Home » Forum » Mooie films die je met je kinderen gaat zien

Mooie films die je met je kinderen gaat zien

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
jessica 5
Mooie films die je met je kinderen gaat zien

Vanavond met de jongste twee(8) The Polar Expres gekeken(had hem al een paar keer gekeken)Ze vonden hem hier weer prachtig.
Daarna snel over geschakeld naar Into the wild (deze ook al gezien,maar o wat een mooie film) Deze gekeken met de oudsten van 13,16 en 18.
Nu op de achtergrond het glazenhuis met weer te gekke muziek.
Wat kijken jullie samen?.
Ik kijk wel in de gids wat ik overdag kan opnemen voor e.v.t de avond. Wel jammer dat er voor je jongste Twee van 8 zoveel films zijn waar ze nog net niet zo snel die ondertiteling kunnen lezen,maar wel leuk voor hen zijn.

albana
Jcs

Wij kijken amper samen films, niet dat we niet van houden, maar we zijn maar zo weinig samen thuis dat het er niet van komt. Het komt dus maar weinig voor.
Vrijdag toevallig wel...met z'n alleen Jesus Crist Superstar gekeken. Jongste heeft erin meegespeeld en we hebben 'm ook al tig keer op t.v. gezien en ook al meerdere malen in het echt. Dus we hebben er een speciale band mee....kennen de liedjes uit ons hoofd en hebben ondertussen verwoede discussie's gevoerd over de verschilllende live-uitvoeringen die we gezien hebben en of daar alle liedjes wel in voorkwamen.
We shall see, want van 1 zo'n live-versie krijgen we binnenkort de dvd. De suond of music komt ook binnenkort dacht ik,die gaan we dan ook vast kijken. Oudste blijft er vast voor thuis...want die heeft daar weer ingespeeld,hahaha.
groeten albana

emma43
Jessica

The Polar Expres is een super film,wij kijken die nog iedere kerst,kinderen zijn 10 en 15 en blijven hem ook leuk vinden.
Jongste zoon zit nog echt in de disneyfilm fase en dochter geniet daar ook altijd nog van.Laatst zijn we naar toy story geweest,superleuk,dochter kwam niet meer bij toen Buzz Spaans ging spreken en de tango ging dansen. Nu heb ik"hoe tem je een draak'voor onder de boom,ook erg leuk.Gaat dochter ook leuk vinden.Het is wel een tekenfilm,maar wel een mooi verhaal.
Ken je'de ijzeren reus'zo mooi,ook echt voor rond de kerst,schaam schaam,dochter en ik hielden het niet droog de eerste keer.En dat bij een tekenfilm.

gruffalo
Mathilda

wij gaan mathilda kijken. Andere favorieten (naast de disney-serie) is Annie... echt jeugdsentiment!

Guinevere
Ben bezig met..

Ik ben met zoon (8) halverwege Kruistocht in Spijkerbroek. Verder willen we nog naar de bios deze vakantie, maar of dat lukt hangt af van het sneeuwdek...

Polly Shearman
Hier

nog geen vakantie, dus helaas weinig films,
we hebben we de dvd's ET en de gremlins van de sint gekregen.
En ook Lord of de Rings staat op het programma voor de kerstvakantie..
Nog een week geduld....

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.