Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

klompjes

klompjes

18-01-2011 om 07:58

Middelburg

Aankomend weekend gaan we met mijn ouders, broer, zus en aanhang een weekend naar Middelburg. Zonder kinderen. Wat is leuk om te doen in de omgeving?

mijk

mijk

18-01-2011 om 09:40

Zonder kinderen zou ik

heel graag naar het vernieuwde zeeuws museum willen ( wij zijn ieder jaar minstens 4 weken in zeeland maar het komt er nooit van). Verder moet je in Middelburg de stad lekker doorslenteren. Niet per sé de winkelstraten maar juist de straatjes daar omheen. Middelburg heeft prachtige gevels en steegjes. Natuurlijk ook nog een flinke strandwandeling maken.

Enne wat vinden jullie leuk. Ik vind bij Ritthem haaientanden zoeken leuk maar dat is een specialisitsch genoegen vrees ik..
Mijk

Margriet*

Margriet*

19-01-2011 om 16:01

Over de stadswal

wandelen. Beetje winkelen. Uitwaaien op het strand bij Vlissingen of een ander plaatje vlakbij. Lekker vis eten als lunch aan de Boulevard bij Vlissingen, ben even de naam kwijt maar neem het meest oubollige restaurant met de ingang in het midden. Nog nooit zo lekkere schol gegeten. Goed wij waren er in de zomer.

Mayte*

Mayte*

19-01-2011 om 21:46

Middelburg, veere, zoutelande, domburg

Middelburg:Inderdaad, vooral de straatjes rondom het winkelcentrum bekijken. Koffie drinken bij St John's (in de St. Jan straat, zijstraat van de winkelstraat) is een aanrader. Je hebt er leuke snuisterwinkeltjes, antiquariaten, enzo.

Daarna zou ik Veere gaan bekijken. Vlakbij, erg mooi oud stadje aan het Veerse meer

Volgende dag een dagje kust met Domburg of Zoutelande en Vlissingen, lekker wandelen door de duinen, wat eten aan de boulevard van Vlissingen ofzo...

Moek

Moek

20-01-2011 om 15:20

Fietsen

Fietsen tussen de dorpen, rondvaart over het Veerse Meer (tegen de tijd dat ze moe worden), Klein Walcheren bezoeken (soort Madurodam maar dan van Zeeland), ringrijden als dat er is, en er is ook nog een imkerij.

klompjes

klompjes

25-01-2011 om 21:10

Bedankt!

Omdat we met een groep waren moesten we natuurlijk rekening houden met elkaar. Middelburg hebben we gezien en was erg leuk. De volgende dag een behoorlijke strandwandeling gemaakt in de miezerregen. Heerlijk.
Bedankt voor de tips!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.