Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Guinevere

Guinevere

02-12-2008 om 21:46

Oh nee, wat nu (antioxidanten helpen niet tegen veroudering)

Het is verschrikkelijk maar waar, ik las het net op nu.nl. Niet alleen vertonen we schokkende overeenkomsten met draadwormen, maar het allerergste is: antioxidanten helpen niet tegen veroudering (van draadwormen)! Wat moet ik nu doen? Toch maar gaan botoxen??? :-)
"Anti-oxidanten houden veroudering niet tegen
Uitgegeven: 1 december 2008 15:23

AMSTERDAM - Brits wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat speciale diƫten en anti-rimpelcremes niet werken tegen veroudering. Dat meldt de BBC maandag. Engelse wetenschappers hebben dit onderzocht met draadwormen. Deze wormen werden genetisch gemanipuleerd met anti-oxidanten. Het onderzoeksteam van University College Londen kwam met de conclusie dat er geen bewijzen zijn voor het tegengaan of vertragen van ouder worden door anti-oxidanten. Positief Dit terwijl altijd werd gedacht dat anti-oxidanten een belangrijke rol speelden in het proces van ouder worden. Bovendien zijn ook schoonheidsfabrikanten altijd erg positief over de effecten van anti-oxidanten. Draadwormen worden wel vaker gebruikt in onderzoeken naar het menselijk lichaam. Dit omdat hun genen veel gelijkenissen tonen met die van mensen. Dieet Het volgen van een gezond en gebalanceerd dieet is toch niet helemaal voor niets, aldus de leider van het onderzoeksteam. Het helpt namelijk wel om veel voorkomende ziektes tegen te gaan, zoals kanker en diabetes.

(c) NU.nl/Moniek Zuidema"

En dan ook nog genetisch gemanipuleerd worden met antioxidanten? Kan je daar dan ook al genetisch mee manipuleren? Je spuit dan een antioxydant in een gen en dan heb je hem gemanipuleerd????

Eeeeeh

...wat zijn draadwormen?

Amarins

Amarins

03-12-2008 om 09:50

Blessing in disguise

... want we worden ouder omdat die antioxydanten wel helpen om kanker en diabetes tegen te gaan, volgens dat onderzoek dan. Moeten we ons nu serieus afvragen wat erger is, rimpels of kanker, even kort door de bocht? :-). Tsja en nog eens tsja. Maar, Guinevere, wanhoop niet, want de laboratoria van l'Oreal etc., hebben vast nog wel meer in de koelkast liggen, slakkenslijm ofzo, nu fruitzuren en antioxydanten het toch niet helemaal zijn.
Met mijn wormen-fobie denk ik verder maar niet na over die draadworm-met-een-oude-kop.

En anders bedenken ze toch gewoon wat?

betafructohydraluronoxidezuurlipiden helpen vast fantastisch!

Marlies

Guinevere

Guinevere

03-12-2008 om 20:36

Draadworm met rimpels

Ik begin me steeds meer af te vragen hoe zo'n ouwe draadworm eruit ziet! En Marlies, waar kan ik dat goedje van jou kopen? ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.