Home » Forum » Mannen met lang haar

Mannen met lang haar

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

24 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
n@nny
Mannen met lang haar

Dit gaat even helemaal nergens over, maar dat mag wel in deze rubriek, toch?
Goed: gisteren mijmerde ik op de fiets over het verschijnsel Mannen met Lang Haar. Hier heb ik sowieso niet zoveel mee, maar het valt me ook zo op dat het allemaal zo'n saai haar is. Beetje piekerig, er zit nooit iets van slag in of zo. Sluik, lang haar, op één lengte... dat is wat ik zie. Terwijl je vrouwen met lang haar in alle varianten hebt: recht, beetje krullen, met pony of zonder, in wrongen, knotjes en staartjes. Van alles eigenlijk.
Wie vertelt het me: hébben mannen nu eenmaal ander haar dan vrouwen? Is het van nature futloos en zonder krul of slag? Of doen vrouwen er gewoon van alles aan om hun (lange) haar op te krikken?
n@nny

SuusMaria
Haha:)

Mijn man hééft lang haar. Prachtig lang dik krullend haar!! En ik... futloos piekerig, met wax nog een beeeeetje in model te brengen, haar. Maar 's middags is het alweer ingezakt tot het piekerige flut-haar!! Oooooh, ik wil ook dik krullend haar...soms dan, want die vreselijke knopen erin wil ik niet... Groetje Suus

Asa Torell
Ze doen er minder mee

dat denk ik wel. Dus als ze geen krullen van zichzelf hebben, maken ze die er ook niet in. Noch opsteken, pony of vlechten (hoewel, dat laatste zie je heel soms wel). Waarschijnlijk is dat net te vrouwelijk, een knot e.d.
Maar mannen met krullen en lang haar heb je wel hoor, als het haar van zichzelf krult. En oooo wat kan ik dat mooi vinden, ben jaloers SuusMaria!

krin
Foute mannen

Je ziet gewoon alleen foute langharigen, denk ik. Ik ken er in elk geval al twee met een natuurlijke krul in hun haar waar ik bijna een moord voor zou plegen, zo mooi. En die houden het ook best goed bij, want ze dragen hun haar lang omdat ze het mooi vinden. Sommige piekharige mannen zijn denk ik nog relieken uit oude tijden, toen je als man je haar lang droeg omdat dat zo hoorde, niet omdat het je stond, of hardrockfans die het aan hun stand verplicht zijn om hun haar te laten groeien.

Polly Shearman
Man van vriendin

heeft lang haar, 10 jaar geleden was het nog prachtig vol en glanzend. Maar nu.. ach hij word ouder en dat zie je aan zijn haar, dun slierterig... het moet er eigenlijk gewoon af!

ook wel een beetje een foute man trouwens, maar ook een rocker, het vind het bij zijn imago horen.
groet, polly

wendelien
Heb een zwak

voor mannen met krullen - altijd gehad. Mannen met mooi langer haar zijn hier dun gezaaid, maar da's ook biologisch bepaald. Het houdt gewoon een keer op en dat moeten ze gewoon niet ontkennen. Wel opvallend dat oudere mannen met een volle, verzorgde haardos vaak een streepje voor lijken te hebben.

Savon
Suusmaria, hier ook!

Mijn man ook: prachtig lang dik krullend haar(soms met knopen er in) en ik (net als jij) suf piekerig.

Ik ben inmiddels heel erg zwanger en ik hoop zo dat dit kindje zijn haar krijgt....

liora
Prachtig

Hoi,

Oh ik val enorm op mannen met lang haar! Vooral als ze een beetje intellectueel zijn...

Liora

Mamasan
De shampoo van je vriendin

Ik moet altijd zo lachen om die reclame met die man die de shampoo van zijn vriendin gebruikt. Die man krijgt echt een vrouwenkapsel, met slag erin. Ik heb een langharige collega die volgens mij ook de shampoo van zijn vriendin gebruikt ;-) Ik val absoluut niet op mannen met lang haar. Een beetje sluik (á la Hugh Grant) vind ik dan nog wel kunnen, maar het moet wel een beetje mannelijk blijven.

sus-anne
Mijn man

heeft heel lang schouderlang blond dik krullend haar gehad,als ik foto,s zie uit die tijd begin ik al te kwijlen;-)
Nu heeft hij het kort,maar nog steeds een bos (donker)blonde krullen.

liora
Ja!

Oh ja, Johnny Depp in Chocolat, dat bedoel ik nou! Ik zat steeds te bedenken of ik een voorbeeld wist. Dank je Fladder.

Ik vond ook die mannen zo mooi die ooit een hit haddem met More than words, ook van die langharige types..

Liora

Kaaskopje
Woest aantrekkelijk:-)

Ik heb ook wat met mannen met een staart. Niet iedereen kan het hebben, dun piekhaar is erg onaantrekkelijk, maar als het goed zit, fris gewassen is en de man een leuk/interessant gezicht heeft.... Ik vind wel dat staartmansen op tijd moeten doorhebben wanneer het er af moet. Van boven kaal en en aan de onderkant een grijs bij elkaar geëlastiekt sliertje is echt brrrr.

*Sophie*
Erland bakkers

Ja! Vind ik een leuke man, ken hem verder niet, alleen van dat programma, maar ik weet niet, hij heeft wel wat ;- ) En uh... dan gaat het mij niet speciaal om dat haar, daar had ik nog niet eens echt naar gekeken
;- )

Manda Rijn
Nooit gehad

en niet mijn smaak ;-) Ben ook geen rocktype, misschien ligt het daar aan.

Mooi lang haar is verzorgt lang haar, ik zie ook wel eens vrouwen met lang haar waar wel eens wat bijgepunt mag worden. Dus in die zin zie ik het verschil niet zo.

EsmeePF
Liora (o.t)

Ja, de mannen van Extreme! Geweldig inderdaad, dat lange zwarte haar van gitarist Nuno Bettencourt en de geweldige krullen van zanger Gary Cherone.

Als je de illusie wilt bewaren zou ik trouwens niet gaan googlen. Heb ik wel gedaan en het is niet meer wat het geweest is ;)

EsmeePF
Lang haar!

Ik vind mannen met mooi verzorgd lang haar erg aantrekkelijk... Helemaal mijn smaak, ben ook wel een beetje rocktype, qua muziek dan. En mannen dus....
Eerlijk is eerlijk, mijn eigen man heeft bijna geen haar ;)

albana
Beebobaboela

mijn man heeft ooit in z'n jonge jaren geprobeerd om het lang te laten groeien. zou best kunnen qua gezondheid van het haar.....maar hij heeft zóveel krullen (ong. zoals permanent eruit ziet de eerste week) dat het niet alleen omlaag groeit, maar ook omhoog! en natuurlijk ook opzij. je krijgt dan zo'n beebob-kapsel. vréselijk! en hij heeft al niet zo'n groot hoofd (qua afmetingen) dus zie je een klein stukje gezicht met eruit stekend een neus en verder alleen maar háár........véél haar. hij heeft het 'haren groeien' nog een behoorlijk tijdje volgehouden, vooral (volgens mij) om mij te plagen....maar gelukkig kwam er toen een warme zomer en met die grote muts op was dat natuurlijk véél te warm dus toen was ie weer mijn eigen man. ppffff.
mijn broertje heeft wel 'langer' haar. piekerig, dun. lengte zoals johnny dep maar dan dunner dus. tsja wat moet je met zo dun haar anders? hij heeft (in 't verleden) vele modellen gehad, maar met zo dun steil piekerig haar blijft gewoonweg niks in model. dus is dat halflange het 'makkelijkste' en blijft het beste zitten. voor stekeltjes is het te dun (heeft ie al eens geprobeerd) voor een kort kapsel te piekerig (gaat alle kanten opstaan), leuke modelletjes blijft het niet in zitten (ja een uur) en hij is ook geen type wat de hele dag aan z'n haar zit te frutsen. 't is dus puur praktisch dat ie dit model heeft...
snap trouwens niet van wie die dat heeft. de rest van de familie heeft allemaal dik krullend haar....zelfs mijn 70-jarige vader. broertje vindt het dan ook zéér oneerlijk dat alle dikke bossen haar en krullen schijnbaar 'op' waren toen hij werd geboren......
groeten albana

LindadR
Lekkuuurrrr....

Mannen met lang haar! Vroeger heb ik een aantal vriendjes met lang haar gehad, heerlijk! Helaas hadden zij allemaal last van bindingsangst en is het dus nooit iets serieus geworden.

Op een gegeven moment maar verstandig geworden en verliefd geworden op een man met degelijk kort haar.

Leuke anekdote; een ex-vriendje had ongeveer dezelfde lengte en krulling van haren als ik destijds (halverwege de rug). Werd ik van achteren toch voor hem aangezien! Genant!

Linda

p.s. Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers, was ook heerlijK!

*Sophie*
Lenny kravitz nog met lang 'haar'!

Van in zijn begintijd.
En als hij dan zo heeeel wild ging dansen en schudden met zijn hoofd....heerlijk!!! AAHHH !!! Maar dat lag niet alleen aan zijn haar ! Hahahahaha!
Ik geloof dat ik zo maar weer eens even de dvd ga bekijken die ik van hem van mijn man heb gekregen ;- ) Even genieten ;- )

n@nny
Ha juist...

Ik begrijp dat ik niet helemaal goed opgelet heb. Of dat de mannen met leuke lange krullen heel ergens anders wonen of zo. Misschien is het iets regionaals dus: mannen met suf lang haar?!
n@nny

mammie2
Na een bepaalde leeftijd vind ik het niet meer mooi

heb net op mijn werk een man ontmoet die ook te krampachtig vastklampt aan zijn jeugdig imago.

Hij heeft lang dun piekhaar in een staartje, een hele grote oorbel, foute laarzen en een witte bloes met pofmouwen. Volgens mij heeft hij te vaak naar pirates of the carribean gekeken.

Mijn collega vond hem wel wat hebben, dus gelukkig verschillen de smaken.

Op zich vind ik het wel weer leuk dat iemand niet zo burgelijk is.

Margriet*
Lang haar en dansend sophie

Zo heb ik mijn man ontmoet op de dansvloer in de Lenny Kravitz piek tijd (15 jaar geleden). Hij had toen ruige bakkebaarden en lang donker krullend haar. Als hij ruig ging dansen was het helemaal stoer. Maar hij was geen type rocker, meer een beetje hippie met een brilletje. Super mooi vond ik het en erg stoer. Ondertussen is het steeds korter en ook wat kaler, inhammen, geworden. Maar voor zijn leeftijd, 40 alweer, zit hij nog goed in het haar.

Haar e krisjna
Ben al blij met kort haar

Mijn vp (vorige partner) was vanaf zijn 18e al behoorlijk kalend. Was ik even blij dat mijn internetdate (inmiddels papa van mijn dochter) een mooi bosje haar had (en heeft: 't wordt alleen ietsje grijzer inmiddels, maar dat komt door mij, zegtie!).
Lang haar: lijkt me mooi bij een man, ik tel mijn zegeningen...

Haar

kirima
Haar

Haha doet me denken aan een single vriendin van me. Die vertelde dat ze ook op mannen met lang haar viel. En ze vond ze ook altijd nog. Ik ben allang blij als ze uberhaupt haar hebben op 'onze' leeftijd (halverwege de 40). Alhoewel kale mannen vaak ook aantrekkelijk kunnen zijn.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.