Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ricolin Ridon

Ricolin Ridon

07-10-2011 om 22:06

Medelijden gevraagd! en wat zal ik morgen eens gaan doen? [net relatie verbroken]

Hallo digitale vrienden. Ik heb zojuist mijn relatie verbroken die ongeveer een jaar geduurd heeft. Ik ben opgelucht, want met dit heerschap viel echt niet te leven (latten). Maar toch ben ik niet 100% blij. De relatie kostte veel te veel energie. De negatieve dingen overheersten de positieve. Maar we hebben het ook leuk gehad. Al met al voel ik me toch best een beetje k*t. Ik heb geen chocola in huis maar de eerste enorme zak popcorn is al bijna op.
Maar, maar, maar. Wat moet ik morgen? Ik heb behoefte aan alleen zijn tijdens een strandwandeling, of door de bossen struinen. Maar het is en blijft voorlopig rotweer. Heeft iemand een tip?

Ricolin Ridon

Repelsteeltje

hierbij mijn oprechte medelijden.

gewoon wel naar de duinen gaan en dan lekker janken, met dit weer kom je toch niemand tegen en als je wel iemand tegen komt dan heeft hij/zij niet door of dat nou tranen zijn of regen.

Bovendien, het is heerlijk om op een verlaten duinpan midden in de natuur jezelf genant te laten gaan door heel hard ("zegt een lelijke rij vieze woorden betreffende man in kwestie") te schreeuwen als je er even helemaal doorheen zit.

En daarna ga je weer naar huis, douchen, trek je iets moois aan, maakt je op en dan ga je een borreltje drinken met een vriendin.

+ Brunette +

+ Brunette +

07-10-2011 om 23:40

Ja, een vriendin, en dit forum!

En dan wel eentje die openstaat voor je verhalen. Ik ben net door die fase heen, ook zo'n moeilijkerd, het opkrabbelen heeft me twee weken gekost en ik schat in dat ik zo nu en dan nog wel eens een sombere bui heb maar niet meer zo overheersend. Ik neem aan dat je kinderen hebt, ga daar iets leuks mee doen.

Ricolin Ridon

Ricolin Ridon

08-10-2011 om 01:16

Alleen

Ik geloof niet dat ik morgen met de kinderen wil zijn. Dan ga ik me groot houden en alles opkroppen en dat wil ik even één dagje niet hoeven te doen. Janken in de regen is wel een goed idee, heb ik net ook onder de douche gedaan en dat beviel goed :) De vorige keer dat ik wandelde in de regen heeft me dat een griep opgeleverd, zo door en door koud was ik geworden. Maar ik zal me morgen waterdicht verpakken. Zondag heb ik al een leuke afspraak, met onder andere de kinderen. Dus dat komt wel goed.
Ik hoop niet dat ik twee weken nodig heb om te rouwen. Ik was al een tijd afscheid aan het nemen. Het verzamelen en in een tasje stoppen van zijn spullen luchtte al heel erg op. Maar waarom herinner ik me nu juist de goede momenten?

zena

zena

08-10-2011 om 14:13

Ja die herinneringen

zit in soortgelijke situatie (alleen knipperlicht relatie van 10 jaar, onbegrijpelijk), en die positieve herinneringen die steeds ongevraagd langszeilen word ik gek van! Duurt nu al twee maanden hoor, dus ik vind twee weken niet zo lang! Al is het ergste nu wel voorbij..
Ik vind het een heel goede tip van brunette om de negatieve dingen op te schrijven, had ik het maar eerder gedaan want ik kan ze me nu soms bijna niet meer herinneren haha! Ik word gewoon bedrogen door mijn eigen geest want ze zijn er natuurlijk in overvloed! In elk geval: je bent dus niet de enige en veel sterkte! Heb je de duinwandeling nog gemaakt?

Ricolin Ridon

Ricolin Ridon

08-10-2011 om 21:11

Bios

Ik vond het weer toch iets te wisselvallig. Te warm voor een regenpak maar de buien waren zo kort en plotseling en hevig dat wandelen zonder pak te risicovol was. Ik heb geprobeerd uit te slapen. Toen de krant gelezen met ontbijt op bed. Even met andere ogen in huis rondgekeken en toch maar een was en afwas gedaan. En toen naar de bioscoop geweest en friet gegeten. Zolang ik bezig ben gaat het wel, maar de tranen zitten hoog. Kreeg net een lief mailtje van mijn zus, nou dan weet je het wel weer.

Ricolin Ridon

+ Brunette +

+ Brunette +

08-10-2011 om 21:58

Schrale troost.

Je bent de enige niet, ook ik had een off-day. 's Ochtends wat dingen gedaan met mijn dochter, dat was nog wel leuk, maar later op de middag betrok het. Mismoedige gedachten als "ik ben eenzaam en alleen", "ik ben mislukt", "komt het ooit nog goed met me", "welke kant moet mijn leven op" etc. etc. etc. Ook bij mij zaten de tranen hoog. Ik troost me er maar mee dat zulke buien, net als echte regen, vanzelf weer overgaan.

Ricolin Ridon

Ricolin Ridon

09-10-2011 om 11:33

Ai brunette (en zena)

Dat klinkt niet goed. Heel veel sterkte meis. Nee, zo is het bij mij niet. Ik ben zeker niet eenzaam en mismoedig. Ik mis hem, punt. Ineens realiseerde ik me dat ik al het gedonder en geruzie dan wel kwijt ben, maar ook de goede dingen. Nooit meer zijn lichaam naast me in bed. Nooit meer zijn leuke lach horen om een grap die ik weliswaar niet leuk vond, maar waar ik toch van kon genieten omdat hij zo moest lachen. Ik zag hem niet vaak met zijn kinderen erbij, maar ik kon ook erg genieten van hem als vader zien. Dat soort dingen. Ik weet dat het nettoresultaat van deze relatie ernstig negatief was. En dat was het bij jou natuurlijk ook Brunette. En Zena, tien jaar lang knipperlichten? Wow, klinkt ook niet goed. Meiden, we hebben de beste beslissing genomen, en vanaf nu gaan we verder! Afgesproken?

+ Brunette +

+ Brunette +

09-10-2011 om 14:46

Momentopnamen

Ah joh, al die gedachten van "eenzaam en alleen" enzo zijn in feite alleen maar uitwassen van wat jij zo nuchter zegt: je mist gewoon de mooie momenten met iemand. Op dit moment zit ik lekker achter de computer terwijl mijn dochter drie vriendjes te spelen heeft, straks misschien naar het strand, of niet. Heerlijk, die vrijheid!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.