Home » Forum » Ok ik ben razend dom vraag van mijn zoon

Ok, ik ben razend dom [vraag van mijn zoon]

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Kiki
Ok, ik ben razend dom [vraag van mijn zoon]

ik geef het onmiddellijk toe. Maar wie kan de vraag van mijn zoontje beantwoorden. Ik had daar nog nooit over nagedacht en ik weet het dus ook niet :)

Ze zijn bij ons in de straat met de riolering bezig, ze halen de oude rioolbuizen er uit en vervangen die door nieuwe rioolbuizen.

Dus zoonlief vindt het allemaal razend interessant en ik leg uit wat een riool is en waar het voor dient en waarom het handig is om een riool te hebben. Ik beschrijf wat ze aan het doen zijn

Kijk, zoonlief, hier halen ze de oude rioolbuizen eruit. Vraagt hij vervolgens aan mij "mamma, maar waar gaat het vieze water nu heen dan?"

En toen moest ik hem het antwoord schuldig blijven, inderdaad de nieuwe rioolbuizen liggen er inderdaad nog niet in. Waar moet het water dan heen?

Het is vast een supersimpel antwoord, maar ik zie het niet.

Ik dank jullie alvast vriendelijk

Mariel81
Tijdelijk omgeleid?

Ik denk maar wat hoor maar zou het niet zo zijn dat ze die riolen dicht en open kunnen doen en dus tijdelijk niet gebruiken.

In Antwerpen kan je trouwens een wandeling in het riool maken. Misschien iets voor deze jonge man met nieuwsgierige inslag?

Mariel

rodebeuk
Zoiets ja

Je takt niet rechtstreeks aan op die hele grote buizen,er zit nog wat tussen. En die grote buizen zijn ook weer met elkaar verbonden. Het is dus geen kerstboom maar eerder een kerstkrans... jullie wonen bij een dennenaaldje, je smurrie gaat door steeds grotere buizen, maar die buizen zijn met elkaar verbonden en niet alleen met die hele grote jongens midden op de weg.

Netwerk-structuur...

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.