Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Omniversum -- kind van 1 op schoot of eigen stoel???.

Hoi, morgen gaan we naar het omniversum en ik wil zometeen de film reserveren. Maar wat doe ik met mijn zoontje van 1? Hij kan op schoot, dan betaal ik geen stoel, hij mag ook een eigen stoel. Buggy mag helaas de zaal niet in.
Wat zijn jullie ervaringen met deze kleintjes in het omniversum??

Geerke

Geerke

27-04-2009 om 15:53 Topicstarter

Film

Het is een dofijnenfilm dus wat dat betreft maak ik me geen zorgen dat hij het eng vindt of zo. Meer van blijft hij eerder op een eigen stoel zitten of bij mij op schoot..... *peins peins*

Toevallig

heb net gereserveerd voor dezelfde film, maar dan voor vrijdag.
Geen idee hoe ondernemend je zoontje is. Dat zou voor mij bepalend zijn of hij op een eigen stoel gaat zitten of bij jou op schoot. Kan je niet eerst proberen zelf zitten en als tweede optie bij mama op schoot.
Ben trouwens benieuwd of hij de bril wil ophouden. Dat wilde mijn jongste zoon namelijk echt niet bij een 3d-film twee jaar geleden in het Dolfinarium.

Veel plezier alvast! Ben benieuwd hoe jullie de film vonden.

groetjes van Purk

Sja

Ik heb wel ervaring in het Omniversum en ik zou mijn 1-jarige sowieso thuislaten, om eerlijk te zijn.

Thuislaten

Ik zou mijn jongste niet eens durven meenemen, ik zou oma een (mid)dagje met junior gunnen en lekker met de oudste gaan. Volgens mij is een kind van 1 jaar echt nog een beetje te jong om naar de film te gaan?

Linda

Massi Nissa

Massi Nissa

27-04-2009 om 17:12

Kan wel

Mijn broertje van (toen) 1 viel gewoon in slaap. Had wel eigen stoel.
Groetjes
Massi

joer

joer

27-04-2009 om 17:43

Ook thuislaten

Als ik kijk hoe mijn jongens waren met 1 jaar zou ik het niet aandurven.

Het is heel storend voor de andere bezoekers als er gehuild, gepraat of gelopen gaat worden.

Maar misschien kan jouw kind het wel lang vol houden zonder lastig te worden. Dat kan jij het beste inschatten natuurlijk.

Veel plezier JOER.

Geerke

Geerke

27-04-2009 om 18:25 Topicstarter

Wat ik ga doen

Ik heb wel een stoel gereserveerd, kan ik altijd nog zien wat ik doe. Het is om 13:00 uur dus wel net Neo's slaaptijd.... ik gok erop dat het goed gaat. Gaat het ook maar éven niet, dan loop ik eruit met hem. Hij mag écht geen last veroorzaken. Mijn vriendin is er ook bij, dus dan blijft Reimer er niet in zijn eentje achter ;-)
Aan de telefoon zeiden ze dat die kleintjes vaak op schoot genomen worden. Klinkt alsof ze het wel vaker meemaken.
In de meest ongunstige situatie gaat het meteen al niet goed en loop ik eruit met hem en heb ik twee stoelen voor niks betaald, hm, nou ja dat risico neem ik dan toch maar.
Bedankt voor jullie adviezen!!!

Geerke

Geerke

28-04-2009 om 09:39 Topicstarter

Plan herzien -- wat ik echt ga doen

We gaan toch zonder Neo vandaag Den Haag in! Het is vandaag zijn dag op het KDV maar ja ik heb zelf vakantie dus in principe breng ik hem dan niet. Gisterenavond kwamen we op het idee dat toch wel te doen. Voor Neo véél leuker dan de hele dag in een buggy, en voor ons wel zo relaxed in het Omniversum. Opgelost naar ieders tevredenheid dus!
Nu even kijken of ik die ene stoel nog kan afbellen ;-) Mensen bedankt voor het meedenken!!

Tango

Tango

28-04-2009 om 10:24

Goed plan

Dat lijkt me inderdaad de beste oplossing. Die stoel afbellen zal toch nog wel lukken. De laatste keer dat wij naar het omniversum gingen hadden we niet eens gereserveerd. Lukte ook hoor en dat was in de kerstvakantie dus w.s. net zo druk. Wij hebben toen ook de dolfijnenfilm gezien. Niet eng inderdaad, maar best lang. Tangozoon van 4 jaar had nog moeite om het uit te zitten. Dus met een 1-jarige zou ik het zeker niet doen. Tangoman en dochter van toen 7 hebben de tweede film samen gedaan (we hadden een kaartje voor 2 personen 2e film gratis) en toen ben ik met tangozoon wat gaan drinken en rondkijken in de tuin bij het Museon. Het Museon is trouwens ook leuk hoor voor kinderen vanaf een jaar of 5. Zit meteen naast het Omniversum. Fijne dag!

Den haag

Ik ga volgende week ook een dagje met oudste naar Den Haag. Jongste is dan ook op het kdv. Oudste is vrij van school en ik ben (verplicht) vrij. Om nu met z'n 3-en thuis te gaan zitten?

Linda

Geerke

Geerke

29-04-2009 om 13:08 Topicstarter

Was super

Het was super. Reimer vond de dolfijnenfilm heel leuk, maar ik was blij dat ik Neo naar het kdv had gebracht. Stoel afbellen lukte. Overigens was de film wel al volgeboekt toen we een half uur vantevoren aankwamen, en de film erna ook al.
Eschermuseum was ook top, ook voor Reimer erg leuk!
Dank voor alles, iedereen,
Geerke

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.