Home » Forum » Namen brazilianen wk

Namen brazilianen wk

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
merene
Namen brazilianen wk

Ik zit nu naar de wedstrijd Brazilië tegen Noord-Korea te kijken en vraag me af waarom de Brazilianen maar 1 naam hebben. Weet iemand dit?

merene
Ik begrijp het

Hun namen zijn dus gewoon te lang voor de t-shirts ;-).

Kaaskopje
Precies

Dat is de enige reden:-)

Kim Groothof
Niet de enige reden..

In 2006 speelde 'Maniche' mee bij Portugal. Zijn echte naam: Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro.
Zijn grote idool was de Deense oud-voetballer Michael Manniche die bij Benfica speelde. Hij speelde dus met de foutief gespelde naam van zijn idool als een soort eerbetoon.
Jordi Cruijff was de vergelijking met zijn vader zat en speelde met alleen Jordi op zijn rug.
Benieuwd of 'Sneijder Cabau' wel op het shirt past.

Kaaskopje
Sneijder cabau

Ik heb een lange adem met Wesley en Co, maar ik ben het gekweel over die twee nu wel heel erg zat hoor. Die dubbele achternaam was de druppel. Hup trouwen met die hap en voorlopig geen voorpaginanieuws van die kant aub! ( :-) )

Kaaskopje
Haha pelle

Ik zat vandaag op nu.nl te lezen en zag inderdaad dat het Telegraaf/Privé getint nieuws was. (of dat heeft hij er van gemaakt, kan ook natuurlijk) Feit blijft dat ik heel erg flauw wordt van dat elk zucht die ze slaken wereldnieuws gemaakt wordt. Vandaar dus mijn 'trouwen met die hap', dan wordt het tenminste weer een beetje stiller rond het stel... hoop ik.:-)

Kaaskopje
Pelle

Ik weet dat je als ´celeb´ soms niets te willen hebt als het om ´nieuws´ gaat, maar Wesley en Yolanthe doen er lijkt wel ook geen moeite voor om privé privé te houden. Daarom lijkt het mij zowel voor ´het koppel´ als ´het publiek´ beter als het huwelijk achter de rug is. Dan hoeft Yolanthe zich niet meer zo druk te maken over wat ze openhartig wil delen met het volk en verzint de roddeljournalistiek hopelijk in een wat lager tempo onterechte geruchten en roddels. Wat een rust zal dat geven. ... tot Yolanthe's buikje begint te bollen natuurlijk. Tjonge wat vermoeiend allemaal. Ik heb nooit begrepen waarom iemand zijn werk zou willen maken van het verzamelen van dat soort nieuws en het smeuïg verdraaien van de feiten.
Geschreven met een smiley uiteraard.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.