Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

lisbeth

lisbeth

07-04-2013 om 08:45

Op zondagochtend om half negen

Volgens mij zijn buren op vakantie en bivakkeert zoon ( 20 nog wat) met vriendin in buurhuis. Om half acht vanochtend stonden ze op en volgens mij trok vriendin meteen haar naaldhakken aan. Wat een kabaal, iedere voetstap hoor je. Nu net is ze begonnen met zingen. Toonladders. Opera achtig. We hebben net heel hard guns 'n roses opgezet:-)
Gisteravond kwamen ze na middernacht thuis, ook op naaldhakken.

En net vanochtend is jongste uit logeren en konden we een beetje uitslapen

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

dc

dc

07-04-2013 om 09:14

Ja, jammer

Ik zou even aanbellen en zeggen dat die schoenen door je hele huis heen dreunen en verder oordopjes klaarleggen voor je volgende uitslaapochtend.

P

P

07-04-2013 om 11:25

Ik zou me serieus afvragen wat er mis is met mensen van die leeftijd die na middernacht thuis komen en zo vroeg met naaldhakken door het huis lopen. Ik denk dat ik zou aanbellen en vragen of ze ziek zijn ;)

Chantal

Chantal

07-04-2013 om 12:39

Wees blij

Jeetje, wat heb ik het met je te doen... wat een vreselijke shit. Wat zul je je machteloos voelen. Sterkte en ik hoop dat je je door deze moeilijke dagen heen slaat. Life is hard!

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

07-04-2013 om 13:11

Ach

Herkenbaar.

Onze buren hebben tegenwoordig een tegelvloer en ik hoor ze nu zelfs stofzuigen. En 's nachts mag ik zelfs weleens meegenieten van andere geluiden :-)

Heb me al voorgenomen dat ons volgende huis een vrijstaand huis gaat worden...

Voor nu sterkte, en ik zou inderdaad voorzichtig vragen of de naaldhakken 's morgensvroeg en 's avonds laat uitkunnen. Kleine moeite toch.

mijk

mijk

07-04-2013 om 13:56

Zo chantal.

Daar heeft een mens iets aan.... Het klinkt alsof je vind dat je die steun harder nodig hebt, maar dan mag je gewoon zelf een draadje openen. Of ben je bang dat er weer iemand is bij wie het allemaal nog erger is? Vermoedelijk, maar dan mag je nog steeds je hart luchten! Net als draadstarter.....

Mijk
typen op mijn i-pad is lastig!p

mijk

mijk

07-04-2013 om 13:57

On topic

Mijn buurvrouw kwam laatst vragen of ik nieuwe schoenen had....... Oeps......

mijk

typen op mijn i-pad is lastig!p

Hmm

Ik zou me in jouw plaats meteen afvragen in hoeverre ze jullie kunnen horen. Als op hakken lopen en zingen je al uit je slaap houdt dan woon je in een heel gehorig huis. Misschien valt het burengerucht je nu pas op nu je jongste uit logeren is?

skik

lisbeth

lisbeth

07-04-2013 om 17:09

:-)

Ach ik kan er nu wel om lachen, vanochtend wat minder. Het zijn inderdaad vrij gehorige jaren 70 woningen. Laten we het zo zeggen, we kunnen onze buurman horen snurken :-)
Over het algemeen hebben wij rustige buren, behalve dan als zoon met vriendin langskomt. Wil inderdaad niet weten trouwens wat zij van ons kunnen horen

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Kaaskopje

Kaaskopje

07-04-2013 om 17:26

Zoon met vriendin

Voor nu zou ik denken 'het is maar tijdelijk'. Als het je permanente buren waren dan zou ik een vriendelijk gesprek aangaan over de hakken.
Maar je zegt ook dat de buren rustig zijn behalve als zoon met vriendin er is. Wat doen ze dan als die zoon met zijn vriendin er is?

Dat zingen

Ze moest vast iets zingen in de kerk ofzo, ergens optreden. Zie ik dan voor me :)

Vandaag was er buiten ergens een vrouw jazz aan het zingen, dat klonk goed! Maar dat was dus niet binnen.. En ook zeker niet om half 8.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.