Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Mooie clip van eerste dans obama's op zang beyoncé

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen:

"Ladies and gentleman: the first couple takes their first dance as President and First Lady of the United States - please welcome Beyoncé"
http://abcnews.go.com/video/playerIndex?id=6695976

Wij (kinderen en ik) hebben er in ieder geval van genoten vandaag. Ik weet niet hoe lang dit lied op de website van abcnews blijft staan...geniet ervan zolang het kan!

Jongste schrok toen ik er vanochtend van moest huilen en begon hartstochtelijk mee te grienen met grote uithalen. Let vooral op de gezichtsuitdrukking van Beyoncé als ze aan het eind naar het andere eilandje kijkt.

Idd mooi

maar degeen die ze aankondigt mag er ook zijn :-)

gula

Sancy

Sancy

21-01-2009 om 22:05

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=LnOQfjWfxDQ
de link van ABC was maar een paar seconden bij mij.

rodebeuk

rodebeuk

21-01-2009 om 22:14 Topicstarter

Sancy

Ik denk dat de Amerikanen nu massaal gaan internetten..

Vanochtend (toen de VS nog sliepen) was ik ook bij youtube begonnen maar daar zag ik dat het origineel van abc was (dat hele Neighborhood Ball is integraal uitgezonden) en de geluidskwaliteit is echt tig keer zo goed bij abc...misschien zijn er inmiddels betere versies bij youtube gezet.

Lekker blijft het..

rodebeuk

rodebeuk

22-01-2009 om 12:18 Topicstarter

Sini

dat van die verwachtingen daar heb je natuurlijk gelijk in. Maar los van de verwachtingen blijft het verschrikkelijk bijzonder. Gewoon het feit dat er nu twee Afrikaans-Amerikaanse meisjes ronddartelen aan Pennsylvania Avenue, wat dat voor symboolwaarde heeft! En de snelheid waarmee dit mogelijk is geweest tegen de achtergrond van de segregatie in de 20e eeuw.

Nee hoor, daar mogen we best even ontroerd over zijn voordat we weer overgaan tot de orde van de dag.

Ik heb ook nog een interviewtje met Beyoncé gezien, daaruit bleek dat ze precies zo geroerd was als ze leek te zijn. Gewoon, door de historische achtergrond en doordat ze zichzelf uitgedaagd voelde om 'slimmer te worden en om zich meer in te gaan zetten'. Ze kon amper haar tranen inslikken.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.