Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Vic

Vic

20-07-2011 om 23:35

Mooie man, lelijke stem

Eigenlijk mag het niet, twee draadjes onder elkaar starten, maar het is nu eenmaal komkommertijd ;-) Vinden jullie Alberto Contador ook zo'n mooie man? Maar wat heeft hij een verschrikkelijke stem, hij klinkt irritant drammerig (maar dat kan ook door de taal komen).

Wie is dat?

Ik gok een wielrenner, klopt dat? Of is het een beroemde vierdaagse wandelaar, een Italiaanse Eurospecialist, de zwager van Haagse Trees of de advocaat van Malidc?
Ik heb het Journaal niet gezien vandaag.

Fianna

Fianna

20-07-2011 om 23:53

Neuh

Hmm, ik weet het niet zo goed. Het is niet mijn tiep, alhoewel ik me wel kan voorstellen dat anderen hem wel aantrekkelijk vinden. Maar voor mij hoeft hij niet. Alhoewel hij wel een mooie kop heeft. Hoe zijn stem klinkt weet ik niet.

Fiorucci

Fiorucci

21-07-2011 om 07:53

Neuh

Not my cup of tea.

Foo

Foo

21-07-2011 om 09:06

Joyeux

Die heeft bij mij een hoge irritatiefactor (en vooral met zijn tegenspeelster erbij). Jammer want het verhaal vind ik wel leuk maar ik heb moeite om de afleveringen uit te kijken vanwege hem.

Belle Époque

Belle Époque

21-07-2011 om 10:06

Wielrenner...

Laurens ten Dam, maar dan wel zonder zwellingen! En de mensen die niks van wielrennen weten vragen zich nu vast af wat ik daarmee bedoel :P
Maar de mooiste wielrenner aller tijden was Gertjan Theunisse, met die intense ogen en die prachtige lange haren! Die hij tegenwoordig allemaal kwijt is, snik... Hoe zijn stem is? Geen idee! Ik verdronk zo in die ogen dat ik me echt niet meer kan herinneren hoe zijn stem is! :))) < 3

Nog lelijker stem

Nog lelijker dan de stem van Jan Wolkers: Maarten Ros. Zo heet ie toch? Dat hoogst irritante mannetje dat altijd in de Tros Nieuwsshow te horen was op zaterdagochtend. Vroeger luisterde ik altijd naar dat programma, totdat dan die Ros kwam want dan ging de radio uit.

Groeten,

Temet

Vic

Vic

21-07-2011 om 11:23

Belle

Ja, Laurens ten Dam vind ik ook leuk! Ik moest wel lachen om iets wat ik hoorde over zijn verwondingen. Dat was volgens mij iemand van zijn ploeg die zei dat Laurens nu eenmaal wat karakteristieke gezichtstrekken had, en dat het er dan met die zwellingen allemaal wat erger uit zag dan het was ;-)
Het zijn trouwens allemaal echte bikkels, zelfs Contador met zijn 62 kg. Ga er maar aan staan om drie weken lang elke dag zo'n vier uur een berg op te fietsen, in sommige gevallen met een dikke lip of 40 hechtingen in je bil.

Cobi

Martin Ros inderdaad, natuurlijk!

"Tanende coherentie"- ik vind m geweldig.

Tja, sneu misschien voor de man zelf, na 20 jaar, maar voor het luisterend publiek een zegen, lijkt me zo.

Door omstandigheden luister is tegenwoordig eigenlijk nooit meer naar de radio, dus voor mij maakt het niet meer uit, maar toch...

Groeten,

Temet

koentje

koentje

21-07-2011 om 12:13

Hoezo............ot

mag dat niet Vic, twee draadjes onder elkaar??

Vic

Vic

21-07-2011 om 12:39

Koentje

Dan lijkt het net of ik niets anders te doen heb, ofzo...

Roosje Katoen

Roosje Katoen

21-07-2011 om 14:14

Nee

Ik vind Contador niet aantrekkelijk, veel te jong en te gladjes... misschien zou hij wel opknappen van een flinke valpartij ;-) Geen idee hoe zijn stem is. Ik zou zo ook geen wielrenner kunnen noemen die ik wel aantrekkelijk vind...

Die Rufus Sewell kende ik niet, maar op Google ziet hij er goed uit!

Vic

Vic

21-07-2011 om 14:23

Rufus sewell

Nah, daar vind ik weinig aan. Wat vinden jullie dan van Thor Hushovd? Die is wat ouder en steviger. Ik vind hem te blond.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

21-07-2011 om 15:05

Thor hushovd

Die is al een stuk beter, maar niet zo woest aantrekkelijk als bijvoorbeeld Robbie Williams ;-)

Goh volgens mij heb ik vandaag net zo veel te doen op het werk als jij.

Vic

Vic

21-07-2011 om 15:10

Roosje (o.t.)

Ik maak elke dag een todo-lijstje van werk dat ik wil doen. Voor vandaag heb ik alles alweer af ;-)

Roosje Katoen

Roosje Katoen

21-07-2011 om 16:07

Vic (ot)

Jij werkt toch ook bij de overheid? Hier is het tijdens het zomerreces behoorlijk uitgestorven, niemand zit op mijn advies te wachten ;-)

Vic

Vic

21-07-2011 om 16:23

Heel druk (o.t.)

Ik heb het best druk op het moment. Ik moet nog een week werken en nog de nodige zaken afronden. Ik heb vorige week helaas ook wat dingen naar september moeten schuiven omdat mijn contactpersonen (bedrijfsleven) op vakantie waren. Van rustig opstarten na mijn vakantie is helaas geen sprake ;-)

mijk

mijk

21-07-2011 om 16:31

Heerlijke stem,niet zo interessante man

alleen al omdat ie een stuk ouder dan mijn vader is (en klein). Maar mooiste stem van Nederland: Jan de Graaff, vroeger achter het nieuws.

Mijk

Kaaskopje

Kaaskopje

22-07-2011 om 01:08

Alan rick

Ah, nog een Alan Rick fan. Stem is goed, maar de rest ook:-)

Massi Nissa

Massi Nissa

22-07-2011 om 07:54

Sini

Ja, Alan Rickman mag ook sweet nothings in mijn oor komen fluisteren. Wat mij betreft leest hij de Magna Carta voor, als ik maar mag genieten van zijn stem en uitspraak.
Groetjes
Massi

Niet alles gelezen, maar

ik ken zelf een man met een vreselijk mooie sexy stem. Als ik hem aan de telefoon heb smelt ik altijd een beetje. In het echt is hij (gelukkig) minder aantrekkelijk ;0)

Ayanna

Ayanna

22-07-2011 om 12:22

Nog erger...

...ik ken irl een man die EN mooi is EN een hele mooie warme diepe stem heeft. Het is dat ik geen 'toosje' durf te doen, want bij die man moet ik wel heel erg stevig in mijn schoenen staan....;-)

Vic

Vic

22-07-2011 om 13:19

Alan rickman (en jason isaacs)

Die heb ik gisteren weer in het groot gezien. Opvallend hoeveel ouder ze zijn geworden in vergelijking met de eerste HP film. Maar blijven leuk om naar te kijken ;-)

Foo

Foo

22-07-2011 om 13:45

Alan

En als Sheriff van Nottingham in Robin Hood: Prince of Thieves is Alan Rickman nog weer een stuk jonger (en met een enorme bos donker haar).

ilsepilse

ilsepilse

22-07-2011 om 19:30

Frequence nord

ik luisterde vroeger altijd naar freqence nord een zender uit Lille puur omdat pierre francois de presentator zo'n mooie stem had...tot ik eens uitgenodigd was id studie en meeneer kaal was en een vette taliban baard haha. maar hij had wel een mooie stem !

Kaaskopje

Kaaskopje

22-07-2011 om 20:27

Tijd terug

had ik een man aan de telefoon die zo'n práchtige koffiebruine stem had. Ik weet nog dat ik na het gesprek moest zuchten en tegen mijn buurvrouw collega "jee wat een mooie stem had die man!" jubelde. Uiteraard heb ik geen idee hoe hij eruit zag. Wie weet erg lelijk, misschien ook wel heel knap. Ik moest het met zijn stem doen en die maakte indruk:-)

Tirza G.

Tirza G.

23-07-2011 om 14:44

Jaaaaaaa joh

Dat is toch al jarenlang bekend als het Candlelight-effect? Jeúmig. Als je die man zag (hoe heet-ie ook alweer, Jan van Veen ofzo?) dan droogde de dichtbron meteen op.
Idem met Anne van Egmond. Volgens mij had zij de grootste schare aanhangers onder langgestraften, met haar zondagavondradioprogramma. Tótdat ze op TV kwam. Toen was het snel over.
Hhahahah mijn tante had vroeger een eigen zaak en een práchtige telefoonstem. Toen een vertegenwoordiger haar daarmee complimenteerde en een (zakelijke) afspraak wilde maken, zei ze: ik val tegen hoor, in het echt. Ik ben klein (ca. 1,60), dik (toen nog ca. 90 kg), rood (rood haar was vroeger geen aanbeveling) en lelijk (da's natuurlijk persoonlijk). Die man lachen, hahahahha, dat zou toch best allemaal wel meevallen enzovoort. Ach, zegt mn tante dan genoeglijk: het gezícht van die man toen ik eerst de deur en daarna mn mond opendeed.........zo'n stem uit eeeeeeh........zo'n vrouw, tja, dat kwam in zijn fantasieen niet voor.

Tirza

Valkyre

Valkyre

25-07-2011 om 02:12

Vroeger / worf

Vroeger kende ik een heeeele knappe gespierde roeier met lang haar en zo'n hele diepdonkere stem, zucht, zwijmel... Helaas was ik veel te jong voor hem en dacht hij bovendien alleen maar aan trainen.

Zo'n diepe stem maakt me echt week in de knietjes (ik probeer toevallig net een leuke bas te strikken voor een duetje).

Commander Worf van Star Trek, die heeft ook zo'n sexy stem. Ik vond net een recente foto van hoe hij er echt uitziet: niet zo stoer en woest dus: http://www.google.nl/m/search?site=images&source=mog&hl=en&gl=nl&client=safari&q=star%20trek%20worf&sa=N#i=8

Maar die stem!!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre

Valkyre

26-07-2011 om 01:07

Joyeux

Gewoon je ogen dichtdoen en naar die stem luisteren :-D

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.