Home » Forum » Musical aflevering greys anatomy

Musical aflevering grey's anatomy?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Mirjan
Musical aflevering grey's anatomy?

Ben ik de enige die zich maandagavond geirriteerd heeft aan de "musical" aflevering van Grey's anatomy??

Al die personages die ineens in zang uitbarstten... ik vond het vreemd en niet gepast in deze mooie serie.

Ik hoop echt dat het eenmalig was anders haak ik hierbij af.

En dan nog iets.. welke personage van de serie is niet dodelijk gewond geraakt inmiddels? Iedereen heeft nu wel eens op de operatietafel gelegen. Ik snap dat een tv serie niet altijd realistisch hoeft te zijn maar ik heb nu het gevoel dat ze aan het "zoeken" zijn om zoveel mogelijk operaties op de hoofdpersonages te kunnen uitvoeren. Ben blij dat in het echte leven niet zoveel van mijn collega's gewond raken hahahaha!

Kaaskopje
Ach...

na mijn eerste verwondering en lichte afgrijzen heb ik mij er aan overgegeven en vond ik het eigenlijk heel aandoenlijk. Ondanks het gezang vond ik het een aflevering waarbij ik het maar net aan droog hield. En dat in het volle besef dat ik naar gigantisch nep zit te kijken.:-)

Sanne
Hoe is het afgelopen

Helaas kon ik afgelopen maandag niet kijken, en ook uitzending gemist wil niet lukken. Wie kan mij vetellen hoe het is afgelopen met Callie, baby en vriendin?
Alvast bedankt!
Groetjes, Sanne

Fiorucci
Ach

Voor keer keer vind ik het geen ramp hoor, de aflevering was evengoed spannend zat. Sanne, Callie is zeer zwaar gewond, maar werd aan het eind van de aflevering voorzichtig wakker, haar baby is gehaald en ligt op de NICU,vriendin is nauwelijks gewond.

fladder
Musical-aflevering

Doet me denken aan een aflevering van Buffy The Vapire Slayer, die ook volledig werd gezongen ;)
Ik kijk eigenlijk nooit tv, maar als ik dit allemaal zo hoor qua drama moet ik toch maar eens naar die serie gaan kijken ;-)

rosa
Ja fladder

die van Buffy vond ik toen juist heel erg leuk, maar nu met Grey's werd het wat lachwekkend.
Maar dochter vond het prachtig, heeft alle liedjes gegoogled en gevonden dat Callie inderdaad zelf mooi kan zingen.

Fély
Niet leuk (en o.t.)

Voor mij haalde het gezang de hele spanning weg, bijv. tussen Lexie en Mark. En stonden Christina en Owen het nou zingend in de keuken te doen? Het lijkt wel of tegenwoordig van alles een musical gemaakt moet worden, met afgrijzen zag ik dat nu Soldaat van Oranje ook wordt vermusicaliseerd.

soepstengel
Toevallig na lange tijd weer gezien

en ik vroeg me ook al af waar het voor nodig was. Ik vond het niet leuk.

Nerina
Ook niet leuk

Van mij hadden ze het mogen laten hoor, het laatste kwartier heb ik grote stukken ook doorgespoeld. Nou vond ik het ook allemaal ontzettend niet leuke muziek, als zo'n nummer op de radio zou komen zou ik de radio afzetten. Niet dat ze dit soort muziek draaien op de zenders die ik doorgaans op heb staan.
Die aflevering van Buffy vond ik destijds wel leuk, ik geloof dat ik de soundtrack zelfs nog ergens heb, maar daar werd tenminste ook nog een reden gegeven voor het zingen.

Karin*
Vreselijk

Het is dat ik wilde zien hoe het afliep, maar ik vond de liedjes vaak helemaal niet bij de scenes passen. Ook al vond ik de meeste liedjes wel leuk, maar niet tijdens mijn favoriete serie.

Vic
Is vast eenmalig

Ik vond het niet heel storend, maar volgende keer liever zonder liedjes. Hoewel ik wel van musicals houd.

Fiorucci
Klopt vic

Het is eenmalig dus ik snap de ophef niet zo.

Jade
1-malig...

volgens mij is dit altijd 1-malig.

Een tijdje terug was een aflevering van Scrubs ook gedeeltelijk in musicalstijl. Een patiente hoorde steeds muziek in haar hoofd en zodra zij in de buurt kwam ging men zingen. Ik vond het wel grappig;-)

Vertigo
Eenmalig

Ik heb de volgende 2 al gezien. Zijn weer normaal.. Zeg maar. Maar zoveel tijd ertussen dat ik bijna vergeet wat en hoe ook weer. En het wordt wel erg melig, cheesy op een gegeven moment..

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.