Home » Forum » Oproepje voor elisa g

Oproepje voor elisa g.

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Jons
Oproepje voor elisa g.

Elisa, zou je contact met mij willen opnemen? Misschien kan ik iets voor je betekenen! Zou het in ieder geval wel graag willen.

jonsool@live.nl

groetjes,
Jons

Elisa Gemani
Jons

Hoi Jons, ik heb je gemaild! En misschien kan ik ook wel iets voor jou betekenen voor zover ik bij machte ben? We komen er wel uit;-)

Sanne
Jons

Hoi Jons,
Iets voor het sinterklaasweekend heb ik je een pakket toegestuurd, is dat nog goed aangekomen? ik hoop het maar ivm de omstandigheden van je postadres.
graag hoor ik nog van je.
groetjes,
Sanne

Jons
Sanne

ik had juist geprobeerd heel zorgvuldig te zijn in het bedanken en reageren, dat ik jou daarin blijkbaar heb overgeslagen, vind ik heel zuur! Het spijt me!

De dank is evengoed heel groot, ook zonder dat ik het heb uitgedrukt! (bloos)

jammer, jammer, gemiste kans (van mij)

Jons

mijk
Niet om de schaamte te vergroten

maar ik ging ervan uit dat je gewoon niet aan een bedankje was toegekomen (wat ik me heel goed kan voorstellen!) maar als je dat wel hebt gedaan ben ik bang dat mijn gedicht met inhoud bij iemand anders terecht gekomen is. Dus als je het niet gehad hebt, ik had iets gestuurd!

Mijk

Jons
Ben ik dan

toch weer het overzicht kwijtgeraakt? Verdorie! Ik weet dat het voor mijn hoofd heel lastig is dingen niet door elkaar te halen enzo, dus ik heb het echt geprobeerd, maar het is mij weer niet gelukt, dus! sjips, hier baal ik echt van! in 2 opzichten dus. Ten eerste dat ik niet ondankbaar wil overkomen en ten tweede dat mijn koppie dus toch nog niet zover is als ik graag denk...

Mijk, mijn excuses en mijn dank bij deze!!!

Jons

mijk
Hé ik geef het niet om bedankt te worden

maar omdat ik het leuk vond om je iets te sturen! Alleen zou ik het zo lullig vinden als het niet aangekomen was omdat ik je iets beloof en jij denkt dat ik dan niks stuur..

Overigens ben ik in deze weken ook regelmatig het spoor even helemaal bijster maar ik ben chaoot van nature dus ik weet niet of dat een troost is!

Mijk

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.