Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Van de (Forum)redactie

Van de (Forum)redactie

11-09-2009 om 08:28

Oproep: ga nu de psychologische confrontatie met jezelf aan! [discussie: bij Gezondheid]

betaald bericht

Beheerst een dwangneurose je leven? Heb je een dierbare verloren en ben je daardoor ook jezelf kwijtgeraakt? Ben je zo bang om te falen dat je geen nieuwe projecten meer durft aan te nemen? Is nu het moment aangebroken dat je definitief van je liefdesverdriet af wilt komen? De Rode Kamer biedt je de helpende hand.

In De Rode Kamer onderga je de psychologische confrontatie met jezelf. Overrompelende beelden en geluiden zorgen voor een ongekend inzicht in je eigen geest.

Onder begeleiding van een team deskundige psychologen word je geholpen om zelf de eerste belangrijke stap te zetten naar de oplossing van je probleem.

Productiebedrijf TVBV is in opdracht van de KRO bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe en baanbrekende televisieprogramma. Deelnemers aan het programma nemen plaats in een enorme rode kubus. Via een op maat gemaakte visuele ervaring en onder begeleiding van een team professionele therapeuten krijg je inzicht in je probleem en wordt je de unieke kans geboden om je leven drastisch te veranderen.

Voor meer informatie en aanmeldingen surf je naar www.derodekamer.kro.nl of schrijf een brief naar De Rode Kamer, postbus 35, 1250 AA in Laren.

Tineke

Tineke

11-09-2009 om 11:31

Integer

Justine, dan ga je uit van een heel integer concept. Televisie is dat per definitie niet.
Misschien dat de vorm van therapie best helpend zou kunnen zijn, maar dan toch niet op tv. Dat vind ik wél uitbuiten van heel kwetsbare mensen.
Daarbij klopt het ook helemaal niet met wat diep bedroefde mensen ervaren: in een holletje willen wegkruipen, onder de dekens, winterslaap, etc. Naar de supermarkt (openbare plek) is al een hele beproeving. En dan op tv. Nee, het is gewoon niet passend. Maar met een spinnenfobie kan het natuurlijk al heel anders zijn.

Van de Forumbeheerder

Van de Forumbeheerder

11-09-2009 om 11:51

Discussie in rubriek Gezondheid / verplaatsing naar OT

1. Bij Gezondheid loopt eenzelfde draad met deze titel. Aangezien die rubriek zich beter leent voor discussie dan deze plek, vraag ik jullie hier geen reacties meer te plaatsen, maar dat bij Gezondheid te doen.

2. De oproep bij Verlies en Verdriet wordt vanavond verplaatst naar een wat neutralere plek: Off Topic.

Marian van Agt - Forumbeheer Ouders Online
[email protected]

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.