Home » Forum » Off topic discussies » Ool meeting 2019

OOL meeting 2019

119 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ginny Twijfelvuur
OOL meeting 2019

Dag,

De mailtjes zijn verstuurd.
En bij deze een vers draadje.

Zodra ik de definitieve aanmeldingen heb zal ik hier een lijstje bijhouden.

Geen mailtje ontvangen? Meld je even!

Sally MacLennane
Ontvangen!

Bedankt!

Mogen we dit topic ook gebruiken als carpoolverzoekplek of zal ik een nieuw topic aanmaken?

Emmawee
Datum

Wanneer is het? En wil je nog eens het mailadres noemen?
Dank!

Phryne Fisher
Bijna goed ;-)

Ik mis nog wat kleine details in het eerste bericht. Het was toch 26 januari? En waar ongeveer, en wat zijn de kosten? En waar moet ik heen mailen? Komen Flavia en Alkes? ;-)

Flavia
Phryne

Ja, natuurlijk. Moet nog even een logeer vinden voor dochter.

Ginny Twijfelvuur
Ach excuus...

Ik zie nu pas de vragen...

Ik heb van een aantal mensen defintief een bevestiging gehad, maar weet nog niet van iedereen de nicknaam. Zodra ik alles compleet heb maak ik hier een mooi lijstje.

Wil de rest van de mensen die een mail gehad hebben ook even laten weten of ze komen.

Wie nog niet gereageerd heeft kan mailen naar:

oolmeeting2019@gmail.com
Locatie: iets ten zuiden van Utrecht, en we gaan kijken of we een menuutje kunnen afkopen. Meer info via de mail.

Ik zal kijken of ik de tekst uit het vorige draadje nog even kan kopieren.

Ginny Twijfelvuur
En Sally

Doe maar hier. Heb een beetje spijt van het nieuwe draadje, want nu ben ik alle voorgaande info kwijt. Nog meer draadjes wordt mij te gek :-)

Doenja
Leuk!

Ik krijg er alweer zin in! Lekker kletsen, of elkaar gewoon ontdekken, of gewoon lekker anoniem blijven en vaag doen. Heerlijk. Wie gaat er nog meer, of denkt misschien? Dat is ook wel handig om te weten.

Emmawee
Ik twijfel

De 25ste heb ik al een soort reünie en ben ik zelf jarig. Het ligt erg aan locatie, tijd en of ik evt met iemand kan meerijden. Ik zal me 'voorlopig' aanmelden. Het lijkt me namelijk wel weer heel leuk.

Ginny Twijfelvuur
Laatste kans voor aanmelding!!!

:-)

Na dit weekend gaan we definitief reserveren.

Dus wie zich nog niet aangemeld heeft, aarzel niet langer, trek de stoute schoenen aan en mail naar:

oolmeeting2019@gmail.com
Locatie iets ten zuiden van Utrecht, goed bereikbaar met OV en met de auto. Wat wil je nog meer?

Heb je al gemaild, maar nog geen reactie gehad? Meld je dan svp ook even. Ofwel hier of wel via de mail. Er zijn best wel wat mailtjes over en weer gegaan en ik zou het erg vervelend vinden als ik iemand gemist heb.

Emmawee? Kan het zijn dat ik van jou nog geen mail gehad heb? Ik wil ons niet te herkenbaar maken, dus daarom vind ik het moeilijk om de exacte locatie hier zomaar over het www te slingeren... als je me mailt vertel ik je meer.

In ieder geval: we hebben een leuk clubje bij elkaar en ik heb er zin in! Jullie ook? Wat Doenja al zegt: lekker kletsen, met naam en toenaam of incognito... zelfs met vermomming... het kan allemaal.

Phryne Fisher
Oh oeps

Ik ga dit weekend mailen! Helemaal vergeten.

Emmawee
Klopt

Ik wil wel maar ik denk dat twee verjaardagen en een meeting te veel wordt in een weekend. Ik twijfel nog, maar ik denk dat ik jullie gewoon veel plezier moet wensen.

Tine Winkel = T...
twijfels...

zal ik wel of zal ik niet.... lastig
vanaf hoe laat gaan we/jullie ongeveer verzamelen? eindtijd heb ik natuurlijk zelf in de hand :)

Ginny Twijfelvuur
Tine

Daar hebben we het nog niet echt over gehad. Ikzelf heb een lichte voorkeur voor zeer vroeg op de avond omdat ik denk dat dit het naar huis reizen met het OV voor mensen die wat verder moeten reizen wat makkelijker maakt.

Wilgenkatje
Veel plezier allemaal !

Wie komen er voor het eerst ?

Tijgeroog
Mag ik last minute nog aanmelden?

Ik wilde bij deze meeting eindelijk eens m’n stoute schoenen aantrekken en ook komen. Maar we krijgen komende week de sleutel van ons nieuwe huis, en zijn dat weekend aan het schilderen. M’n eventuele komst wil ik daarom laten afhangen van wie er ons misschien nog komen helpen, want om thuis weg te gaan terwijl anderen ons huis aan het schilderen zijn voelt niet zo goed. Dus ik wil heel misschien nog komen, maar weet dat dan oas kort van te voren... kan dat?

En is er een lijstje openbaar van mensen die komen?

Sigrid
Ik kom voor het eerst

Ik lees sinds een jaar of 3 mee. En post met enige regelmaat, onder verschillende nicks. Ik vind het een waardevol forum, met alle verschillende meningen en gezichtspunten.
Het laatste inzicht dat ik hier op deed: ik moet mijn puber vaak brengen en halen, lange afstanden. Sinds iemand hier schreef dat dat waardevolle, ongestoorde 'samen'tijd is, doe ik dat met een fijn(er) gevoel. Echt waar. Bedankt dus☺.
Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten, onder weer een nieuwe nick. Mogelijk kies ik op een keer een vaste nick, maar dat durf ik dan toch niet zo goed.

Alison
Ook

Ik kom ook :) Samen met Doenja, gezellig. Na de meeting wissel ik maar weer eens mn nick. Deze heb ik ook al weer te lang. Ik kijk er erg naar uit.

Vraag voor de organisatie: heb ik het gemist of is het nog niet bekend wat de bijdrage is? Of hoe het financiële gedeelte geregeld is?

Lou
Ook voor het eerst

Wel meestal onder deze nick, hoewel bij echt persoonlijke problemen (waarbij het forum juist het meest waardevol bleek) onder een andere naam. En dat al honderd jaar, met heel veel lezen en leren en bij vlagen meer of minder reageren. Ik heb al die meetings dan ook al keer op keer voorbij zien komen. En nu eindelijk ga ik ook eens. Yeah.

Aanbod
Aanbod

Ik wil graag aanbieden om voor iemand de kosten van het restaurant te betalen.

Wil jij graag komen, maar houden de kosten je tegen? Ik hoef niet te weten wie je bent, of jij wie ik ben (maar dat mag wel hoor). Ik neem aan dat we vooraf moeten betalen, ik betaal dan graag voor 2.

Ik heb zelf een tijd gehad waarin ik dit niet had kunnen betalen. Nu wel dus.

Ik zal de organiserende dames via de mail mijn gegevens geven.

Doenja
wat lief!

Aanbod, wat een fantastisch gebaar. En dat het anoniem kan, is ook al zo lief. Graag wil ik dit ook aanbieden, want ook ik heb een tijd gehad dat dit niet kon. Misschien niet zo anoniem, maar je kunt naar Ginny mailen want die beheert de mail van de meeting. Dan weet ik er niks van. Ginny zegt me wel of ik ook voor twee in t potje stop.

Phryne Fisher
Lijstje

Heb je al een lijstje met mensen die komen?

Ginny Twijfelvuur
Goeie morgen allemaal

Er is een lijstje!
Alleen nog niet helemaal bijgewerkt. Ik zal het zo in ieder geval rondmailen.

Lou en Sigrid: Leuk! Ik was er vorige keer (3 jaar geleden?) voor het eerst bij en je ziet het... ik leef nog steeds :-)

Tijgeroog, stuur jij mij even een mailtje? Dan praat ik je helemaal bij.

Ik zal het ook nog even in de mail aanstippen maar is 18 uur voor iedereen okee?

Alison
Aanbod en Doenja

Wat ontzettend lief van jullie. Echt super.

Aanbod
Is ook voor mezelf hoor

Ik zou er blij van worden als ik er iemand mee kan helpen:). Met andere ouders kennismaken, lekker eten, een ontspannen avond, gezellig!
Dus niet aarzelen hoor, als het voor jou fijn zou zijn!

Lynn
Aanbod

Wat een lief aanbod.

Ik ben een paar jaar geleden ook geweest en vond het erg leuk. Ik kan nu helaas niet. Maar als ik weer een volgende keer kan komen probeer ik aan dit goede idee van jou te denken. Inderdaad zonde als mensen vanwege het geld niet komen.

Nb Even zonder iemand iets op te willen dringen, maar als mensen nog goed willen doen: het kan ook zijn dat niet alleen de kosten van het eten iemand tegenhouden maar ook de reiskosten.

Verder weet ik van dat eerdere jaar dat het mogelijk is groepskorting te doen met de trein, ook als mensen uit verschillende hoeken van het land komen. Ik weet niet of er genoeg mensen met de trein komen, maar ik noem het maar even. Kan enorm in de kosten schelen!

Lynn
Doenja

En ook heel lief van jou dat je Aanbods aanbod volgt.

Ginny Twijfelvuur
Dat is niet meer

Tegenwoordig moet je met groepsreizen exact hetzelfde traject reizen. Dat is erg jammer, want dat scheelt nogal.

Maar in ieder geval: Lynn heeft gelijk. Het is meer dan het eten alleen. Dus als dat is wat je tegenhoudt, mail me alsjeblieft op het hierboven genoemde mailadres!
Er is meer mogelijk dan je denkt en we vinden er vast een oplossing voor!

En alles blijft vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Doenja
deel samen

Lynn, dat klopt dat de reiskosten iemand ook tegen kunnen houden. Daarom heb ik al iemand aangeboden dat ik haar ophaal van het station en dan samen verder rijden. Maar een beetje korter maar wel een beetle goedkoper en zeker veel gezelliger.

Kenfan
Lijstje?

Komt er hier ook nog een lijstje? Of hebben jullie ervoor gekozen het dit keer alleen over de mail te doen?

Flavia
Kenfan en Tihama

Komen jullie ook?

Pagina's