Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

elisa

elisa

25-04-2011 om 08:10

Mannen zijn eikels top 10, ff lachen

Dames, even wat leuke anecdotes over de mannen en wat voor eikels het soms toch zijn.......

Ik ben gescheiden en bracht de kinderen zaterdagavond naar hun vader. Toen ik binnenkwam bood ie mij een zakje paaseitjes gevuld met Advocaat aan met een kaarsje in de vorm van een kuikentje in een eierdopje. Vrolijk pasen ook voor jou zei hij. Ik smolt, aaaaah wat lief zei ik dat je aan me gedacht hebt zelfs al zijn wij uit elkaar. Zegt ie doodleuk, ja ik kreeg ze gratis bij de Albert Heijn!!!!!!!

eikel?

ik zie dat anders hoor,ik vind je ex beslist geen eikel.
hij heeft een zak paaseitjes in huis ( of dat nou gekregen of gekocht is maakt niet uit),en besluit om het aan jou te geven,dat is toch een lief gebaar?
of vind jij dat iets wat je krijgt van iemand altijd geld moet hebben gekost?
hij had het ook zelf op kunnen eten,of het aan zijn moeder kunnen geven,maar hij gaf het aan jou.
de opmerking dat hij het gekregen had bij AH is misschien hooguit wat onhandig,maar dat maakt iemand toch geen eikel?

Rafelkap

Rafelkap

25-04-2011 om 08:57

Humor

Ik vind dit humor! Leuke ex heb je!
En in dit soort bewoordingen over mannen praten vind ik ook wel waard voor een top 10 tuttemehola's.

Eerder top 10 negatievelingen

Krijg je iets, is het nog niet goed.

Een gegeven paard...

Oftewel, mensen die altijd het slechtste van iemand willen zien zien nooit iets goeds.

fladder

fladder

25-04-2011 om 10:05

Ik zal wel dom zijn...

...maar ik zie het eikelige niet in...

Het zou inderdaad ook iets van mijn ex kunnen zijn. En ik zou het hartstikke leuk vinden. Maar ik ben wel vaker uitgemaakt voor iemand die "over zich heen laat lopen" en "niet voor zichzelf opkomt". Woorden uitgesproken door mensen als Elisa, die menen dat exen personen zijn die je vooral zo negatief mogelijk moet benaderen.

Sterker nog: ik ben ook een eikel. Ik hou gegeven dingen namelijk ook niet altijd voor mezelf. Blijkbaar is dat dwars tegen de etiquette en moet ik voortaan zeggen dat ik ervoor betaald heb?

't Is een vreemde wereld die ik nog steeds niet begrijp... Gelukkig zitten er hier nog meer mensen die net zo "raar" denken als ik.

Ik ken aardig wat vrouwen (helaas) die net zo tegen hun exen doen. Pa kan geen goed doen, op elke slak wordt dik zout gelegd, als kindje groene sokken in plaats van rode heeft, is de boot al aan. En als zulke vrouwen bij vriendinnen zijn, vertellen ze breeduit wat ze nu weer met ex hebben meegemaakt. Resultaat: een altijd klagende, bittere vrouw, een schouderophalende man, en vooral (en dat vind ik het ergste) kinderen die hier duidelijk last van hebben.

Guinevere

Guinevere

25-04-2011 om 10:20

Euh...

Euh, wie is er nu eigenlijk de eikel?

Vic

Vic

25-04-2011 om 10:35

Kerstpakket

Ik heb mijn ex wel eens een doosje thee gegeven dat uit mijn kerstpakket kwam. Zij zijn theedrinkers en ik niet. Vond ik toch best een aardig gebaar. Het zou kunnen dat ik erbij gezegd heb dat het uit het kerstpakket kwam.

Fiorucci

Fiorucci

25-04-2011 om 11:16

Nou ja!

Dus je zoon die een paar bloemen krijgt uit de tuin van de buurvrouw en aan jou geeft is ook een eikel?
Ik vind het een attent gebaar.

Jade

Jade

25-04-2011 om 11:21

Elisa,

hij geeft jou paaseitjes en jij vindt hem daarom een eikel??

Wat is de vrouwelijke vorm van eikel??

Sorry hoor, maar dit vind ik wel een heel minne manier om iemand zwart te maken. Hij had ze toch net zo goed weg kunnen gooien?? Ik snap wel dat je even teleurgesteld was toen hij zei dat ze gratis waren (liever krijg je iets dat hij heeft betaald, dan heeft hij iets voor je over denk je dan), maar hij is je EX.

Kaaskopje

Kaaskopje

25-04-2011 om 13:35

Doe ook niet mee

Sorry Elisa, jammer dat je niet de reacties krijgt waar je op gehoopt had, maar ik heb echt totáál niets met zo´n algemene uitspraak dat mannen eikels zijn. Dat jij jouw ex-man een eikel vindt zegt vooral iets over júllie relatie. Dat jij zijn gratis paaseitjes niet waardeert zegt meer iets over jou.

Lieke

Lieke

25-04-2011 om 13:40

Lachen? om te janken

Wat een ongelofelijk triest verhaal dit. Nogal logisch dat hij je ex is en niet meer je man. Met zo iemand valt toch niet te leven?

En dan heb ik het over jou hè Elisa en niet over je ex.... Het is ook werkelijk nooit goed, wat een gezeik om niets en om daar dan ook nog een draadje over te starten en te zeggen, wat zijn mannen toch eikels en daar gaan we met z'n alleen eens lekker om lachen. Diep- en dieptriest. Hierboven vroeg iemand zich af wat het vrouwelijke equivalent is van eikel, nou in goed Nederlands zou ik zeggen 'bitch'!

Sanne01

Sanne01

25-04-2011 om 14:52

Nou nou

Volgens mij ging het vooral om het feit dat haar ex zei dat hij ze gratis had gekregen en dat dat beetje klunzig was omdat hij als hij niks had gezegd een nog groter gebaar had gemaakt!
Kan het mis hebben maar Elisa schrijft het ook vrij luchtig met een haha erbij...niks aan de hand dus verder...

Fiorucci

Fiorucci

25-04-2011 om 15:00

Niks aan de hand?

Mijn man zou toch niet blij zijn als ik zo (hahaha niks aan de hand) over hem zou schrijven...hij wordt toch even eikel genoemd tussen neus en lippen door.
Haha.

Tja eikel

dat hij er dan bij zegt dat ze gratis waren, niet echt aardig natuurlijk. Maar goed hoe dat precies gezegd werd weet je natuurlijk niet, ik ken hem niet dus tja. Misschien was dat luchtig of grappig bedoeld of met opzet.

Zo te lezen ergert elisa zich er erg aan dus dat zal ook wel ergens vandaan komen.

Mijn eerste schoonloeder gaf mij met kerst een panty en zei erbij (ik was 16) "ja ik heb deze maat maar genomen, die heb ik ook maar ik ben langer en slanker, jij hebt dikkere benen dus het zal wel passen". Dat was echt bedoeld om mij naar beneden te halen in ieders bij zijn. Dat was ook geen aardig mens, ook niet naar haar zoon, nee verre van brr akelig type. Het is maar net hoe en in welke context het gezegd wordt en door wie, dat kan nogal uitmaken. Dus ik snap Elisa wel.

fladder

fladder

25-04-2011 om 15:10

Nou, sorry hoor...

Maar ik zie absoluut geen kwaad in "kijk, paaseitjes, kreeg ik bij AH, wil jij ze hebben?" Indien dat wel fout is, nou, dan ben ik überfout!
Ik zei al: ik ken genoeg exvrouwen die enorm lange tenen hebben ontwikkeld. Dat komt ergens vandaan, dat weet ik best. Maar dan nog... Hou dat soort gevoelens bij jezelf en noem iemand die goedbedoeld iets aanbiedt, al kreeg hij geld toe, geen eikel.

Natuurlijk heb je altijd mensen als de schoonma van Manda, maar ik haal werkelijk nergens uit het verhaal dat dit net zo'n stoot onder de gordel was van ex.

Kwestie van respect voor elkaar hebben, van die dingen, weet je wel...? Zelfs voor je ex, al is het verder nog zo'n bitch of luldebehanger.

Netel

Netel

25-04-2011 om 15:49

Ex-man met humor

Ik zou er wel mee kunnen lachen, denk ik.
Een ex-man met humor, mooi toch?

Kaaskopje

Kaaskopje

25-04-2011 om 16:12

Betaalde eitjes zijn lief

maar door de gratis eitjes is man een eikel.
Ik denk dat de reden van de posting van Elisa dan ook is dat het een praktisch gebaar was van haar ex en niet een uit liefde. Tja, hoe hard het ook is, het is de ex en daar kun je geen romantische of vriendschappelijke verwachtingen meer van hebben. Als er ondanks de scheiding vriendschap over is gebleven dan is dat prachtig, maar dan nog vind ik dat je een kleinigheidje waar niet voor betaald is best mag waarderen.
Ik zou er denk ik wel om kunnen lachten (ah, vandáár dat je ze weggeeft!), maar is ex door eerlijk toe te geven dat hij ze gratis heeft gekregen een eikel??

Vic

Vic

25-04-2011 om 16:34

Wel een beetje flauw

Ik vind het toch allemaal wel een beetje flauwe politiek correcte reacties. De meeste exen zijn nu eenmaal geen exen omdat het van die geweldige kerels waren, dus zo'n reactie 'wat een eikel' als zo'n actie in lijn is met zijn verdere gedrag is helemaal niet zo vreemd. Helemaal als je nog maar net gescheiden bent (is denk ik het geval bij Elisa).

fladder

fladder

25-04-2011 om 17:09

Tja...

Had ze gezegd: "Wat een vrek!" dan had ik er misschien nog om kunnen lachen. En als het nadruk op zijn onhandigheid werd gelegd, idem dito. Maar wat mij big time verkeerd schoot is het woord "eikel".

Maar misschien kijken zij en ik totaal verschillend tegen de betekenis van het woord aan? Onder een "eikel" in de context van "ex-man" versta ik een man die tussen het vuile "retour aan mamma"-wasgoed per ongeluk de lingerie van de vrouw deed door wie het huwelijk gesprongen is. Of als de paaseitjes afkomstig waren van diezelfde vriendin met wie jij hem ooit in het echtelijk bed hebt betrapt (ja, dán is het een eikel en mocht hij ze wat mij betreft in een donker plekje steken... Bij hemzelf dan!)

Misschien was dit de verkeerde rubriek. Misschien zelfs het verkeerde forum...? Hoewel ik vermoed dat op fora van alleenstaande ouders zo ongeveer dezelfde reacties waren gekomen. Misschien nog wel een toontje feller...! ;-)

Ach

ik snap de commotie niet zo.

Kaaskopje

Kaaskopje

25-04-2011 om 18:23

Vic

Ik ben met je eens dat het flauw naar Elisa is, maar haar irritatie naar haar ex is niet mijn irritatie en ik vind láng niet alle mannen eikels. Gister werden wij bediend door een heel prettig uitziende ober... voor mij was dat niet type eikel hoor!:-) Wie weet wel voor zijn exen, maar niet voor mij.

Jade

Jade

25-04-2011 om 18:33

Sanne01,

die ´haha´ zag ik ook wel staan, maar haar opening begon toch echt met de volgende zin (en let vooral op het laatste stukje):

"Dames, even wat leuke anecdotes over de mannen en wat voor eikels het soms toch zijn......."

Ik geloof er geen barst van dat het laatste stuk een volledige ´haha´ is.

Fiorucci

Fiorucci

25-04-2011 om 18:38

Gratis bonbons

Mijn man kreeg een doos bonbons op zijn werk, en vertelde dat bij binnenkomst. Daarbij zei hij opgewekt: voor jou, geniet ervan!
Is dat anders dan de ex van Elisa, die haar vertelde dat hij haar prettige paasdagen wenste en dat hij deze eitjes gratis kreeg?
Als je dan een eikel bent, mis ik het gen om dat te snappen....

Jade

Jade

25-04-2011 om 18:41

Vic,

nooit gedacht dat mijn reactie onder ´flauwe politiek correcte reacties´ zou vallen.

Als dit (het geven van gratis paaseitjes) al een top 10 geval van eikels is vind ik het wel heel triest.

Wat Zelazny al aangeeft: misschien schrok hij zo van haar overdreven smeltgedrag dat hij dat in de kiem wilde smoren door aan te geven dat hij de paaseitjes niet speciaal voor haar heeft gekocht, maar gratis heeft gekregen. Maar goed, dat is giswerk.....

Polly Shearman

Polly Shearman

25-04-2011 om 19:18

Druppel

waarschijnlijk heeft deze dame al veel meer met deze ex meegemaakt en was dit een druppel???

wat een postings trouwens op deze zonnige middag!!

Ik zat met man en kinders op het strand vanmiddag en man zei ( ik zat in mijn nieuwe badpak) "oh lieverd wat zie je er toch prachtig uit in dit badpak, je lijkt wel zwanger"

whahahahahhaaha
nou kan ik er wel om lachen.. maar mensen mensen wat een eikel!!! dat zeg je toch niet! whahaha

natuurlijk is het super lief, want hij vind me prachtig.. whahahah
oh heerlijk die mannen! ze hebben geen ideeeeeee

Speurder

Speurder

25-04-2011 om 19:54

*grinnik* pol!

Hoort die opmerking niet in "ouderbloopers"?? Van je man, dan, hè!

Hilarisch!

Enne....sorry, draadstartster ik sluit me aan bij de rest. Ik denk dat het een lief gebaar is met verduidelijking van hoe-en-wat..... Echt mannelijk dus! ☺

fladder

fladder

25-04-2011 om 20:28

Polly

Je hebt die eikel toch wel een ongelooflijke soejang verkocht, toch?

:D :D :D :D :D

Elisa

Je had je ex dan beter een paasei kunnen noemen;-))
Heb je de eitjes wel opgegeten overigens........?

Tip

als je nog cake wil maken, gooi ze in het beslag (zonder wikkeltje uiteraard) voordat het de oven in gaat en dan ook een paar klodders jam en een gesneden peer erin, heerlijk.

Oh en nog een tip

zet de eitjes bij het kleedje als je kinderen (als die nog die leeftijd hebben) met koninginnedag spulletjes gaan verkopen. Elke klant een gratis eitje, dan geef je ze weer door.

Ik zou ze namelijk niet met negatieve gevoelens erbij gaan op vreten, dat zou ik zo deprimerend vinden. Dus weg ermee, of in de cake of weg geven.

fladder

fladder

25-04-2011 om 21:18

Oh ja...!

Coby, nu je het zegt: ik vermoed dat die eikel er vandoor is gegaan met de filiaalmanager (m/v, laat ik aan jullie verbeelding over) van de plaatselijke AH... Nadat ze het hele paasweekend "9 1/2 weeks" hebben gespeeld met de paaseitjes (tip: geen likeureitjes onder de gordel laten smelten, dat prikt zo op de tere delen) hadden ze nog een zakje over. En ach, in een vlaag van mededogen gunden ze Elisa ook wel een zakje...

Hm... Toch weer lief, ook al speelt de eikel kinky chocoladeseksspelletjes met de filiaalhoudster van AH die Elises huwelijk naar de gallemiezen heeft geholpen...

GENISTA!!! Wanneer komt er weer een feuilleton...?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.