Home » Forum » Lunchen bij carré

Lunchen bij carré?

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
judiths mama
Lunchen bij carré?

Zondag gaan we naar Carré en willen van te voren ergens lunchen. Wie weet er een leuk adresje ergens in de buurt?

Ik kom echt praktisch nooit in Amsterdam, dus als iemand me op weg kan helpen??

rozenstruikje
Hier

Je kunt lunchen bij bijvoorbeeld Dantzig. Als je met tram 9 komt vanaf CS dan uitstappen op waterlooplein. Carre is dan rechtsaf langs de Amstel. Voor Dantzig moet je linksaf, langs de Amstel. Het ligt dus achter het muziektheater maar zeker op loopafstand naar Carré.

Heel erg leuk vind ik Puccini, dat is in de staalstraat. Op googlemaps staat het beschreven als Espressobar maar behalve goede koffie hebben ze ook heerlijke italiaanse broodjes. Wel duurder dan Dantzig. Voor Puccini kun je ook uitstappen op Muntplein en dan tussendoor lopen. Je komt dan ook langs de Jaren en daar kun je ook lunchen.

Je kunt ook met de metro naar Weesperplein en dan bij Bar Lempicka lunchen. Dat is op de hoek bij de Hoge Sluis, aan de Amstel.

Veel plezier!

Biene M.
Hier of hier
judiths mama
Leuk

Dat zijn een al een paar leuke tips. Dank jullie wel!
Saskia

Ilva
Vapiano's

Op het oosterdokseiland (5 min. vanaf CS) ligt in het gebouw van de bibliotheek, naast de bibliotheek Vapiano's. Hier kan je echt heerlijk italiaans eten. Je kan zien hoe de koks het eten klaar maken. Het is net even anders dan je gewend bent maar zo ontzettend leuk. Echt iets voor de lunch. En niet zo duur.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.