Home » Forum » Mooie man lelijke stem

Mooie man, lelijke stem

30 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Vic
Mooie man, lelijke stem

Eigenlijk mag het niet, twee draadjes onder elkaar starten, maar het is nu eenmaal komkommertijd ;-) Vinden jullie Alberto Contador ook zo'n mooie man? Maar wat heeft hij een verschrikkelijke stem, hij klinkt irritant drammerig (maar dat kan ook door de taal komen).

FayW
Wie is dat?

Ik gok een wielrenner, klopt dat? Of is het een beroemde vierdaagse wandelaar, een Italiaanse Eurospecialist, de zwager van Haagse Trees of de advocaat van Malidc?
Ik heb het Journaal niet gezien vandaag.

Fianna
Neuh

Hmm, ik weet het niet zo goed. Het is niet mijn tiep, alhoewel ik me wel kan voorstellen dat anderen hem wel aantrekkelijk vinden. Maar voor mij hoeft hij niet. Alhoewel hij wel een mooie kop heeft. Hoe zijn stem klinkt weet ik niet.

Fiorucci
Neuh

Not my cup of tea.

Foo
Joyeux

Die heeft bij mij een hoge irritatiefactor (en vooral met zijn tegenspeelster erbij). Jammer want het verhaal vind ik wel leuk maar ik heb moeite om de afleveringen uit te kijken vanwege hem.

Belle Époque
Wielrenner...

Laurens ten Dam, maar dan wel zonder zwellingen! En de mensen die niks van wielrennen weten vragen zich nu vast af wat ik daarmee bedoel :P
Maar de mooiste wielrenner aller tijden was Gertjan Theunisse, met die intense ogen en die prachtige lange haren! Die hij tegenwoordig allemaal kwijt is, snik... Hoe zijn stem is? Geen idee! Ik verdronk zo in die ogen dat ik me echt niet meer kan herinneren hoe zijn stem is! :))) < 3

Temet
Nog lelijker stem

Nog lelijker dan de stem van Jan Wolkers: Maarten Ros. Zo heet ie toch? Dat hoogst irritante mannetje dat altijd in de Tros Nieuwsshow te horen was op zaterdagochtend. Vroeger luisterde ik altijd naar dat programma, totdat dan die Ros kwam want dan ging de radio uit.

Groeten,

Temet

Vic
Belle

Ja, Laurens ten Dam vind ik ook leuk! Ik moest wel lachen om iets wat ik hoorde over zijn verwondingen. Dat was volgens mij iemand van zijn ploeg die zei dat Laurens nu eenmaal wat karakteristieke gezichtstrekken had, en dat het er dan met die zwellingen allemaal wat erger uit zag dan het was ;-)
Het zijn trouwens allemaal echte bikkels, zelfs Contador met zijn 62 kg. Ga er maar aan staan om drie weken lang elke dag zo'n vier uur een berg op te fietsen, in sommige gevallen met een dikke lip of 40 hechtingen in je bil.

Temet
Cobi

Martin Ros inderdaad, natuurlijk!

"Tanende coherentie"- ik vind m geweldig.

Tja, sneu misschien voor de man zelf, na 20 jaar, maar voor het luisterend publiek een zegen, lijkt me zo.

Door omstandigheden luister is tegenwoordig eigenlijk nooit meer naar de radio, dus voor mij maakt het niet meer uit, maar toch...

Groeten,

Temet

koentje
Hoezo............ot

mag dat niet Vic, twee draadjes onder elkaar??

Vic
Koentje

Dan lijkt het net of ik niets anders te doen heb, ofzo...

Roosje Katoen
Nee

Ik vind Contador niet aantrekkelijk, veel te jong en te gladjes... misschien zou hij wel opknappen van een flinke valpartij ;-) Geen idee hoe zijn stem is. Ik zou zo ook geen wielrenner kunnen noemen die ik wel aantrekkelijk vind...

Die Rufus Sewell kende ik niet, maar op Google ziet hij er goed uit!

Vic
Rufus sewell

Nah, daar vind ik weinig aan. Wat vinden jullie dan van Thor Hushovd? Die is wat ouder en steviger. Ik vind hem te blond.

Roosje Katoen
Thor hushovd

Die is al een stuk beter, maar niet zo woest aantrekkelijk als bijvoorbeeld Robbie Williams ;-)

Goh volgens mij heb ik vandaag net zo veel te doen op het werk als jij.

Vic
Roosje (o.t.)

Ik maak elke dag een todo-lijstje van werk dat ik wil doen. Voor vandaag heb ik alles alweer af ;-)

Roosje Katoen
Vic (ot)

Jij werkt toch ook bij de overheid? Hier is het tijdens het zomerreces behoorlijk uitgestorven, niemand zit op mijn advies te wachten ;-)

Vic
Heel druk (o.t.)

Ik heb het best druk op het moment. Ik moet nog een week werken en nog de nodige zaken afronden. Ik heb vorige week helaas ook wat dingen naar september moeten schuiven omdat mijn contactpersonen (bedrijfsleven) op vakantie waren. Van rustig opstarten na mijn vakantie is helaas geen sprake ;-)

mijk
Heerlijke stem,niet zo interessante man

alleen al omdat ie een stuk ouder dan mijn vader is (en klein). Maar mooiste stem van Nederland: Jan de Graaff, vroeger achter het nieuws.

Mijk

Kaaskopje
Alan rick

Ah, nog een Alan Rick fan. Stem is goed, maar de rest ook:-)

Massi Nissa
Sini

Ja, Alan Rickman mag ook sweet nothings in mijn oor komen fluisteren. Wat mij betreft leest hij de Magna Carta voor, als ik maar mag genieten van zijn stem en uitspraak.
Groetjes
Massi

Karin*
Niet alles gelezen, maar

ik ken zelf een man met een vreselijk mooie sexy stem. Als ik hem aan de telefoon heb smelt ik altijd een beetje. In het echt is hij (gelukkig) minder aantrekkelijk ;0)

Ayanna
Nog erger...

...ik ken irl een man die EN mooi is EN een hele mooie warme diepe stem heeft. Het is dat ik geen 'toosje' durf te doen, want bij die man moet ik wel heel erg stevig in mijn schoenen staan....;-)

Vic
Alan rickman (en jason isaacs)

Die heb ik gisteren weer in het groot gezien. Opvallend hoeveel ouder ze zijn geworden in vergelijking met de eerste HP film. Maar blijven leuk om naar te kijken ;-)

Foo
Alan

En als Sheriff van Nottingham in Robin Hood: Prince of Thieves is Alan Rickman nog weer een stuk jonger (en met een enorme bos donker haar).

Foo
Oh ja, plaatje
ilsepilse
Frequence nord

ik luisterde vroeger altijd naar freqence nord een zender uit Lille puur omdat pierre francois de presentator zo'n mooie stem had...tot ik eens uitgenodigd was id studie en meeneer kaal was en een vette taliban baard haha. maar hij had wel een mooie stem !

Kaaskopje
Tijd terug

had ik een man aan de telefoon die zo'n práchtige koffiebruine stem had. Ik weet nog dat ik na het gesprek moest zuchten en tegen mijn buurvrouw collega "jee wat een mooie stem had die man!" jubelde. Uiteraard heb ik geen idee hoe hij eruit zag. Wie weet erg lelijk, misschien ook wel heel knap. Ik moest het met zijn stem doen en die maakte indruk:-)

Tirza G.
Jaaaaaaa joh

Dat is toch al jarenlang bekend als het Candlelight-effect? Jeúmig. Als je die man zag (hoe heet-ie ook alweer, Jan van Veen ofzo?) dan droogde de dichtbron meteen op.
Idem met Anne van Egmond. Volgens mij had zij de grootste schare aanhangers onder langgestraften, met haar zondagavondradioprogramma. Tótdat ze op TV kwam. Toen was het snel over.
Hhahahah mijn tante had vroeger een eigen zaak en een práchtige telefoonstem. Toen een vertegenwoordiger haar daarmee complimenteerde en een (zakelijke) afspraak wilde maken, zei ze: ik val tegen hoor, in het echt. Ik ben klein (ca. 1,60), dik (toen nog ca. 90 kg), rood (rood haar was vroeger geen aanbeveling) en lelijk (da's natuurlijk persoonlijk). Die man lachen, hahahahha, dat zou toch best allemaal wel meevallen enzovoort. Ach, zegt mn tante dan genoeglijk: het gezícht van die man toen ik eerst de deur en daarna mn mond opendeed.........zo'n stem uit eeeeeeh........zo'n vrouw, tja, dat kwam in zijn fantasieen niet voor.

Tirza

Valkyre
Vroeger / worf

Vroeger kende ik een heeeele knappe gespierde roeier met lang haar en zo'n hele diepdonkere stem, zucht, zwijmel... Helaas was ik veel te jong voor hem en dacht hij bovendien alleen maar aan trainen.

Zo'n diepe stem maakt me echt week in de knietjes (ik probeer toevallig net een leuke bas te strikken voor een duetje).

Commander Worf van Star Trek, die heeft ook zo'n sexy stem. Ik vond net een recente foto van hoe hij er echt uitziet: niet zo stoer en woest dus: http://www.google.nl/m/search?site=images&source=mog&hl=en&gl=nl&client=...

Maar die stem!!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Valkyre
Joyeux

Gewoon je ogen dichtdoen en naar die stem luisteren :-D

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.