Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Marianne

Marianne

03-05-2009 om 11:27

Ook maar eens iets gezelligs over koninginnedag: wat heb je gescoord op de vrijmarkt?

Ik heb een aantal flessen luxe parfum gescoord. Bij de parfumerie gingen de monsters weg van luchtjes die zij niet meer verkopen of limited editions waren. Nu voor maximaal 5 euro per fles.
Kind heeft een Vtech laptop, ander kind een zilveren ketting met halfedelstenen, twee grote dozen met lego, muziekboek, een zeer grote Donald Duck display. Nieuwe ballerina's van Inwear, een vogelfluitje (waar water in moet), waaier uit India en nog wat klein spul.
En jullie?

Yta Chalne

Yta Chalne

03-05-2009 om 11:48

Scheveningen

Wij hebben onze favoriete vrijmarkt in het Belgisch Park bezocht: twee brandweerauto's, een brandweerhelm, een Bob en een Wendypop, een hele mooie step-met-mandje en een enorm piratenschip met bemanning. Alles bij elkaar voor nog geen tien euro. En toen gauw door naar het strand!

ishtar

ishtar

03-05-2009 om 11:48

Voornamelijk spelletjes

stratego, electronisch zeeslag, maan-roos-vis bingo, spongebob barricade, voetbalspel. Een boekje van 'Borre komt te laat' (zoon 3 is gek op Borre-boekjes)
Zoon 1 kreeg nog een gratis (werkende)discolamp, zoon 2 kreeg nog een gratis plastic beker van "Homer Simpson"
wij zijn bepakt en bezakt teruggekomen!

Nivea

Nivea

03-05-2009 om 13:25

Hier...

Twee puzzels, zwemflippers, emmertje knex, stratego junior, nog een spelletje, scheenbeschermers, speelgoedkettingzaag...

Monique D*

Monique D*

03-05-2009 om 15:12

Sims-2 playstationspel voor mijn dochter!

Op de Botermarkt in Haarlem kwamen we een jongetje tegen die playstationspellen verkocht. Het geliefde SIMS-2 spel van mijn dochter was per ongeluk thuis stuk gegaan.
Zij zag het bij het jongetje op dat kleed liggen en wilde het hebben. Ik ben niet zo'n voorstander om op de vrijmarkt cd's te kopen, want je kan het niet daar ter plekke testen. Stel dat je thuiskomt en het blijkt stuk te zijn.. mijn dochter kocht dit toch op eigen risico en eenmaal thuis aangekomen probeerde ze het direct uit. Het spelletje functioneerde uitstekend en zij is er heel erg blij mee! Eigenlijk heeft ze dat kopotte spel teruggehad..

Polly Shearman

Polly Shearman

03-05-2009 om 16:40

Iets geweldigs!

wij hebben een tafel gekocht, naar schatting 120 bij 50 cm hoogte?? euh 40 tot 50 cm ( salontafelhoogte) met als tafelblad een plaat met weggetjes! waar ruud dus aan kan staan spelen, maar ook zittend op zijn fietsje of krukje. Hij houd niet van op de grond spelen, maar dat is ook lastig voor hem, zitten, opstaan kruipen enz.
nu kan hij met zijn fietsje rond het tafeltje rijden en met zijn auto's spelen, torens bouwen enz.. er zit een klein opstaant randje aan dus auto's rijden er niet zomaar af.
en dat alles voor maar 3 euro !!!!! is eht niet geweldig!!
je had manlief moeten zien lopen met dat gevaarte op zijn rug.
andere zoons hebben wat pokemon kaarten gekocht en knuffels ( zoals ieder jaar wat ik vreselijk vind want je weet niet waar die beesten hebben gezeten, maar dat is een tik van hun)

groet, polly

Bastet

Bastet

03-05-2009 om 17:01

Van alles

Ik heb een paar Linda's gekocht voor een kwartje het stuk,en mijn kinderen een prachtige Gremlin-knuffel en een spel.Ohja,en ik heb nog een prachtige glazen llimonadekan voor 50 ct.
Bastet

Inge N

Inge N

03-05-2009 om 17:33

Kleding

In het hoge noorden stond op een kindervrijmarkt een meisje samen met haar moeder met allemaal merkkledng voor een prikkie.
Ik heb een Oilily Hemdje, vingino broek, vingino spijkerjasje en een Muy Malo broek voor nog geen 25 euro gekocht. Daarnaast voor dochterlief het dora lotto spel en 3 dora dvd's voor een prikkie.

Ik ben erg tevreden over de buit!

Sjillie

Sjillie

03-05-2009 om 17:34

Buggy en vrachtwagen

We konden dit jaar niet lang omdat ik nog niet genoeg hersteld ben van mijn operatie helaas, maar voor dochter toch een poppenbuggy gescoord en voor zoon een blikken/ ijzeren grote vrachtwagen.
Totaal voor 4,50 klaar!

Tot slot een ijsje gegeten en naar huis waar de kids heerlijk gespeeld hebben.

Gr Sjillie

Het was niet veel

Normaal kan ik echt met tassen vol thuiskomen van de vrijmarkt maar dit jaar viel het wat tegen, eigenlijk.
Wat we wel hebben "gescoord": een spijkerjasje voor dochter, een bordspel, een paar leuke boeken en een bumbalampje voor zoontje van 2.

Kniebeschermers voor op de crossmotor

3 euro helemaal nieuw en een heel nieuw model normaal kosten die dingen 60 euro dus we zijn blij!

Bibi

Bibi

03-05-2009 om 22:38

Op dezelfde vrijmarkt als yta

En onze score was: Een fotocamara voor jongste dochter, een spijkerjasje en shirtje voor oudste dochter, wat kookboeken, een little pet shop setje, en de dames hebben van hun zakgeld nog wat boeken en dvd's gekocht. En 2 kaartjes voor een museum bij de loterij!

Minka

Minka

03-05-2009 om 23:29

Wij hebben maar 1 ding gekocht

Hoi, wij zijn naar een kinderrommelmarkt geweest. De kinderen hebben niets gekocht, maar mijn man heeft wel wat. Hij kwam een auto-radio tegen, inbouw met een los frontje. Er zit ook een cd/mp3-speler in en alles werkt perfect! En dat kostte maar 5 euro!!!
Groet, Minka

Tinus_p

Tinus_p

03-05-2009 om 23:35

Minka

Minka:
" Hij kwam een auto-radio tegen, inbouw met een los frontje. Er zit ook een cd/mp3-speler in en alles werkt perfect! En dat kostte maar 5 euro!!!"
Van een vrachtwagen gevallen?

Tinus_p

Tinus_p

03-05-2009 om 23:37

Strips (donald duck, guust flater)

Ikzelf vond de aanbieding '1 strip voor 20 ct, 3 voor 50 ct' al heel mooi, vooral omdat ik er uiteindelijk 7 voor een euro meekreeg.

Massi Nissa

Massi Nissa

04-05-2009 om 08:31

Roze step

Voor dochter van twee: een roze step met drie wieltjes, een complete houten treinset, een puzzel met magneetjes en hengeltje, een paar mooie kinderboeken. Hartstikke goeie buit voor nog geen tientje, maar het allerleukste dingetje kostte maar tien cent: een opwindbaar kuikentje. Daar speelt ze nu al dagen mee.
Groetjes
Massi
PS: Polly, wat een goed idee, die tafel!

Na de schrik

Hebben we later in de middag nog even over de vrijmarkt gelopen in apeldoorn...
Voornamelijk omdat we het zo 'zielig'vonden voor al die verkopers daar. We hebben ons lam gezopen aan ranja (voor 10 cent per bekertje) en 2 keer fruit gegeten (1 euro, flinke bak).
Oudste (15) heeft gekocht 1 paar ballerinna-achtige schoenen met klein hakje van dolcis ├ęcht leer, vrijwel ongedragen (3 euro), 1 zomer-jas van esprit (3 euro)
jongste (11) een springstok van metaal (loodzwaar, maar ze heeft 'm de hele tijd gedragen! 3 euro). 2 lees boekjes (boeksprinters) voor 20 cent stuk en leren ballerina's voor 50 cent.
En ikke 2 boeken (pocket) van robbert goddard, samen 1 euro.
groeten albana

Jolijt

Jolijt

04-05-2009 om 09:20

Goede vangst

Veel boeken (voornamelijk 1 euro, sommigen geheel nieuw voor 2 euro) oa Stravaganza - Mary Hoffman, Pascal Mercier -Nachttrein naar Lissabon, Ilias en Odyssee - Imre Drost, Het zwijgen van Maria Zachea - Judith Koelemeijer, Alles te verliezen - Esther Verhoef, een Clive Cussler, James Rollins- De zwarte orde. Verder had zoon 1 veel strips en veel boeken uit de serie 'waanzinnig om te weten'. Oudste scoorde een uitbreiding op het spel zoo-tycoon. Dochter 2 heeft poppenkleertjes gekocht en leesboeken. En zoon 2 heeft voor het eerst lopen handelen... een buzz-lightyear speeltje, een soort flipperkastje en een dino (10 cent per stuk).
Zelf had ik een leuke zwarte fotodoos (hout, kunnnen aan 4 kanten foto's in) voor 1 euro.
Qua aanwinsten was het een goede dag.

Donald ducks

En hier hebben we een stapel Donald Ducks, Tina's en Taptoes gescoord voor de vakantie. En verder van een allochtoon gezin een eenvoudig Van Dale woordenboek voor 1 euro gescoord, zo goed als nieuw. Onze kinderen vinden opzoeken in de 3-delige Van Dale zo lastig, dus vandaar deze aanschaf.

Margriet*

Margriet*

04-05-2009 om 12:17

Heel veel

Buurvrouw en ik stonden om 8.30 in het Vondelpark. Eerst flink geshopt: Twee broeken en twee tunieken voor dochter(tussen de 2 en 3 euro). Twee paar skeelers, het ene paar echt bijna nieuwe (beide 3 euro). Stripboeken, pokemonkaarten. Verder buurt speelgoedtractor (5 euro) voor de kleintjes in de buurt. En houten knikkerbaan (1 euro). Vondelpark heeft echt superaanbod en het was dit jaar goedkoper dan vorig jaar. Daarna op terras in de zon heerlijk appeltaart gegeten.
Daarna bij ons op het plein: Bijna nieuwe roze Timberland sandalen voor dochter 2,50 euro. Eigenlijk de beste koop.
Mijn ouders kochten in Drenthe een prachtige Gazelle meisjesfiets voor 7,50. Meisje stond in haar eentje te verkopen. Mijn ouders hebben drie keer gecheckt of het klopte en zijn later nog eens langsgelopen om te verifieren bij ouders. Maar toen stond ze nog steeds alleen. Ongelovelijk zo'n prijs. Kan je hier op marktplaats nog 150 euro voor krijgen.

Sjillie

Sjillie

04-05-2009 om 12:18

O.t

Ben jaloers op alle gescoorde Donald ducks......die kwamen wij niet tegen maar hadden we wel voor zoon willen hebben....

Gr Sjillie

mirreke

mirreke

04-05-2009 om 12:21

Precies gevonden wat ik zocht!

Mijn zoon vroeg wat ik toch op de vrijmarkt wilde gaan kopen. Mijn antwoord: ik zal precies vinden wat ik nodig heb, hoewel ik nu nog niet weet dat ik het zoek.
En dat klopte, ineens stond ik voor een kleed met ongelooflijk veel stenen met kristallen, sommigen heel mooi. Geen winkel, maar particulieren die alles zelf hadden gevonden. Mijn zoon, degene die mij vroeg wat ik zocht, houdt heel erg van stenen stuk slaan en dan kijken of er iets moois in zit, mooie kleuren, een andere laag, kleine kristalletjes, noem maar op. Dus ik heb voor 1 euro enkele joekels van stenen met echte kristallen erin gekocht, die hij lekker zelf mag bekloppen. Geen idee dat ik het zocht, maar ik was zo blij dat ik het had gevonden!
Verder nog, 3 avi-1 boekjes als nieuw voor jongste voor 75 ct, enorm veel knikkers voor 4 euro geloof ik. Dochter een leuk t-shirt voor een euro. Een nieuwe winterjas van WE voor zoon met de stenen voor de komende winter (3 euro), Een gratis tas. Als toetje kregen we heel veel mooie en goed passende kleding gratis mee van mensen die gingen opruimen.
Ik heb heel veel moeten sjouwen (knikkers en stenen zijn zwaar en kleding is heel omvangrijk) maar ik was erg in mijn sas.

Ferrari

Zoon van 3 jaar vertelde op 29 april dat hij een ferrari wilde kopen. Een rode ferrari met een spoiler en een mannetje erin. Ik zei hem dat dat vast wel moeilijk kon gaan worden, want zo groot is de rommelmarkt in ons dorpje nou ook weer niet. Maar op het allereerste kleedje lag een rode ferrari met een spoiler en een mannetje erin, en hij maakte nog race-autogeluiden ook! En dat voor 50 cent, zoon wilde gelijk naar huis en hoefde de rest niet meer te zien.

Minka

Minka

04-05-2009 om 13:30

Tinus!

hahaha, Tinus,
Je zou denken dat die auto-radio van een vrachtwagen gevallen is inderdaad :-)
Maar nee, ik ken de verkoper. Het is de buurman van erg dierbare vrienden en ik spreek hem dus met regelmaat omdat zij ook veel bij onze vrienden komen. En ik schreef dat hij 5 euro kostte, maar dat was na afdingen, de oorspronkelijke vraagprijs was 10 euro ;-). De buurman-van-vrienden stond persoonlijk garant voor de perfecte werking.
Ik woon in zo'n ons-kent-ons dorp. Hier doen we de achterdeur vrijwel nooit op slot ;-)
Groet, Minka

Sjillie - off t.

hoi Sjillie, jammer dat je niet bij ons in het dorp hebt ge'markt', dan had je bij mij nog een giga stapel DD's kunnen scoren.

Als je nog interesse hebt en je woont in de buurt van Alkmaar/Purmerend, zou je ze zo kunnen ophalen!

groetjes,
Jons

Jons...

...en dat zeg je nu!! ;-)

Sjillie

Sjillie

04-05-2009 om 19:38

Jons o.t.

Helaas, woon in Nijmegen, in de vierdaagse stad... Helaas...

Maar toch bedankt.

gr Sjillie

Genista...

ach, meisje, sorry! Maar ja, toen wij elkaar zagen moest de koninginnemarkt nog komen, natuurlijk ;-)
Zal ik wat bewaren voor de volgende keer dat we elkaar zien? Ik heb geloof ik een stuk of 2 jaargangen....

Sjillie, jammer, ik had je er graag een plezier mee gedaan.

groetjes,
Jons

Jons

als je ze in de tussentijd kunt kwijtraken, gewoon doen hoor. Maar anders hou ik me zeker aanbevolen!

Nijmeegse donald ducks

Niet op de koninginnemarkt geweest, maar ook een Nijmeegse rommelmarkt twee weken eerder leverde een enorme afwezigheid aan DD's op. Dit tot groot ongenoegen van zoon (8) die er zich al een maand op verheugd had en de hele dag nog heeft lopen mokken.
Wellicht zijn de DD's hier massaal geveld door de mexicaanse griep of zo?? Ik weet het anders ook niet.
[email protected]

Jolijt

Jolijt

05-05-2009 om 11:56

Net weer terug

van de 5 mei rommelmarkt... en zoon heeft stapels donald ducks (de stripboeken en de dd pockets). Ook van het weekblad heb ik dozen vol gezien.
Verder een dolgelukkige dochter met poppenkleertjes en een verschoonspullentas voor de pop.
Stapels boeken weer; Web van inkt (gloednieuw 2,50 euro), typisch Lexi (5 delen), Phillip Claudel - Grijze zielen, De avonden. Het dreigende slechte weer was onze redding; de verkopers hadden goed door dat niemand natte boeken koopt en wilden snel verkopen... tja dat drukt de prijs.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.