een moment dat ze 9 mnd later toevallig ook wat ruimte had in haar agenda om een baby te krijgen. Ze kreeg dan ook meer embryo's teruggeplaatst dan de 1 a 2 die je in NL kreeg. Een eventuele meerling zou ze dan laten reduceren.

Tsja, ik kan het niet begrijpen maar het schijnt voor sommigen normaal te zijn.

Ardnax

Ardnax

16-10-2008 om 00:32

Ik voldoe totaal niet

Alhoewel het niet mijn eerste zwangerschap was, had ik toch geen vier kinderen.
Afrikaans ?? Nou nee; blond (grijs ) en blank met sproeten.
Slechts 1.65m en 47 kilo...
En oh ja, bij bevalling 35.
En dan waren het eerst nog wel drie ukkepukken in mijn buik.
Ennuh, de meeste vrouwen in mijn omgeving en gezegend (!) met een (natuurlijk verwekte) tweeling zijn jong, dun en klein.
Als ik zo teruglees (alhoewel het inderdaad roddelbladen zijn) zijn de celebrity's met tweelingen bijna allemaal met IVF zwanger geraakt.
Grtz.
Ardnax

Angie

Angie

16-10-2008 om 01:29

Tirza

Oeps, ik dacht dat Ugly Betty ook in Nederland draaide.

Angie

Angie - wel hoor!

Draait hier ook en inderdaad, tweeling. Ik herken haar naam nu opeens als de ex van John Stamos - goh, wat was ik ooit jaloers op haar! Nu niet meer hoor...

Inderdaad amerika

daar kan je bij veel klinieken je vol pompen met hormomen, er worden op verzoek idioot veel embryo's teruggeplaatst en als het er meer dan 2 zijn dan wordt er abortus gepleegd op de embyro's die te veel zijn.

Ik vind het verschrikkelijk, ik kan mij er dus ook helemaal niets bij voorstellen. Ik heb vorige ivf 2 embyro's terug laten plaatsen, meer kan ook in Nederland niet als je nog geen 36 bent, de risico's van een tweelingzwangerschap vond ik al groot.

Juliëtte

Juliëtte

16-10-2008 om 14:22

Jamaarjamaarjamaar pelle

In NL is de kans op succes even groot (of klein) bij ivf als bij een normale conceptie idd, maar ja hier krijg je ook 1 hooguit 2 embryo's terug. Als je meer embryos terugplaatst heb je in theorie dus meer kans dat er 1tje aanslaat.

En al je andere praktische vragen, ik had ze ook maar dame in kwestie heeft het daar toen niet over gehad. Struisvogelpolitiek ???

Raar volk die amerikanen

Mariska

Mariska

19-10-2008 om 19:52

Ligt niet aan jou...

Was mij ook opgevallen al die 2lingzwangerschappen!

Net als Anna na 2 1lingen de 3e zwangerschap een 2ling - dus 4 kindjes in totaal nu Ik was 36 jr, ben 1.80 en woog 63 kg en ben onwijs blond hahahaha Volgens mij neemt de kans op een 2ling met je 40ste juist weer af.

Kreeg gister net de Twininfo binnen - het informatie-bulletin van het nederlands 2lingenregsiter - waarin staat dat er bij hun 7 gezinnen ingeschreven stan met een 2ling en een 3ling en 5 gezinnen met 3 (!) 2lingparen

Tweeling-infasie op nu.nl

Kijk voor de gein eens op nu.nl bij "achterklap". Fotootjes over de tweeling-infasie (sorry, weet niet hoe ik hiervoor een linkje kan maken).

Past mooi in dit draadje.

Emmalynn

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.