Home » Forum » Nog maar eens gênante momenten

Nog maar eens: gênante momenten

46 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kaaskopje
Nog maar eens: gênante momenten

Oh..... ik kon net wel door de grond! Ik was hélemaal vergeten dat er een 'mannetje' van de woningcorporatie langs zou komen om naar onze wc deur te kijken.
Die deur is al jaren stuk. Aanvankelijk hebben we de wc-deur omgeruild met de douchedeur met de bedoeling dat dat op een dag weer in orde gemaakt zou worden. Maar ja van uitstel kwam steeds afstel. Er hangt wel een gordijn voor de douche-ingang. Man en ik vinden dat niet erg. Maar oudste dochter begon nu wel heel hard te protesteren, waardoor ik eindelijk voor een afspraak gebeld heb. Vandaag was de afspraak, maar ik was het echt stráál vergeten. Ik had er niet speciaal vrij voor gevraagd. Maandag is sinds kort een vrije dag voor mij omdat ik in het weekend werk. Daar stond ik bij de deur... nog in mijn nachtpon omdat ik het op mijn manier te druk had op de computer, wat al vreselijk gênant is uiteraard om kwart over 1 in de middag. Man, dit zijn echt van die momenten..... Ik ga me snel douchen en aankleden. Je weet maar nooit wie er nog aanbelt.

ishtar
Lol

sorry Kaaskopje, maar ik vind het erg grappig!
Zou mij ook kunnen gebeuren, alleen loop ik dan in joggingbroek en vest, valt wat minder op;-)

Kaaskopje
Ishtar

Het is ook grappig. Het was ook nog een vrij serieuze man die netjes aanbood dat ik even iets anders aan kon trekken als ik dat prettiger vond:-)

merene
Haha

Zo te horen is die man wel wat gewend. Je deed het echt niet expres? ;-).

Haha, ik zou ook vuurrode wangetjes krijgen en snel de slaapkamer invluchten om iets anders aan te trekken.

Kaaskopje
Haha

Nee, ik ben heel erg braaf, hoewel ik wel eens tegen man grap dat ik maar niet vertel wat ik overdag allemaal doe:-)

ChrisH
Nachtpon

Hopelijk had je nog een beetje een vlotte pon aan? In plaats van die ene waarin je enkele jaren geleden nog bent bevallen en die hier en daar wat gaten vertoont?

Chris

Kaaskopje
Enekele jaren geleden..

Nou als ik die pon nog had zou hij van fantastische kwaliteit geweest zijn. De laatste bevalling is ruim 17 jaar geleden. Deze pon is nieuwer en van 'made in Taiwan'-kwaliteit. Dus wel gaten en zijnaden die steeds hoger ophouden... Nee, het was al met al niet best dat die man me daarin zag.:-)
Voor de vervolg-afspraak wordt ik gebeld en reken maar dat ik dan op tijd in mijn kleren zit en de afspraak niet vergeet!

Damajo@
Toiletemmertje

Om even door te gaan op het thema toiletten:

Uitglijden met een gevuld toiletemmertje op een met bedauwd gras bedekte heuvel op een camping is ook niet voor herhaling vatbaar.Vooral niet als iedereen net aan de koffie zit voor de tent.
Als ik nog aan denkt: AAAAAAAAAAAArghhhhhhh !! :(

Damajo

joos
Of...

voor het eerst van je leven een chemisch toilet legen op de camping zonder dat je eerst de gebruiksaanwijzing hebt gelezen. Dat doe je dus ook maar een keer fout...

Guinevere
Makkelijk te voorkomen

Haha, dergelijke situaties zijn makkelijk te vermijden hoor. Gewoon een leuke pyjama aandoen, en op de camping gewoon in het toiletgebouw naar de w.c. gaan. Neem geen risico! Oh ja, vergeet niet altijd net ondergoed aan te trekken voor het geval je opeens in het ziekenhuis belandt! ;-)

Kaaskopje
Damajo@

Gatver!:-))

Kaaskopje
Mijn hemel pelle

Wat laat jij zo'n man lang wachten in jouw oplossing!:-) Nee, ik geloof dat ik het nog gekker vind om zichtbaar en hoorbaar de voordeur te passeren om me om te kleden dan om in vredesnaam de deur maar ópen te doen. Het was weer een wijze les voor me vandaag. Eerst in de kleren en dan pas lummelen!:-)

Kaaskopje
Nog meer gênante verhalen?

We zijn nu toch bezig:-)

Marieke-
Absoluut niet genant hoor

Hoi,
Gisteren had ik zo'n dag die fout begon. zoon liep voor mij de voordeur uit met zijn rugzak om. Het leek wel of er een kraan openstond in die tas! Bleek zijn moeder het deksel van de ranjabeker er scheef opgedraaid te hebben... gevolg: de achterkant van zijn spijkerbroek onder de ranja. Wij gingen weer naar binnen (een fijn plakkerig spoor achtergelaten in hal woonkamer en keuken) en hij trok een schone broek aan terwijl ik de beker opnieuw vulde. Hij zat op de keukenvloer zijn schoenen aan te doen toen ik met de opnieuw gevulde beker naar hem draaide. Helaas vloog de beker uit mijn handen, viel kapot op de grond en zoon kon opnieuw een schone broek aantrekken... Omdat hij door mijn domheid te laat op school kwam bood ik aan om even met de auto achter hem aan te rijden zodat ik de juf kon uitleggen waarom hij te laat was. Hij stapte op de fiets, ik in mijn auto. Ik stapte weer uit de auto en haalde mijn werktas uit huis. Ik stapte weer in de auto, reed de afrit af en stapte weer uit de auto om mijn zonnebril van het aanrecht te plukken. Opnieuw de auto in gestapt en eindelijk op weg naar school gegaan. Hij fietste wel érg langzaam vond ik. Bij school bleek waarom: ik had hem een te kleine skinny jeans gegeven en daarom kon hij zijn benen amper buigen.... Ik vertelde de juf wat er gebeurd was. Ondertussen liep zoon naar me toe: mam, we zijn mijn gymtas vergeten! dus opnieuw naar huis om de gymtas te halen. Ik was maar 35 minuten te laat op mijn werk en liep daardoor 2 afspraken mis.
Hebben we allemaal wel eens, toch? Zeg ja! Alsjeblieft!
M.

Puck
Ha ha fladder

Ik kan me er een heel goed beeld bij halen. Ma Fladder was even ma Flodder, alleen je sigaar ontbrak waarschijnlijk.

ishtar
Marieke

ken je het verhaal van Brigitte Kaandorp en hoe je met een peuter op de fiets weggaat;-)
En ja, ik stap wel regelmatig uit de auto omdat er ergens nog iets ligt wat toch mee had gemoeten, al kom ik er ook wel eens te ver onderweg achter, zo gaan we nooit (echt nooit!) op vakantie zonder dat ik iets ben vergeten. En heb ik ook wel eens een dop verkeerd op een beker gedraaid, maar alles tegelijk, nee nog niet. (klop klop)

Olijvje
Geweldig

Altijd leuk om te lezen dat je niet de enigste bent;)

Zo ga ik vaak even tijdens de zwemles van zoon, gauw een boodschapje doen. Bij het zwembad is het verplicht om van die blauwe slofjes aan te doen, dat doe ik dus ook altijd. Maar nu was ik ze vergeten uit te doen, en ben dus met die blauwe slofjes in de auto gestapt, naar de supermarkt gereden en pas bij de kassa zie ik dat ik die dingen nog aan heb! Ik schaamde me rot, wat moeten die mensen gedacht hebben, hiha.

Nou ja, nu ben ik daar dus altijd heel erg op bedacht, ik hoop niet dat het me nog eens gebeurd!!

Er zijn vast meer leuke blunders, kom maar op, dat maakt mijn dag weer helemaal goed!

Groet,

Olijvje

pilsje
Hilarisch fladder

hoe jij jouw 'verschijning' omschrijft. Ik lag in een deuk, hoe krijg je het verzonnen (vooral die gelatinepudding bij elkaar gehouden door iemand met een tremor...D)).

Ok, maar ik heb er ook nog eentje.

Paar weken geleden in de sportschool vraag ik aan een sportster, en hoe lang moet je nog (zwanger)?

Antwoord: ik ben 6 weken geleden bevallen (met een benauwd lachje erbij). Jongens toch, wat voelde ik mij opgelaten...

amk
Heeft kaandorp

ook een youtube van deze gelegenheid?

ishtar
Nou mis ik nog

dat stukje over de fiets die met kind en al in de struiken terecht komt. Het vervolg hierop toch?

koentje
En heeft

er wel eens iemand met zijn pantoffeltjes op het schoolplein gestaan....net als ik?

Inéz
Klein beetje...

Ik ben momenteel door therapie enzo nogal warrig. Dus ik heb wederom weer eens mijn sleutels vergeten. Geen buren thuis. Toch maar aangebeld bij de buren van de buren. Ja hoor, klim er maar overheen.
Kom ik in de tuin, hoge muur en een enorm dunne wiebelschutting. Buurvrouw pakt een trapje, ik klim erop, klauter half vallend en heel stoer doende over dat muurtje, tas achter me aan sleurend, tuin door, weer over een muur en ondertussen de buurvrouw gillen.
En ja, we hebben afgesproken om maar sleutels bij elkaar neer te leggen:)

Oh ja en ik ging gisteren dochter ophalen bij een vriendin die in de speeltuin stond, stuk verder in de straat. Zie ik een man in de verte bij hun huis, ik enthousiast zwaaien: kijk daar staat Piet. Vriendin in een deuk, dat is onze turkse buurman met enorm donker haar en een enorme snor. Haar man heeft dus helemaal geen snor. Ik snapte ook niet waarom hij niet terug zwaaide:)

Dorry1
Rare dingen zeggen

Ik heb het niet zo met genante situaties, maar meer het feit dat ik rare dingen zeg. Gisteren belde een vriend, en die moest nog even iets af komen geven. Zegt ie dat om tien uur 's avonds langskomt, of DH dan ook thuis is. Ja hoor hoor ik mezelf zeggen, dan is ie er en da's geen probleem dat je dan langskomt, dan hou ik m'n kleren gewoon nog effe aan.
Nu moet je je voorstellen dat ik elke avond geniet van het moment dat de pyjama aan mag; een heerlijk soort huispak dat trouwens in bed weer uitgaat (tenzij de elfstedentocht wordt verreden). Maar toen ik het mezelf hoorde zeggen realiseerde ik meteen wat ik eigenlijk had gezegd. Hahaha, hij vond het helemaal goed.
Einde van het liedje was dat hij dus helemaal niet langs is gekomen. Had dus blijkbaar geen behoefte aan ondergetekende zonder kleren.

Dorry

Petra Pakje
Tampon

Erg genant, maar gelukkig was ik er niet bij toen het ontdekt werd.

Ik was op een verjaardag en ongi. Op de wc verwisselde ik mijn tampon maar er stond geen prullenbakje. Ik wilde ook niet door de hele kamer met visite naar de keuken lopen, dus stopte ik de in wc papier omwikkelde tampon in mijn jaszak.

Dacht ik. Toen ik thuiskwam en hem weg wilde gooien was ie nergens te vinden. Had ik hem in een andere jaszak gestopt.

Damajo@
Of

Zoals een vriend gebeurde:

Na een sanitaire stop tijdens het winkelen op een zomerse dag kom je er na gegrinnik van omstanders achter dat er een staart van WCpapier onder uit je colbert wappert.

Damajo@
Het is nooit leuk om...

Het is nooit leuk ... om na een elegante duik van de 3-meterplank uit het zwembad klimmen er er pas na een meter of 5 achter te komen dat je rechterborst buiten het ( schijnbaar iets te flodderige maar o zo vrolijke) badpak is gefloept..

Evenmin is het leuk om een halve meter te ver de bowlingbaan op te lopen en dan in het zicht van je collega's een salto te maken terwijl je die nog nooit echt goed geoefend hebt..

Damajo

Kaaskopje
Oh dank jullie wel!

Ik veeg hier de tranen uit mijn ogen!

Kaaskopje
Pelle

Misschien als je niet oplet dat je niet merkt dat er iemand langs de deur glipt en de trap op rent, maar als je naar de deur kijkt in de hoop dat er iemand open doet is de kans wel heel groot dat zo'n actie niet onopgemerkt blijft. Persoonlijk heb ik er een hekel aan als mensen je lang voor de deur laten staan. Dus ik sta nog liever voor schut dan iemand voor ónze deur te laten wachten. Ik ben heel behendig geworden hoor om de deur te openen als ik in prutkleding rondloop. Ik duik gewoon achter het gordijntje en laat eventuele bekenden binnen of neem een pakketje aan. Maar ja, dit was geen bekende en geen pakketje die ik gewoon even aan kon pakken. Ik moest er pontificaal aan geloven:-)

Polly Shearman
Whoehahah die tampon!

~Ik zit hier gewoon keihard te lachen op de vroege ochtend whahahahah
oh wat vreselijk om een vieze tampon in je jas zak te vindenw hahahah oooooooh wat erg!!!

Bellefleur
Draaimolen

Ik heb een evenwichtsstoornis, en ik wil 'm niet. Ik doe daarom wel eens dingen die niet verstandig zijn. Het Dolfinarium: eigenwijs als ik ben ga ik op zo'n ronddraaiende schijf staan. Mijn zoon geeft een flinke duw, en ik word gelanceerd. Kom op mijn kop en daarna kont terecht. Rondom het speeltuintje een vol terras. De kinderen zijn erg geschrokken en komen jammerend aanrennen. Ik krabbel op, en schud heel cool het zand uit mijn haar. Daarna nemen de kinderen me bij de hand om me naar mijn stoel te begeleiden. Wat een afgang.

Janeway
Tampons

Die tampon geweldig..
Nog een tampon verhaal, iets minder bloederig dat wel..
Met een stel collega's gingen we naar de bioscoop, allemaal vrouwen dus allemaal nog ff plassen.. En ja ik was ongesteld dus ook maar ff dat ding wisselen.. Pak de schone en laat hem vallen, en hij rolt zo onder de deur door naar de grote ruimte.. Ik zak ter plekke zo in de wc pot.. En graaf in mijn tas naar een andere (duurde ff voordat ik die vond) maar het blijft echt heel erg stil achter die deur.. Dus fatsoeneer mezelf en stap dapper naar buiten.. Die tampon lag midden in de ruimte en ik geef het een schop hihi. Had niemand dat ding nog zien liggen. Niemand had het door.. Maar ik geneerde me helemaal suf..

Pagina's

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.