Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Angela

Angela

07-12-2009 om 13:38

Mijn man wil niet dat ik naar algerijns concert in a,dam ga..

Hoi!

Binnenkort is een er concert van een Algerijnse Rai zanger in Amsterda. Er zullen waarschijnlijk heel veel Marrokanen en andere Noord Afrikanen komen.
Ik wil er dolgraag heen maar mijn man niet. Omdat hij bang is voor rellen en gevecht onder de Marrokanen daar. Is al eerder gebeurd toen concert uitverkocht was en ze niet naar binnen mochten. Maar ja, hoeft niet weer zo te zijn. En ik wil die zanger zo graag horen!
Helaas zijn er geen andere vriendinnen die mee willen dus ik zal alleen gaan( woon zelf in Amsterdam).
Wat vinden jullie, gaan of niet?
Angela

Hoe heet de zanger?

Ben een keer met mijn man naar een concert van Cheb Mami in Den Haag geweest. Ging prima. Er waren wel weinig niet-Noordafrikanen en daarbij ook weinig vrouwen. Ik denk niet dat ik me op mijn gemak zou voelen om daar als vrouw alleen naartoe te gaan. Kun je echt geen versterking vinden?

Angela

Angela

07-12-2009 om 14:16

Khaled

Hoi Liat
Het is Khaled, zeer bekend zanger. CHeb Mami ken ik ook wel. Helaas wil niemand mee, geen fans onder mijn vriendinnen..
Dus twijfel nog..

Angela

Vic

Vic

07-12-2009 om 14:28

Niet alleen

Ik zou niet alleen gaan, maar dat doe ik ook niet naar ieder ander concert. In zo'n geval zou ik het trouwens heel erg op prijs stellen als mijn man toch mee gaat. Kun je hem niet overhalen?

Massi Nissa

Massi Nissa

07-12-2009 om 16:16

Oooo khaled

Ik heb zijn live-CD "Hafla" (letterlijk: feestje) op mijn mp3 staan. Heerlijke muziek. Ik zou er niet in mijn eentje naartoe gaan, het is rai en dat moet je samen beleven! En wat liat ook zegt, er zijn vaak weinig vrouwen, dan zou ik gezelschap meenemen.
Veel plezier,
Massi

Margriet*

Margriet*

07-12-2009 om 16:39

Ik zou

ook met iemand samen gaan en niet omdat er - jongens van marokkaanse afkomst kunnen gaan rellen omdat het uitverkocht is- , maar omdat ik hetzelf ook gezelliger zou vinden en er vanwege de hoeveelheid mannen ik mijzelf meer op mijn gemak zou voelen met iemand samen. Maar niet perse vanwege veiligheid dus. Samen beleven is voor mij nu eenmaal leuker.

Ps ik woon ook in A'dam en ik wil best mee hoor! Wanneer is het? Khaled vind ik erg leuk.

Paar jaar geleden naar khaled geweest!

Zoals de titel al zegt: een paar jaar geleden ben ik met een vriendinnetje naar Khaled geweest in de Paradiso. Werkelijk fantastisch. Niks geen rellen of ruzie. Een grote dampende massa dansende mannen EN vrouwen. Iedereen vrolijk en gezellig. Kan best alleen. Maar samen is wel leuker zoals Massi al zegt. Een feest die Khaled!

Poppodia houden niet van gevechten en als er eerder wel gedoe is geweest dan zullen ze vast en zeker nu voorzorgsmaatregelen treffen.

lekker gaan!

Dat is wel erg leuk!

Bedenk trouwens net dat ik twee jaar geleden naar een Maghreb avond met mijn man ben gegaan. Daar waren weer wel veel vrouwen. Misschien iets om een oproepje over te plaatsen?

Muziekfan

Muziekfan

07-12-2009 om 21:12

Gaan!

Gaan natuurlijk. Ik ga weleens alleen naar allerhande optredens. Omdat er niemand meewil (rare smaak :-) of omdat er nog maar één kaartje is (ja echt!). En nu is mijn vaste concertvriendin zwanger, dus binnenkort ga ik waarschijnlijk wel vaker alleen. Gewoon doen.

Melkweg

Het is in de Melkweg zag ik. Laatst liep er nog een draadje van een bezorgde moeder wiens zoon naar een (ander) concert in de Melkweg wilde en de algemene conclusie was dat er daar nooit rottigheid gebeurt.
Ik zou gewoon gaan - nou ja, als ik van rai zou houden, wat niet zo is ;-). Wel leuker als je nog iemand mee kan krijgen. Wil je man niet mee dan?

Veel plezier, en groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.