Home » Forum » Open brief aan linda de mol

Open brief aan linda de mol

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

63 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ChrisH
Open brief aan linda de mol

Lieve Linda,

Als mede-veertiger ken ik je al heel lang. Al sinds je met Pat Sharp op tv muziekclipjes aan elkaar praatte heb ik je elk jaar wel minimaal een paar keer op tv gezien, in een spelshow, Nederlandse serie of Duitse tv-film. Ook je tijdschrift lees ik bij tijd en wijle wel eens.

En ik heb je altijd bewonderd om je intelligentie, je talenkennis, je nuchterheid, je positiviteit, je ideale-schoondochterheid en je scherp ontwikkelde zakelijke instinct.

Maar er moet me iets van het hart. Ik had je namelijk al een tijdje niet meer gezien. Tot je vorige week vrijdag bij de uitreiking van de Televizierring een prijs won. En ik schrok zo van je. Wat is er gebeurd? Je ziet er niet meer uit als de Linda die ik al zoveel jaren ken. Je bent altijd open geweest over het gebruik van botox en plastische chirurgie, maar eerlijk gezegd denk ik dat je zelf niet meer ziet dat je daarmee nu te ver bent gegaan.

Linda, je bent aan het verspoken. Alsjeblieft, word geen Meg Ryan of Nicole Kidman. Ook mooie vrouwen die zichzelf geen dienst bewijzen door zo aan zich te laten sleutelen. Stoppen nu! Ik meen het.

Nou ja, ik denk niet dat je meeleest op OOL, maar je weet maar nooit.

Chris

Fiorucci
Mja

Ik ben het met je eens hoor, maar....wat is de bedoeling van deze open brief? Die kun je dan beter naar haar tijdschrift sturen denk ik. Als het al zou moeten.

Juliea
Helemaal mee eens

Ik schrok ook zo van haar gezicht het is gewoon niet menselijk meer.

Van wie ik ook schrok was Peter Jan Rens, wat is die ook oud geworden.

Te zien op http://www.youtube.com/watch?v=qKmVIX2mV9w

Poezie
Tjonge jonge!

Kijken jullie wel eens in de spiegel? Dat ziet er toch ook heel anders uit dan 20 jaar geleden?
En om je nou te gaan bemoeien met het uiterlijk van Linda de Mol.....
Zowel Peter Jan Rens en Linda de Mol zien er naar mijn mening prima uit hoor!

Gr. Poezie.

ChrisH
Lolletje

Ja Berber, het was ironisch bedoeld. Ik had als titel ook "Vinden jullie Linda de Mol ook zo eng geworden" kunnen neerzetten, maar vond die briefvorm wel grappig. Sorry, ik zit blijkbaar in een mini-universumpje van mezelf op het moment ;-).

En inderdaad, jij bent mij niet maar je snapt me wel. Ik zou willen dat Linda er wat ouder uitzag. Dat vind ik een stuk prettiger om naar te kijken dan 'eng'.

Chris

Poezie
Nou.....

Aan juliea haar reactie te zien was ik niet de enige die het "verkeerd" opvatte.....

Gr. Poezie.

Juliea
Nee hoor poezie

Ik begreep Chris wel. Linda vind ik idioot eng geworden en Peter Jan Rens is gewoon oud geworden. Daar vind ik niks van maar daar mag ik toch ook wel van schrikken? Al schrok ik op een andere manier, dat wel. Hij kan namelijk ook ziek zijn of zijn geweest toch waardoor het sneller gaat dan normaal is.

bromvlieg
Peter jan rens

is van 1950. Prima toch, zoals hij eruit ziet (al lijkt het me beter als-ie zijn haar niet verft, ik meende in een flits te zien dat het er blond uitzag, maar goed).

Mies is van 1929. Nog steeds donkerblond ;)
Ah joh, het is televisie.

Maar Chris heeft gelijk, Linda overdrijft.

Tirza G.
Zo grappig

Sinds een jaar ofzo heb ik van dit fantastische forum geleerd dat ik een afwijking heb: prosopagnosie, oftewel: gezichtsblindheid. Ik herken mensen dus niet in eerste instantie aan hun gezicht, maar aan andere dingen. Stem, motoriek, manier van lachen. Voor mij natuurlijk volkomen normaal - maar niet altijd handig. Uit zo'n rijtje celebs als in dat YouTube filmpje herken ik dan dus ook niemand meteen, dat heeft echt even studie nodig (net zoals een dyslect langer naar een woord moet kijken). Peter Jan Rens spotte ik echter meteen: die is in zijn motoriek nog net zo als hij altijd was, druk en schokkerig. Grappig.

Tirza

Kaaskopje
Mies bouwman

Als kind van de jaren '60 heb ik lang plezier beleefd aan de programma's met Mies Bouwman. Dat deed ze goed. Maar ik vind haar nu stronteigenwijs en ze moet eindelijk maar eens toegeven dat ze grijs is. Zo... ik heb gezegd:-))
Dat iedere bekendheid zich tegenwoordig laat verlelijken dmv plastische chirurgie vind ik onbegrijpelijk. Ik wil geloof ik niet in een verzorgingstehuis wonen als ik met allemaal kunstmatig opgepepte koppen moet eten en klaverjassen. Eng!!! Dan vertrek ik liever naar een Costa. Liever in de warmte tegen gelooide koppen aan kijken dan in de kou naar gladgetrokken aliens.

ChrisH
Glijdende schaal

Kijk, Linda is wellicht nog niet zo ver heen als andere celebs als Michael Jackson of Mickey Rourke. Maar het is volgens mij een glijdende schaal. Michael Jackson zag er ook niet meteen uit zoals hij uiteindelijk het graf in ging. Daar gingen aardig wat operaties overheen. Waar stopt het? Volgens mij ziet ze het namelijk zelf echt niet.

Ik vind het ook zo'n foute boodschap: als vrouw die succes heeft op tv moet je aan de botox en plastische chirurgie als je ouder wordt, anders kun je het wel schudden.

Chris

Rieke
Het viel mij ook op

Maar blijkbaar was ik de enige thuis. Mijn man zag niets, maar die ziet sowieso dat soort dingen niet hahah. Ik dacht eerlijk gezegd dat ze iets over haar tanden had, facings of hoe dat ook heet. Ze had een vreemde lach.
Tja verder is het een leuk mens. Haar speech was leuk en lief naar haar ouders. Ja ik denk ook dat ze zichzelf niet meer in kan houden wat die botox betreft. Jammer. Trouwens wel heel erg grappig dat VI die televisierring won. Nooit naar gekeken, maar wat een vreemd duo, die 2 winnaars. Ik moest ook erg lachen om die zaal vol 'aangeklede apen'. Blij dat ik er niet tussen hoef te zitten.

krin
Nee

dan Isabella Rossellini. Die durft ouder te worden, en wordt er alleen maar mooier op.
Ik denk dat het ook niet eenvoudig is als je, zoals Linda, je hele leven hebt ingericht rond het imago van het jonge huppelige ding. Zie dan maar eens gracefully old te worden. Hetzelfde geldt voor Meg Ryan.
De vrouwen die van zichzelf al een klassiekere, volwassen uitstraling hadden (zoals Isabella Rossellini) gaan denk ik soepeler door die overgang naar 'rijpere'(ieks, sorry) vrouw.

mix
Hmmm

ik weet niet hoelang je linda niet hebt gezien, maar dat moeten aardig wat jaren zijn dan. Jaren waarin ze ook gewoon ouder is geworden.
Ik heb 1 keer bij die miljoenenjacht gehad(lang geleden) dat ik dacht: wat is er toch gebeurd met je gezicht. Het was ineens of haar wenkbrauwen gezakt waren en ipv een strak opgetrokken facelift-gezicht leek het op een omgekeerde voorhoofdslifting/verzakking, waardoor haar neus ook puntiger leek. En ik weet nog steeds niet waardoor dat komt, door wat voor ingreep.
Verder is ze wat voller geworden,iets wat ik haar goed vind staan, meer kan ik er niet van maken. Maar zo erg als hier genoemd? Echt niet! :-)

Ely
En....

Hoe zou jij het vinden als wildvreemden zo over je gingen praten? Stel het je eens voor? Je surft op internet: hee grappig, een forum voor -zeg- mensen in jouw wijk. Wat nu? Ze hebben het over jou, dat je er niet uit ziet. Leuk?

En begin nou niet over dat ze er zelf voor zou kiezen, hier kiest ze niet voor.

En bovendien, de 1 ziet er niet uit omdat hij oud wordt en de ander omdat ze er wat aan probeerd te doen..... Pfffff

Post een foto van jezelf, mogen wij vertellen wat we vinden en wat je wel/ niet moet veranderen, dat zou ik nou een leuke actie vinden.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Kaaskopje
Krin

Ik ben al jaren 'fan' van haar. Ik vind het zo'n mooie vrouw.

dc
Ely

Ze heeft een enorme voorbeeldfunctie voor vrouwen en jonge meiden. Ik wil niet dat mijn dochter later zich gedwongen voelt om aan de botox te gaan, omdat het tegen die tijd "normaal" is en eigenlijk "bah" als je dat niet doet, doordat vrouwen als Linda de Mol de trend gezet hebben.

Ik vind het jammer, want het is een bloedmooie vrouw, die al die fratsen niet nodig heeft. En ik ben ook een enorme fan van haar.

bibi63
Ja jammer

Vond/vind haar ook altijd een leuke mooie vrouw, die er goed uitzag/ziet voor haar leeftijd. Tuurlijk wordt er een hoop geschminkt,maar ze leek altijd wel behoorlijk naturel. Ik had de uitzending niet gezien, maar even gekeken op youtube. Hmmmmmmm, dat zag er erg 'anders' uit, jammer.....
Gr. Bibi

mix
Ik zie het niet op youtube

Ik zie dr elke week op tv omdat mn kinderen zo graag haar programma zien. Ze ziet er echt niet anders uit dan een paar jaar geleden, dus zeker geen grote verandering ineens.

MerelR
Bovenlip

Het viel mij wel meteen op dat ze zo raar lachte. Haar lachrimpels waren weg. Ik had zelf het idee dat ze kort geleden iets in de ruimte onder haar neus en bovenlip had laten spuiten en dat dat nog even bij moest trekken zeg maar. Net alsof ze diezelfde dag een tand door haar bovenlip was gevallen.
Verder draagt ze dit seizoen alleen nog maar wijde kleren valt me op. Gelukkig is ze niet zo slank als Wendy van Dijk, (die overigens ook weer te dun vind).

Ely
Ja maar dc

Moet iemand als Linda de Mol dan dit soort dingen laten omdat er fans zijn die het een slecht voorbeeld vinden voor hun kinderen?

Ze is een publiek persoon, geen publiek eigendom

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

FayW
Tja

Ik heb de Televizier ring uitzending niet gezien. Ik kijk in principe zo min mogelijk naar dat soort zinloos vermaak van de publieke omroep. De TV carriere van Linda bij de commerciele omroep heb ik natuurlijk wel gevolgd. Ik vind dat ze er prima uitziet. Zo nu en dan heeft ze een beetje eendelippen, dan is ze vast net bij de botoxboer geweest.
Denk niet te snel dat bepaalde TV mensen of actrices niets hebben laten doen. Ik denk dat heel veel weelderige haardossen ondersteund worden met extensions. En er wordt vast weleens stiekem iets gecorrigeerd. Linda doet er ieg niet geheimzinnig over.

Kaaskopje
Oh wat grappig

Fay, je haalt de uitzending van de uitreiking van de Televizierring naar beneden met 'zinloos vermaak' en gaat in een adem verder met dat je de carrière van Linda de Mol bij RTL natúúrlijk wel gevolgd hebt. Ergens knettert het nu in onder mijn hersenpan.:-)
Ik doe er ook niet geheimzinnig over dat mijn oogleden gelift zijn. Dat soort correcties kunnen héél medisch verantwoord zijn en op zo'n natuurlijke wijze gedaan dat mensen het niet op 1 kilometer afstand kunnen zien. "Hé, ik zie iets aan je, maar wat??" Dat subtiele ontbreekt nogal eens na een correctierondje aan bekende mensen. In een oorspronkelijk gezicht vind ik dat je de persoonlijkheid van de eigenaar kunt zien. Na een té ingrijpende correctie is dat beeld aangetast, het is die persoon niet meer. Het is niet echt meer. Ik vind dat heel naar om te zien. Ik vind dat dat bij Linda nu ook is gebeurd. Heel jammer.

Kaaskopje
Rtl

Ik schreef RTL, maar ik noem dat als voorbeeld van de commerciëlen.

FayW
Kaaskopje ;-)

Tuurlijk kan ik zoiets niet zeggen over een programma dat ik niet gezien heb. Maar zulke dingen worden zoooo vaak geroepen als het om een programma gaat van een commerciele omroep (ik vermoed om aan te geven hoeveel intellectuele smaak men heeft), ik vond het grappig om het eens omgekeerd te roepen.
Hoe dan ook, je hebt gelijk dat het niet zo mooi is als je cosmetische ingrepen goed kan zien. Maar ik denk dat er ook veel bekende mensen iets hebben laten doen wat niet direct te zien is, maar waar ze het ook niet over hebben. Best kans dus dat iemand die je zo mooi oud vindt worden, dat niet helemaal aan de natuur overlaat.

Anneque
K.ersje (ot)

Hij is leuk hè! Vind ik ook, kan helemaal blij worden van Ali B :-)

mix
Kaaskopje/e.a.

"Na een té ingrijpende correctie is dat beeld aangetast, het is die persoon niet meer. Het is niet echt meer. Ik vind dat heel naar om te zien. Ik vind dat dat bij Linda nu ook is gebeurd. Heel jammer."

Oke, ga los, maak me gek. Sinds wélke, wat voor soort, en wanneer laatste ingreep, is linda zichzelf niet meer?
Ik zie haar wekelijks (eh op de buis) en ben werkelijk benieuwd wanneer ze in een ander is getransformeerd.
Ergens was er idd een verandering waardoor het leek of de huid tussen haar ogen(boven neus) naar beneden is getrokken en haar ogen scherper werden ipv meer open, maar dat is echt al jaren terug. Voor de rest kan ik werkelijk geen heftige andere ingrepen bedenken of zien die haar nu zó anders hebben gemaakt. (botox tel ik niet mee; daar word je wat strakker en emotielozer van maar maakt je geen ander mens)

ChrisH
Botox telt niet?

Door botox worden je gezichtsspieren verlamd. En juist daardoor verlies je een deel van de expressie in je gezicht en lijk je een 'ander mens'. Ik begrijp echt niet dat bijvoorbeeld actrices, die het toch moeten hebben van mimiek, zich laten platspuiten.

Ik schreef al dat ik Linda al een tijdje niet meer had gezien en het viel me bij de Televizierring op dat ze zo raar pafferig was bij haar mond en wangen: neppig.

Chris

Vic
Allemaal

Heel jammer is dat, dat al die tv-vrouwen een soort identieke uitdrukking krijgen door die ingrepen. Tot mijn verbijstering had zelfs Monique van de Ven op het Televiziergala zo'n opgespoten Donald Duckbekkie, daar wordt ze niet mooier door. Ze gaan er allemaal uitzien als Connie Breukhoven.

bromvlieg
Misverstand

Laatst las ik in de krant een artikel van een plastisch chirurg. Hij zei dat mensen zich vergissen in het effect van ingrepen.
'Je ziet er dan weliswaar uit als iemand van 35, maar niet als jezelf van 35. Die komt niet meer terug.' Of iets van die strekking.

Caitlynn
Paasei

Ach ik kan me wel voorstellen, als je wekelijks met je hoofd op tv, in de bladen of op het doek verschijnt, dat je er op je voordeligst uit wil zien. Wat zij mooi vindt, hoeft een ander nog niet mooi te vinden.
Mijn mannen is het volgens mij nog niet opgevallen, haar jurk was hier het onderwerp van gesprek. De meningen waren unamiem, door haar jurk leek Linda net een rood paasei met een mooie strik eromheen gedrappeerd. Door dat ding had ze ook nog een onderkin van hier tot heb ik jou daar. Ze konden er niks moois aan ontdekken. Net als meerdere vrouwelijke celebs die er, in hun ogen, voor schut bij liepen op die rode loper. Gauw gezapt naar VI, waar ik op mijn beurt ongegeneerd opmerkingen mocht maken over die grasmat en het zure ongebotoxte gezicht van Derksen. Heerlijk zo'n avondje met zijn allen op de bank, ik hou daar wel van.

Pagina's

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.