Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Mini meeting voor motor muizen?

Afgelopen weekend de zaterdag en zondag weer even de motor gepakt en rondje gereden. Mijn man rijdt geen motor dus ik ga altijd alleen. En hele stukken samen rijden hoeft voor mij ook niet perse. Vindt het wel lekker om zelf snelheid te kunnen bepalen (zeker bij bochtenwerk).

Maar al toerend bedacht ik dat ik het wel leuk zou vinden om ergens op een terrasje neer te strijken met een stel meiden/dames die ook motorrijden. Ieder komt gewoon voor zich naar een afgesproken plaats op afgesproken tijdstip. Wie wil kan altijd samen oprijden of daarna nog een rondje samen doen.

Even elkaars motors bewonderen. Beetje kletsen. En dan weer op pad.

Lijkt je dit ook leuk laat het dan even weten. Als er voldoende interesse is kunnen we kijken wanneer en waar.

Ik woon zelf in het midden van het land.

groet,
Beemer

huismusje

huismusje

16-06-2010 om 10:01

Leuk!

heey

wat een leuk idee!
als er een meeting komt ga ik mijn best doen om er te zijn.

gr huismusje

Ja, leuk

De weekends lopen wat vol momenteel, maar als ik op de geplande dag kan, kom ik wel neerstrijken!

Puck

Puck

18-06-2010 om 11:39

Ik heb vroeger motor gereden. Ben besmet geraakt in mijn studententijd in een studentenhuis met motorrijders. Toen ik een baan had heb ik mijn rijbewijs gehaald en daarna af en toe een motor gehuurd. MAar Puckman vindt er echt helemaal niets aan en dan gaat de lol er voor jezelf ook voor een deel vanaf. En toen de kinderen kwamen wilde ik het zelf niet meer. Ik voel me toch verantwoordelijk voor mijn gezin en voel me erg kwetsbaar en onzeker op de motor. En dat is geen goede manier van op een motor stappen. Maar als ik dan op een zonnige dag zo'n hele groep zie toeren dan wordt ik toch wel enigzins jaloers.

Minet

Minet

18-06-2010 om 18:43

Meerijden?

Helaas ben ik nog altijd niet in het bezit van een motorrijbewijs, laat staan van een motor! Maar ooooo, wat zou ik graag meerijden met 1 van jullie! En natuurlijk niet alleen om de motor, maar ook om het gezellige meeten :)

huismusje

huismusje

21-06-2010 om 20:27

Beemer

Ik woon ook in zuid holland.

Het lijkt me leuk om een keer een minimeeting te doen.

gr huismusje

emma43

emma43

21-06-2010 om 22:30

Toen ik jong was....

reed ik motor.Mijn man rijdt nog steeds.Een allroad,hij heeft vroeger gecrosst en dat blijft hij een beetje doen.Gewoon serieus op de weg trekt hem niet.Mijn dochter rijdt nu op een tomosbrommertje,niet op de openbare weg(hoop ik dan)omdat ze nog geen 16 is,maar dan wil ze een schakelbrommer en als ze 18 is meteen een motor.Zoontje(10) rijdt ook op de Tomos.
Op het moment dat ik wist dat ik zwanger was heb ik mijn motor verkocht,ik vond het veel te gevaarljk.Slaat eigenlijk nergens op,want nu rijdt ik paard,dat is eigenlijk veel gevaarlijker.Maar daar geniet ik nu van.

Beemer

Mail maar op [email protected] :-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.