Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ömür

Ömür

25-01-2017 om 16:16

Ouders en kinderen gevraagd voor documentaire (Omgeving Amsterdam)

Beste Ouders,

Wij zijn eerstejaars studenten aan de Nederlandse Filmacademie en wij hebben de opdracht van school gekregen om een korte documentaire te maken.

Wij maken een documentaire over de invloed van kennis op de perceptie van de wereld. Om dit te laten zien zijn we op zoek naar een kind dat in sinterklaas gelooft. Het rooskleurige, kinderlijke beeld op de wereld, iets waar iedere volwassene van droomt, is iets wat wij graag in beeld zouden willen brengen. Als climax en boodschap van de film, willen wij het moment filmen dat het kind verteld wordt dat sinterklaas niet bestaat. In onze hedendaagse samenleving waar grote hoeveelheden informatie binnen handbereik liggen, zal dit bewijs zijn voor onze boodschap dat kennis niet per sé gewild is.

Wij zoeken dus ouders in Amsterdam die al van plan zijn om hun kinderen te vertellen dat Sinterklaas niet bestaat en die dat niet erg vinden om dat voor de camera te doen.

Als u interesse heeft:
Tel. 0645660950
E-mail: [email protected]

Alvast erg bedankt voor uw hulp!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.