Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Oproepje voor elisa g.

Elisa, zou je contact met mij willen opnemen? Misschien kan ik iets voor je betekenen! Zou het in ieder geval wel graag willen.

[email protected]

groetjes,
Jons

Elisa Gemani

Elisa Gemani

14-12-2010 om 22:04

Jons

Hoi Jons, ik heb je gemaild! En misschien kan ik ook wel iets voor jou betekenen voor zover ik bij machte ben? We komen er wel uit;-)

Sanne

Sanne

15-12-2010 om 09:53

Jons

Hoi Jons,
Iets voor het sinterklaasweekend heb ik je een pakket toegestuurd, is dat nog goed aangekomen? ik hoop het maar ivm de omstandigheden van je postadres.
graag hoor ik nog van je.
groetjes,
Sanne

jons

jons

15-12-2010 om 22:43 Topicstarter

Sanne

ik had juist geprobeerd heel zorgvuldig te zijn in het bedanken en reageren, dat ik jou daarin blijkbaar heb overgeslagen, vind ik heel zuur! Het spijt me!

De dank is evengoed heel groot, ook zonder dat ik het heb uitgedrukt! (bloos)

jammer, jammer, gemiste kans (van mij)

Jons

mijk

mijk

16-12-2010 om 12:34

Niet om de schaamte te vergroten

maar ik ging ervan uit dat je gewoon niet aan een bedankje was toegekomen (wat ik me heel goed kan voorstellen!) maar als je dat wel hebt gedaan ben ik bang dat mijn gedicht met inhoud bij iemand anders terecht gekomen is. Dus als je het niet gehad hebt, ik had iets gestuurd!

Mijk

jons

jons

16-12-2010 om 21:04 Topicstarter

Ben ik dan

toch weer het overzicht kwijtgeraakt? Verdorie! Ik weet dat het voor mijn hoofd heel lastig is dingen niet door elkaar te halen enzo, dus ik heb het echt geprobeerd, maar het is mij weer niet gelukt, dus! sjips, hier baal ik echt van! in 2 opzichten dus. Ten eerste dat ik niet ondankbaar wil overkomen en ten tweede dat mijn koppie dus toch nog niet zover is als ik graag denk...

Mijk, mijn excuses en mijn dank bij deze!!!

Jons

mijk

mijk

17-12-2010 om 08:54

Hé ik geef het niet om bedankt te worden

maar omdat ik het leuk vond om je iets te sturen! Alleen zou ik het zo lullig vinden als het niet aangekomen was omdat ik je iets beloof en jij denkt dat ik dan niks stuur..

Overigens ben ik in deze weken ook regelmatig het spoor even helemaal bijster maar ik ben chaoot van nature dus ik weet niet of dat een troost is!

Mijk

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.