Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

schoonzus

schoonzus

08-08-2009 om 14:04

Origineel cadeau gezocht

Binnenkort zijn mijn zwager en schoonzus jarig. Op dezelfde dag, hoe hebben ze het uitgekiend :-)
Wie heeft er een tip voor een origineel (niet te duur) cadeau? De tuinbonnen, lingeriebonnen en zo worden ook zo afgezaagd

Linda99

Linda99

08-08-2009 om 15:05

Afgeschaft

Met broer en schoonzus hebben wij onderling afgesproken (jaren geleden al) dat we maar stoppen met cadeaus geven. Elke keer weer gedoe en gezoek en we hadden allemaal zoiets van: waarom toch al die heisa? En ook altijd moet het origineel zijn wat gewoon nauwelijks lukt. Dus nu gaan we gewoon gezellig op verjaardagsvisite zonder cadeau stress vooraf.

Dus helaas geen tips ;-)

reina

reina

08-08-2009 om 16:09

Bijv

Misschien doe je dat sowieso zo nu en dan al, dan is het geen goed idee :-), maar anders nodig je hen een keer uit bij jou thuis en ga jij heerlijk voor hen koken (en als ze kleine kinderen hebben regel je ook de oppas).

Valt altijd in de smaak

Een geldboom :-) Er zijn mensen die vrijwel ieder jaar een geldboom krijgen (spotgoedkoop plantje of gewoon een tak van buiten en daar geld op een leuke manier aan bevestigd) en die er elk jaar gelukkig van worden :-)

Tirza G.

Tirza G.

08-08-2009 om 17:17

Baksteen

Mooooooooi inpakken, strikjes, linten heel de rimram. En de volgende keer geven ze hem weer terug. Net íetsje aangekleder dan het afschaffen van Linda99. Ook superhandig trouwens.

Tirza

Emmawee

Emmawee

08-08-2009 om 22:07

Stel voor...

Om de taart mee te nemen?
Groeten, Maw.

schoonzus

schoonzus

11-08-2009 om 08:26

Haha

Die baksteen vind ik een goeie! Nu is mijn relatie met mijn schoonzus en zwager verre van goed, dus ik denk dat het niet verbetert na een baksteen.
Ik vind hem wel leuk, dus ga 'm zeker onthouden voor een ander iemand/andere keer!
Ze uitnodigen voor een etentje zie ik dus ook niet zo zitten ivm de verstandhouding tussen hen en mij. Het afschaffen van het cadeau vind ik wel een goed plan. Deze verjaardag kan dat nog niet aangezien ik eerder jarig was en wel een cadeautje heb gehad (vraag niet wát, maar het was een cadeautje). Nu zijn we volwassen en lijkt het mij niet van ik wel, dus jij ook, maar helaas gaat dat in dit geval niet op, waardoor er toch nog wel voor een cadeautje gezorgd moet worden.
Dat van die taart ga ik denk ik maar doen. Bak ik zelf een lekkere appeltaart, valt meestal wel in goede smaak.
groetjes

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.