Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Vic

Vic

20-07-2011 om 21:00

Make-up en sieraden (en open schoenen)

Ik heb het idee dat ik (in verschillende gezelschappen) vaak de enige vrouw ben zonder make-up en sieraden. Ik heb wel twee ringen en een horloge om, maar de vrouwen in mijn omgeving hebben nagenoeg allemaal van die opzichtige blingbling kettingen en rinkelarmbanden om. Soms wel mooi hoor, maar ik kan daar allemaal niet zo goed tegen. Kettingen en armbanden voel ik altijd zitten of ik blijf ermee hangen, en make-up zit bij mij ook nooit zoals het hoort (of hooguit vijf minuten). Daarbij vind ik het ook niet zo nodig (maar dat is natuurlijk een slap excuus). Verder ben ik op zonnige dagen (zoals vandaag gelukkig weer) altijd de enige met dichte schoenen. Zonder uitzondering lopen alle vrouwen op open schoenen (zelfs bij zakelijke kleding, heel bijzonder), met gelakte teennagels.
Weten jullie een goede reden om mijn gewoonten te doorbreken? Zie je er leuker uit met make-up en sieraden, of kan het prima zonder?

Ik doe het al

40 jaar zonder make up, met uitzondering van een periode in mijn adolescentie waarin ik helrode oogschaduw mooi vond combineren met zwarte lippenstift ;-) Ik vraag me ook wel eens af of anderen mij onverzorgd vinden, ik draag dus nóóit make up (mijn kleuterdochter heeft meer make up dan ik) en ook geen sieraden. Nou ja, niet de sieraden die jij ws bedoelt, ik heb wel een hoop ringen in mijn oor.
Heel af en toe, in gezelschap van vrouwen die zich wel opmaken, voel ik me ongemakkelijk. Maar het past zo niet bij mij dat ik het toch niet serieus overweeg om te veranderen. Jij wel?

Massi Nissa

Massi Nissa

20-07-2011 om 21:40

Hier

Ik draag geen make-up, omdat ik er applicatie gegarandeerd uitzie als Pierrot op zijn doodsbed. Op mijn trouwdag ben ik opgemaakt door een vriendin die bij hoog en bij laag zwoer dat ze mij er leuk uit kon laten zien met make-up. Na een uur proberen heeft ze zelf alles er weer afgehaald en haar nederlaag erkend. De enige make-up die bij mij werkt is 'onzichtbare', dus een foundation die echt mijn eigen huidskleur is, een mascara die niet opvalt e.d. Nou, weggegooid geld, lijkt mij.
Sieraden draag ik ook niet. Ik heb er wel, leuke zelfs, maar het is gewoon niet handig. Ringen zijn onmogelijk door opgezette reumagewrichten, oorbellen gaan jeuken, kettingen blijven overal in haken (armbanden ook), horloges stinken altijd achter het bandje (bij mij wel). Ook geen sieraden dus. Lekker makkelijk.
Een goede reden om iets te veranderen heb ik ook niet. Ja, veetienjarige vmbo'ers die vinden dat ik lippenstift op moet omdat ik oud ben, haha.
Groetjes
Massi

Ga ook make uploos door het leven

Ben er gewoon te lui voor. Ben zaterdag naar de schoonheidsspecialist geweest en die had mij opgemaakt. En dat stond hardstikke mooi, vol verbazing keek ik in de spiegel, ben ik dat?
Maar dan kom ik thuis en dan moet dat er allemaal 's avonds weer af. En ik had dus geen make-up remover in huis. En ik weet niet wat voor watervaste mascara het was, maar ik heb mij een ongeluk staan boenen!
Ik wil zomers mijn teennagels wel eens lakken want ik vind het wel heel zomers staan in mijn sandalen. Maar ook hier weer: ben er te lui voor.
Ik heb ook weinig sieraden, maar dat heeft niets met luiheid te maken. Ik draag m'n trouwring en een ketting met een kruisje eraan. En oorbellen, meer niet. Ik heb hetzelfde als jij Vic, vind het niet praktisch met al grote sieraden.
Ik vind dus wel dat ik er leuker uitzie met make-up en sieraden. Maar of dat nou een goede reden is om jouw gewoonten te doorbreken?

Guinevere

Guinevere

20-07-2011 om 21:56

Ach

Ach Vic, van mij mag je gewoon blijven zoals je bent hoor. Ieder zijn meug toch? Wel vind ik het vaak minder bleek staan met een klein beetje make-up, desnoods alleen wat (waterproof) mascara. Zónder mascara ga ik niet naar mijn werk in elk geval. Zodra ik vrij heb blijft alle make-up dan dus ook af.
En ik heb vandaag gewoon op mijn All-Stars gelopen hoor, wat collega's aan hun voeten hadden weet ik niet (geen tijd gehad daarop te letten, haha). Voor wat betreft sieraden: dag en nacht draag ik dezelfde minuscule oorringetjes en een simpel zilveren kettinkje met één bedeltje. That's it. Geen horloge, geen ringen.

T is een kwestie van wennen.

Ik ben iook nogal make up loos van aard, en vind mezelf nogal snel een enorme clown met bv lippenstift op. Toch vind ik dat ik er prima uitzie.

Mijn overbuurvrouw zal nooit de deur uit gaan zonder mascara, oogschaduw, lippenstift etcetera. Ik vind haar er niet als een opgedirkte trien uitzien of zo. Sterker nog, toen ze een paar maanden terug haar ogen liet laseren en wekenlang geen oogmakeup opmocht zag ze er vreselijkl beroerd uit. Ze vertelde ook dat ze regelmatig vragen kreeg van mensen of het wel goed met haar ging, of ze iets onder de leden had of zo. ik vond het wel hilarisch eigenlijk. Maar ik ben blij dat ik mezelf zonder make up OK vind.

Overigens had ik met blote tenen vroeger hetzelfde, maar daar ben ik inmiddels van af...ik draag probleemloos slippers en open sandaaltjes en zo. Alleen Birkenstocks, nee. En gelakte teennagels...ook een brug te ver. 1 keer gedaan, en elke keer als ik mijn voeten zag schrok ik me dood.

Sieraden...ook matig. Wel altijd een horloge & oorbellen. Heel soms een ketting. Maar nooit van die rinkeldingen, geen armbanden, en van die kralendingen en zo. Of van die hippe bedels. Of zijn die al 'uit' tegenwoordig?

Maarre resumerend...gewoon doen waar je je lekker bij voelt! En je nooit zorgen maken over wat een ander denkt. Verzorgd of niet zit hem niet in make up of sieraden....

Ingrid (maar ik zou die tenen toch heroverwegen...is gewoon LEKKER als het warm is, open schoenen!)

Hanne.

Hanne.

20-07-2011 om 22:03

Geen reden

Als jij je er prettig bij voelt lijkt met dat de beste reden om niet te veranderen.

Ik gebruik zelf niet veel make-up oogpotlood en mascara. Sierraden met mate. Trouwring en verlovingsring en soms een mooien ketting omdat dat toevallig bij m'n kleding past. Armbanden en horloge heb ik jaren geleden al afgezworen. Vind het heel onhandig tijdens het werk (veel typen).

Open schoenen daarentegen....die draag ik van april tot eind september en het liefste 7 dagen per week. En dan het allerliefste nog slippers, maar dat vind ik voor naar m'n werk net even te. In dichte schoenen krijg ik gewoon veel te warme voeten.

Maar of mijn collega's etc open of dichte schoenen aanhebbend danwel veel make-up of sierraden zal me een zorg zijn. Ik zie het vaak nieteens. Ja als het anders is dan anders. Dan heb ik het door.

Mona

Mona

20-07-2011 om 23:48

Geen sieraden

Nee ik draag geen sieraden, we zijn zelfs getrouwd zonder trouwring, ik zou 'm toch niet dragen, dus dat deel hebben we maar overgeslagen. Ik draag ook geen horloge. Ik geef er niets om, vroeger kreeg ik nog wel eens een kettinkje ofzo voor mijn verjaardag van een tante ofzo, en dan was ik zo teleurgesteld, wat moet je nou met een kettinkje, daar kan je toch niets mee doen (ik had liever een tekenblok en stiften)
Make-up draag ik wel, alleen mascara en oogpotlood en ik ben te lui om het eraf te halen. Erg he, dus ik smeer gewoon iedere dag nieuwe erop. Ik ga wel 's ochtends douchen en dan douche ik het wel een beetje weg, dan doe ik nivea-soft op mijn gezicht anders heb ik zo'n droge trekkerige huid, en met die nivea soft haal ik met een even met mijn vinger de make-up wat weg. De meeste mensen zeggen dat dat slecht is, maar ik doe het al 30 jaar zo en ik heb nog steeds gewoon mooie wimpers en geen last van mijn ogen, dus ik ga gewoon lekker door met mijn slechte gewoonte. Make-up vind ik trouwens echt leuk bij me staan, ik doe altijd wel mascara op, alhoewel, als ik het een dagje vergeet is het ook geen ramp, er zit altijd nog we iets van gisteren op mijn redelijk bleke wimpers. Ik vind bij anderen een beetje mascara eigenlijk ook altijd wel leuk staan.
Open schoenen heb ik niet, ja slippers en verder gympen en laarzen. Geen open schoenen. Ook geen hakken trouwens, ja die laarzen die hebben een hak van 5 cm ofzo. Wat voor open schoenen bedoelen jullie eigenijk? Sandalen ?

Fianna

Fianna

20-07-2011 om 23:57

Hier

Ik maak me elke dag op, al sinds mijn 15e, hoort er bij, net zoals aankleden. Sieraden heb ik vrijwel niet. Maar ik vond dat ook wat saai en hem net bij H&M zo'n setje met metalen armbanden gekocht, zo'n hele zooi met 28 stuks. Helaas vonden mijn kinderen ze ook mooi en wilden ze allemaal wat om, en is het wat uitgedund en vind ik het heel onhandig met koken en andere dingen, maar mijn voornemen is wel het vaker te dragen, vind het wel leuk staan.
Oorbellen verdraag ik heel slecht, heel jammer, gaat branden en jeuken.

Fianna

Fianna

21-07-2011 om 00:01

Oja

de trouwring, die heb ik ooit trouw gedragen, totdat ik ooit eens zwanger was en dat ding ging knellen en ik hem in mijn broekzak heb gedaan, Sindsdien nooit meer gezien. Wel jammer eigenlijk (gelukkig lijdt ons huwelijk er niet onder).
Trouwens, idd gewoon doen waarbij jij je goed voelt!

Kaaskopje

Kaaskopje

21-07-2011 om 02:37

Geen make up

Ik vind make up echt wel leuk hoor, maar als ik het eens op heb, voel ik het gewoon zitten. Ik ben me de hele tijd bewust van mijn lippenstift. Met oogschaduw op krijg ik nog wel eens jeuk, nagellak voel ik ook zitten, erg brrrr. Ik ga dus naturel de deur uit, maar wel met een likje 'clay' in mijn haar. Wat sieraden betreft word ik juist steeds glimmeriger. Ik heb ontdekt dat het ziekenhuiswinkeltje leuke kettingen heeft. Daar heb ik er nu twee gekocht. Als ik er weer eens heen moet ga ik zeker even gluren of er weer nieuwe exemplaren hangen van het soort waar ik van hou.
Ik heb drie ringen om. Ons eerste vriendschapsringetje. Die heb ik dus al 26 jaar om. Daarnaast een ring die ik van mijn man heb gekregen en een ring van een dochter.
Met oorbellen ben ik heel saai. Ik heb mijn oorbellen al twee jaar in geloof ik. Ik vind deze zo leuk en groot voordeel is dat mijn oren en de gaatjes er niet door geïrriteerd raken.

Sancy

Sancy

21-07-2011 om 07:29

Geen reden

Ik zou geen reden weten om je gewoonten te doorbreken Vic, mijn gewoonten verschillen niet zo veel van de jouwe ;-)
Ik draag alleen make-up als ik een speciale gelegenheid daarvoor heb (een feest, een sollicitatiegesprek). Dat zijn ook de gelegenheden waarbij ik wel eens een armband omdoe of oorbellen in. Ik draag normaal gesproken een ring en een ketting met een heel klein hangertje eraan. Totdat ik er 1 kwijtraakte, droeg ik ook kleine oorknopjes.
Open schoenen draag ik wel, en van april t/m september ongever heb ik dan ook nagellak op mijn tenen. Maar dat is omdat ik mijn teennagels anders niet toonbaar vind (hoewel ze heel gewoon zijn).

Een goede reden

om je gewoonte te doorbreken. Vind je dat nodig dan? Of vindt jouw omgeving dat nodig, en trek jij je daar wat van aan?
Nu goed dan. Open schoenen in de zomer vind ik heel leuk staan. Zelf loop ik enorm veel op blote voeten, dus zodra sokken/kousen uit kunnen, doe ik dat. Lekker luchtig.
Sommige mensen zien er met make-up idd beter uit dan zonder, maar ik denk eigenlijk dat dat alleen geldt voor die mensen die je zonder make-up bijna nooit ziet.
Persoonlijk draag ik nooit make-up, zelfs niet op mijn trouwdag.
Sieraden? Ja, ik houd er wel van. Daarom vind ik het ook mooi om te zien bij een ander (mits mijn smaak). Kun je zonder? Ja prima! Ik ben dan verder weer helemaal niet van andere accessoires. Tasjes, sjaals, riemen etc.
Gelakte teennagels? Zomers mijn enige compromis aan make-up. Maar dan ga ik ook helemaal los. Tot groenmetallic aan toe ;-)

Toch heb ik het idee dat dit meer een poll is, dan dat je echt iets wilt veranderen Vic. En waarom zou je ook.

Fiorucci

Fiorucci

21-07-2011 om 07:52

Ach

Gewoon blijven wie je bent! Ik draag nooit makeup, wel veel (kleine) oorbellen, mijn trouwring, een paar andere ringen en wat armbanden. En mijn nagels doe ik graag.

Brianna F

Brianna F

21-07-2011 om 08:14

Hier

Make-up draag ik al zolang ik kan herinneren, maar het blijft wel beperkt tot mascara en een lijntje onder mijn ogen, meer niet.
Nagellak op mijn tenen is pure noodzaak: zo verberg ik die vieze kalknagels. Ik loop graag op slippers.

Clo

Clo

21-07-2011 om 09:07

Wel/niet

Wel: make-up. Vroeger slechte huid, dus zonder ging ik de deur niet uit. Niet dichtsmeren, maar een lichte, transparante, matte foundation, een vleugje rouge en oogpotlood met mascara. Nu is het goed met de huid, maar een gewoonte, anders ziet mijn gezicht zo bloot uit.
Oorbellen en horloge.
Gelakte nagels, ook die van mijn tenen, vooral als ik mijn Birckenstoks (het is heus waar) draag, dat vind ik zo'n leuk contrast. Als ik er zin in heb zwart of donkerrood (maar dat slijt zo zichtbaar) anders wit parelmoer.
Niet: kettingen, hoewel ik wel een mooi, groot, vintage medaillon zou willen hebben met een foto van mijn lieve draakjes erin. Ringen, ik heb er gewoon geen.
Haarstyling. Ik draag meestal gewoon een rommelige knot, daar hoeft niks in.
Haarverf. Totdat ik er weer zin in heb, ik ben blond maar heb vroeger alle kleuren rood/paarsig/zwart gehad, je krijgt het er alleen niet zomaar uit en dan blijf je bezig.

Een vraag over foundation

Ik draag eigenlijk nooit makeup, ik heb wel wat in huis maar daar staat de prijs nog in guldens op. Te veel gedoe, ik ben lui.
Open schoenen draag ik als het heel warm is en ik een rok aan heb, ik heb vorig jaar een paar nette maar zeer comfortabele sandalen van Ecco gekocht, dus dat kan wel naar mijn werk. Ik heb ook wel eens een tijdje mijn teennagels gelakt, in zoverre dankbaar werk dat nagellak op je tenen veel langer goed blijft dan op je vingers. Maar ook daar ben ik inmiddels te lui (pardon, te druk bezet) voor.

Maar nu een vraag over foundation. Ik heb een zeer lichte huidskleur (helaas niet met een rozige, maar eerder een wat groenige tint zodat ik er al snel wat ongezond uitzie), en veel sproeten. Nu ben ik niet van plan om foundation te gaan gebruiken, nog daargelaten dat het bij de goedkopere merken meestal niet lukt de goede kleur te vinden. Maar als ik dat nou wel zou willen, zou ik dan mijn sproeten niet wegsmeren? Dat lijkt me namelijk zo raar, ineens éen kleur op mijn gezicht.

Heb trouwens wel eens getinte dagcreme gebruikt, haalde in de winter net de kleur wat op, maar ook dat vergeet ik meestal.

Groeten,

Temet

Clo

Clo

21-07-2011 om 09:58

Sproeten

Dan neem je een transparante foundation, ik zou mijn sproeten ook niet willen wegsmeren. Die geeft wel wat kleur, maar je wordt geen wassen beeld.

Belle Époque

Belle Époque

21-07-2011 om 10:01

Soms wel, soms niet

Ik draag altijd twee hangertjes, die gaan alleen af als het niet anders kan.
Vroeger droeg ik ook dag en nacht mijn zilveren ringen (twee handen vol) maar opeens zat dat me in de weg en ik draag het nu alleen als ik ergens heen ga. Net als mijn zilveren oorbellen en Trollbead-armband. Wel heel opvallnde sieraden met grote stenen :)
Qua make-up draag ik lipstick als ik de deur uitga om mijn gezicht wat "op te lichten". Ik heb het liefst die "kus-vaste" make-up, maar mijn favoriere merk heeft die uit de handel genomen (sukkels!) en ik heb nog geen prettige vervanging geworden.
Oogschaduw, foundation en zo draag ik als ik echt netjes voor de dag moet komen. Ik weet dat ik er beter uitzie mét, met name vanwege een stevige dosis couperose. Maar het is zo'n gedoe...
Schoenen: ik heb heel moeilijke voeten en een lastig maat, dus de keuze is beperkt. 's Winters degelijke stappers :S en in de zomer comfortabele sandalen of slippers. Gelukkig kan comfortabel ook leuk zijn, zo ben ik al jaren erg blij met mijn Griekse sandalen, maar die beginnen toch wat te slijten aan de zolen. Mijn tenen zijn dus te zien, maar ongelakt. Ik zou het gewoon eens een keertje moeten doen ;-) maar ik vergeet het steeds...! Misschien toch maar eens verandering in brengen, het is even werk maar je hebt er wel dagen plezier van :)

Margriet*

Margriet*

21-07-2011 om 10:47

Fianna

Voor kalknagels is een hele goede oplossing hoor, gewoon langs de huisarts voor pilletjes. Verdwijnen ze vanzelf. Zonde om daar mee te blijven lopen. Verbaasd me sowieso hoe vaak je dat ziet. Waarom doen mensen daar niets aan, staat onfris vind ik.

Margriet*

Margriet*

21-07-2011 om 10:50

Alleen mascara

en bij uitzondering wat lipgloss of matte rode lippenstift. Teennagels in open schoenen wel vaak gelakt in de zomer, hoewel ik daar heel slordig in ben. Het valt mij trouwens op dat des te ouder mensen worden (check even mijn omgeving) er heel weinig vrouwens make up gebruiken. In het Zuiden zie ik veel meer zoals ik dat noem 'opgedirkte' vrouwen met foundation en de hele mikmak. Hier in de stad veel minder. Vaak sober mascara/oogpotlood/lippenstif.

Brianna F

Brianna F

21-07-2011 om 11:33

Margriet

Die pillen zijn ontzettend belastend voor lever en nieren, huisarts schrijft ze ook liever niet dan wel voor. De kuur is te zwaar in vergelijking tot de kwaal. Daar moest ik niet te licht over denken.

Wilma

Wilma

21-07-2011 om 13:26

Ik zou wel willen

Ik zou wel niet-allergisch willen zijn voor make-up. Ik vind een beetje make-up wel wat hebben, soms nét iets mooier dan zonder. Maar goed, met de dag erna rode ogen en een rode huid van de jeuk zie ik dan toch weer net niet mooier uit ;-).

Op m'n trouwdag heb ik wel make-up op gehad en dat ging dus precies één dag goed, ben ik nogsteeds blij mee en het was echt heel mooi gedaan toen.

M'n teennagels lak ik wel, in de zomer als 't zo heel erg bloedheet is loop ik wel in open schoenen of op teenslippers ofzo en dan vind ik gelakte teennagels net iets verzorgder staan.

Op school zijn trouwens wel heel veel moeders met bérgen make-up, dat vind ik toch altijd weer veel minder mooi dan géén make-up.

Sieraden draag ik wel, m'n horloge en meestal twee armbanden, allemaal zilver(kleurig). Van die rammelarmbanden word ik ook iemelig, die gaan al snel weer af. Net als een te zwaar aanwezige ketting, die irriteert me al snel in m'n nek. Af dat ding.

Ik heb trouwens niet het gevoel dat make-up móet, kan me trouwens ook niet schelen, maar het gevoel heb ik ook niet.

Moest wel lachen om die opmerking van iemand hier, dat kleuterdochter nog meer make-up op had dan zij. Dat is hier precies zo, alleen is 't hier dan dochter van zeven :-).

Vic

Vic

21-07-2011 om 13:41

En toch

Ik denk inderdaad niet dat ik mijn gewoonten ga wijzigen (wat iemand opmerkte), maar soms denk ik dat een beetje make-up of sieraden wel leuker zou staan. Ik heb wat jurken en truitjes die diep uitgesneden zijn, en dan oogt het toch wat kaal zonder ketting. Het lastige is alleen dat ik er echt niet tegen kan als er iets om mijn hals hangt. Ik heb wel eens een ketting stuk getrokken omdat ik iets voelde kriebelen. Met make-up ook zo. Dan wrijf ik zonder na te denken in mijn ogen, en zit ik gelijk met zwart uitgelopen vegen. Geen succes dus. Foundation heb ik sowieso nog nooit gebruikt. Ik zie dat ook altijd zitten bij anderen en vind het er niet mooi uitzien.

Wilma

Wilma

21-07-2011 om 13:47

Haha vic

Dat heb ik dus precies zo, met een ketting. Klein (zilveren) kettinkje vind ik nog wel kunnen. Of een wat grotere ketting die dan óver de kleding hangt, dat gaat soms ook nog net.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

21-07-2011 om 14:07

Het went

om kettingen te dragen. Ik draag wel van die lange kettingen, die irriteren in het begin soms wel maar na een paar keer voel je het haast niet meer. Ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat ik een ketting meestal wel af doe als ik 's avonds thuis kom.

Qua make-up gebruik ik altijd oog- en wenkbrauwpotlood en mascara. Lippenstift vind ik nooit mooi staan en ook vies, vooral als het aan een kopje blijft zitten ofzo. Mijn teennagels lak ik altijd omdat ze lelijk zijn, 's zomers loop ik vrijwel altijd op slippers, birckenstocks of open schoenen. Moet er niet aan denken om met warm weer in dichte schoenen te lopen!

Vic

Vic

21-07-2011 om 14:16

Werk?

Dragen jullie dan ook open schoenen naar je werk? Ik heb altijd begrepen dat dat eigenlijk niet 'kan', qua kledingetiquette. Een man kan toch ook geen sandalen aan doen onder zijn pak? ;-)
Ik vind trouwens mijn voeten ook niet mooi genoeg. Op mijn kleine teen zit bijna geen nagel, die groeit altijd een beetje vreemd. Dat is volgens mij niet het gevolg van verkeerde schoenen of andere externe invloeden, want mijn jongste heeft precies hetzelfde gekke nageltje (en die loopt van april tot oktober op sandalen ;-)

Maylise

Maylise

21-07-2011 om 14:21

Make up draag ik niet zo veel maar wel elke dag mascara en oogpotlood. Als er iets speciaals is dan ook oog schaduw, lipstick en dergelijke. Foundation dan weer niet. Dat vind ik niet fijn zitten.

Nagels lak ik soms en dan weer weken niet. Af en toe neem ik kunstnagels en dan laat ik ze een keer bijvullen en daarna laat ik ze afvallen. Dus dan heb ik ze in totaal ongeveer twee maanden. Mijn nagels worden er wel lelijk van dus ik wil dat niet al te vaak doen.
Teennagels lak ik nooit maar ik draag ook zeer zelden open schoenen, behalve op het strand of thuis in de tuin.

Mijn haar verf ik regelmatig. Meestal dezelfde kleur en af en toe een andere teint. Dat doe ik overigens niet voor de lol maar voor de grijze haren. Vroegerd deed ik dat nooit.

Sieraden wel altijd. Sowieso trouwring en daarnaast meestal nog een andere ring. Altijd oorbellen en meestal ook ketting en armband. Horloge ook bijna altijd. Ik pas het wel aan de gelegenheid aan.

Parfum elke dag en meerdere malen per dag weer even bij spuiten. Daar ben ik echt dol op.

Massi Nissa

Massi Nissa

21-07-2011 om 14:30

O ja!

Ik verf mijn haar ook (anders ben ik erg peper-en-zout en krijg ik ook teveel opmerkingen, daar heb ik een hekel aan) en ik ben dol op mijn parfum - daar ben ik ook echt herkenbaar door, ik draag al jaren dezelfde geur.
Groetjes
Massi

Roosje Katoen

Roosje Katoen

21-07-2011 om 15:02

Ook op het werk

Je hebt toch juist heel veel sjieke open schoenen die je op het werk aan kan? Als je bij een bank werkt en zowiezo een panty en mantelpakje aan moet is het een ander verhaal, maar op de meeste werkplekken is de etiquette niet zo streng.

Kleine teennagel is ook een heel klein streepje, maar in al mijn schoenen valt die onder het leer, dus niet zichtbaar ;-)

Heb je dan thuis in je vrije tijd ook nooit slippers aan met mooi weer?

Asa Torell

Asa Torell

21-07-2011 om 15:20

Wel sieraden

altijd een bij mijn kleding passende set ketting + oorbellen. Daar heb ik dus ook een aardige verzameling van in huis. Make-up daarentegen alleen naar feestjes, en zelfs dan niet altijd. Maar ik vind het eigenlijk wel mooi staan, dus misschien maar weer eens wat vaker doen.
Mijn teennagels heb ik nog nooit gelakt, maar geïnspireerd door 2 weken vakantie met lakkende schoonzus heb ik wel bedacht dat volgende zomer maar eens te gaan proberen, als ik mijn sandalen weer aan kan (dit jaar even niet ivm. hak, daar kan ik met mijn 8-maanden-buik echt niet lekker op lopen).
Ik vind geen make-up en geen sieraden bij anderen ook helemaal niet storend of onverzorgd.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.