Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Faith

Faith

07-10-2008 om 18:20

Marco gelredome!

Ik kan onverwacht vrijdag naar het concert van Marco Borsato in Arnhem. De heenreis zullen we al vroeg aanvaarden om niet in de files terecht te komen, maar hoe gaat dat met de terugreis over het algemeen?? en parkeren?? ojee, ik zie allemaal beren op de weg. Met de trein is ook niet echt een optie, omdat de laatse om 23.12 al gaat of anders die van 23.42 naar Zwolle (kan ik daar de auto anders neer zetten) Wie heeft nog een optie? Of kan me gewoon iets erover vertellen? Ik moet wel naar huis helaas, dus aanbieden om bij je te overnachten hoeft niet. Groeten Faith

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ik ga ook vrijdag!

wij gaan met een bus heen en terug.
misschien is dat een idee, zulke reisjes worden bij verschillende busbedrijven aangeboden.

of kijk anders eens op deze site
http://www.ns.nl/cs/Satellite/ns2007/nl/evenementen/include/1220863257493/marco+borsato+in+gelredome+arnhem?p=1195827747730
Hierop is te vinden dat er extra (latere) treinen gaan.

Kunt goed parkeren hoor!

Hoi,

Ik woon vlak bij het Gelredome en je kunt prima parkeren tijdens concerten! Gewoon P Wit Licht volgen dan wordt je naar een groet parkeerplaats geleid (bv bij de OHRA) en kun je met een pendelbus (of lopen natturlijk!) naar het Gelredome en na het concert weer terug dus!

Houd er wel rekeing mee dat er geen drankje enzo mee naar binnen mogen en soms doen ze ook moeijlijk met fotocamera's!

Ik ga ook en wel dinsdag (op de fiets) en ben heel benieuwd!!

Veel plezier en een goede reis!

Roos

Roos

08-10-2008 om 00:07

Pendelbusjes

Ik vond het een drama met die pendelbusjes. Heen niet, maar terug wel. Dan sta je dus met z'n honderden te wachten op die bussen en te dringen. Duurde ook zeker anderhalf uur voor we in de bus konden. Moet je dus echt een beetje geluk hebben dat je vooraan staat.
Ik zou dus proberen te kiezen voor een P op loopafstand. maar ik heb wel eens tips voorbij zien komen voor parkeren daar. Misschien kun je zoeken in het archief?
Veel plezier!
Roos

Faith

Faith

08-10-2008 om 08:57

Dank!

en is het bv mogelijk ergens vlakbij te parkeren en dan nog even te gaan shoppen?? Zodat we de files voor zijn maar toch nog een leuke middag hebben? De Ikea is zeker te ver weg?? (Duiven geloof ik?)
En Doraatje, ik heb iets wits aan, herken je me vast... haha. Faith

Oh, ik ga ook!!!.

En volgens mij heb ik hier een keer de tip voorbij zijn komen om te parkeren op het Transferium(?). Maar helemaal zeker weet ik dat ook niet.
Ik ga op 21 oktober en we zijn nu al de nachtjes aan het aftellen . Nog 13 om precies te zijn....!!

Parkeren

Als je echt vroeg gaat kun je proberen om te parkeren bij het transferium je bent dan gelijk op het terrein van het gelredome. Andere opties, Rijnhal, Kronenburg. Ohra is volgens mij pas later geopend omdat er overdag gewoon gewerkt wordt. Als je bij de Rijhal parkeert loop je onder de weg door naar het Gelredome en kun je vandaar met de bus naar het centrum. Bij de Rijnhal ben je vaak wel snel weer weg naderhand. Veel plezier,

Groet Carmam

Faith

Faith

08-10-2008 om 16:13

Carmam

Dank voor je ervaringen. Is de Rijnhal dichtbij het Gelredome? (je schrijft onder de weg door lopen, maar hoever?) en idd, als het afgelopen is is het wel prettig om weer snel te kunnen vertrekken. We kijken ook naar busvervoer, maar dat kost 35 euro pp, de autorit ongeveer ook zoveel (afgezien van parkeerkosten). En ik zit toch liever in mijn eigen omgeving, zeker op de terugweg. wie heeft nog tips??? Faith

Voor wie zaterdag 11 oktober naar marco gaat...

Let op je kunt dan NIET bij de Rijnhal parkeren aangezien daar een concert van Jan Smit is!!

Voor alle andere dagen is dit wel een prima optie aangezien het maar een klein stukje lopen is vanaf het Gelredome. (het is wel betaald parkeren!)

Het tranferium is ook een optie dat is naast het Gelredome maar dan moet je er wel vroeg! bijzijn dit staat vaak s'middags al vol met mensen die gezellig gaan winkelen en een hapje eten in de stad en dan s'avonds naar het concert gaan.

Naar de Ikea (is idd in Duiven) zou ik niet gaan en daarna richting Gelredome aangezien je dan bijna zeker in de file komt te staan.

Iedereen succes!

Faith

Vanaf de Rijnhal is het denk ik 5 minuten lopen naar het Gelredome. Bij Symphonica in Rosso was het parkeren 10 euro, laatst bij Monsterjam heeft mij man niks betaald, ze waren vroeg en er stonden toen nog geen parkeerwachten. Kronenburg was altijd vrij parkeren en zal het lopen naar Gelredome zo'n 10 minuten zijn. Als het slecht weer is kun je ook nog shoppen in Kronenburg i.p.v het centrum, wel niet zo groot als het centrum maar wel leuk. Nog vragen, ik hoor het wel.

Groet Carmam

Bianca M.

Bianca M.

08-10-2008 om 23:16

Transferium

Hi Faith,
Als je echt niet later bent dan een uurtje of 14 uur, dan zou ik voor het Transferium gaan. Is ideaal! Heb ik vaker gestaan, maar 2,50 en nog een busretourtje er bij in.
Anders inderdaad de Rijnhal een prima optie.
Ik ga ook vrijdags onverwachts. Maar ik ga nog vaker ook...Ik heb zo'n zin in deze week!!
Groetjes, Bianca M.

Kronenburg..

Let er op dat de garage van Kronenburg s'avonds dicht gaat! Is dus niet slim om hem daar neer te zetten!

Ik heb helaas het zelf een keer gedaan, en kon hem dus een nachtje in de garage achter laten. Stom he? Gelukkig woon ik redelijk dichtbij maar anders..

Faith hoe was het?

En hoe was het concert? Alles goed gegaan op de heen en terugweg?

Ben benieuwd!

Groetjes Uddel

Bianca M.

Bianca M.

11-10-2008 om 16:33

Gewéldig!

Ik heb om 16.30 uur mijn auto geparkeerd bij de Rijnhal. Perfect! Was toen nog vrijwel helemaal leeg.
Daarna ons vermaakt op het horecaplein.
Wij hadden Golden Circle kaarten, stonden helemaal vooraan. Het was Geweldig, Genieten, Gaaf = Magisch gewoon... Top-avond!! (En yes, ik mag nog vaker)
En voor wie nog gaat: blijf tot het bittere eind!! De toegift mag je NIET missen. Verder verklap ik niks.
Groetjes, Bianca M.
ps Wegrijden bij de Rijnhal ging ook prima. Ik was in een uurtje thuis. dus hoogstens een kwartiertje vertraging om weg te kunnen komen...

Faith

Faith

12-10-2008 om 12:33

Ja, super!

Wij hadden onze auto al om 1 uur geparkeerd bij de Rijnhal, dus dat was helemaal goed. Daarna in Kronenburg geshopt en heerlijk gegeten. Ik heb een broek, een shirt, een blouse en een jasje gescoord!
Het was erg leuk in Kronenburg, we deden net of het heel slecht weer was (want dit is overdekt). Er hingen banners met "Kronenburg wenst U een fijne avond met Marco". ER waren al veel mensen in het wit. Wij hadden zwart aan...
Toen naar het Gelredome. Wat gezellig allemaal, lekkere dingen te eten daar, dus helemaal goed. De show was werkelijk geweldig, maar wij hadden zitplaatsen (ja je mag een gegeven paard....) dus dat was soms lastig omdat ik nogal graag dans en de mensen achter mij niet, maar de plaatsen naast ons waren vrij dus dan schoof ik gewoon op.
EEn super mooie show en een giga eind. Daar verklap ik niets over, net als Bianca.
Ik denk dat het gehalte Drenten vrij hoog was, omdat het ook een avond van de verzekeringsmaatschappij Univé was. We waren ook vrij snel weer de stad uit, de verkeersregelaard werkten erg goed! Om kwart over 1 weer thuis, valt alleszins mee, toch?? En dank voor de tips over Rijnhal en Kronenburg. Volgende keer proberen we in het centrum te shoppen! Faith

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.