Home » Forum » Over rob kamphues

Over rob kamphues

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

21 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Isabella
Over rob kamphues

Vandaag las ik in een ander draadje dat Rob Kamphues iemand zwanger heeft gemaakt. Dit was compleet nieuw voor mij dus ging ik googlen. Er is eind vorig jaar heel veel over geschreven dus ik weet niet waar ik toen was (misschien teveel op het OOL-forum?)
Maar ik vond hem altijd een leuke symphatieke man en ik weet eigenlijk niet wat ik van het hele verhaal moet vinden.
Is die Mona-Liza (de moeder van zijn babydochter) misschien een doortrapte dame? Zij wilde op haar 37ste nog graag een kind en het was finaciëel gezien wel een goed plan om een BN-er als papa te kiezen. Ze is namelijk met hem het bed in gedoken en heeft geen anticonceptie gebruikt. Dit kan natuurlijk in het heetst van de strijd maar ook de dag erna niet even een MAP gehaald en uiteindelijk er ook niet voor gekozen om de zwangerschap af te laten breken. Vanaf het moment dat ze wist dat ze zwanger was heeft ze hem gestalkd i.p.v. dit wat discreter aan te pakken.
Maar tegelijkertijd is die Rob Kamphues ook een ongelofelijk sukkel. 51 is hij al maar blijkbaar weet hij nog steeds niet dat je van onveilige seks zwanger kunt worden, maar er bovendien ook een SOA mee op kunt lopen. Of dacht hij op haar voorhoofd te kunnen lezen dat ze SOA-vrij was? Ze kenden elkaar nog geen twee maanden. Hij heeft willens en wetens een dubbel risico genomen. Ik begrijp dat echt niet. Misschien komt het omdat ik al heel veel jaren met dezelfde partner ben en dus eigenlijk geen idee heb hoe dat tegenwoordig gaat, seks met een vreemde partner en het hele gedoe erom heen. Maar ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik het bed met iemand zou delen zonder condoom en pil of iets anders.

kersenboom
Uhh foutje….

Wat je hiervan moet vinden? Wat dacht je van gewoon 'Niets' en je eigen leven lekker leiden in plaats van je druk te maken over wat ene BN-er wel of niet (goed) doet in jouw ogen?! Je hebt de verhalen toch ook niet uit eerste hand of wel! Laat lekker leven en ga verder met je eigen leven zeg, pfff

Ashara
Isabella

Dit specifieke geval ken ik niet maar wat me nogal verbaasde in jouw berichtje is het gemak waarmee er vanuit wordt gegaan dat betreffende vrouw maar een MAP moet halen of de zwangerschap af kan laten breken. Dat is niet voor iedereen een optie. Ik ben er ook absoluut geen voorstander van dat dit soort opties de standaard zijn bij een ongewenste zwangerschap zijn. Daar moet je niet te lichtzinnig over doen. Voor deze mevrouw was het misschien geen keuze mogelijkheid.

Op het moment dat je er vrijwillig voor kiest om met iemand naar bed te gaan loop je ook het risico dat daar een kind van komt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het gebruiken van voorbehoudsmiddelen of je nu man of vrouw bent.

En zelfs al gebruik je die voorbehoudsmiddelen dan is er alsnog een risico dat er een kind van kan komen. Dat risico is er namelijk altijd als je met iemand naar bed gaat. Wil je geen kind dan moet je gewoon niet met iemand naar bed gaan. En raakt die persoon zwanger dan neem je vervolgens je verantwoordelijkheid voor het kind.

ps: wat ik zo hoor van vriendinnen die op de datingmarkt actief zijn is dat veel mannen in het heetst van de strijd helemaal niet aan voorbehoudsmiddelen denken.

Chippie
Ashara

"ps: wat ik zo hoor van vriendinnen die op de datingmarkt actief zijn is dat veel mannen in het heetst van de strijd helemaal niet aan voorbehoudsmiddelen denken."

En jouw vriendinnen dan? Ik vind het prima dat mannen en vrouwen het zonder doen (moeten ze zelf weten), maar je bent oud en wijs genoeg om de consequenties (SOA, babietjes) ook mee te nemen.

Fiorucci
Nou isabella

Het interesseert met werkelijk helemaal geen bal....

Puck
Mij ook niet

LAat m lekker z'n gang gaan, boeien...

Tirza G.
Nou

Boeien kan ik niet zeggen, maar ik vind het wel een gevalletje imago-schade. Voor Rob. Die toch een vriendelijke, ideale schoonzoon uithangt. Tja.

Tirza

Kaaskopje
Is dat zo?

Die toch een vriendelijke, ideale schoonzoon uithangt. Tja. ==
Van wat ik ervan meegekregen heb (dat is niet veel meer dan dat bewezen is dat hij vader van dat kind is), maakt hij daarmee niet zo'n fraaie beurt, maar om hem daar nou meteen op af te rekenen...? Ook bn'ers zijn mensen.

ChrisH
Cliché

Ik vond die Kamphues al een ontzettend klisjeemannetje nadat ik had gelezen over zijn midlife-crisis. Ik citeer: " Daarom ga ik nu autoracen, salsadansen, een tattoo nemen, mijn jeugdliefde in Italië opzoeken en mijn zanglerares daten terwijl ze twintig jaar te jong is…"

En oh ja, scheiden van je vrouw en je twee kinderen achterlaten en dan in je zoektocht naar 'jezelf' een kind verwekken bij iemand waarmee je je leven niet wilt delen. Maar het is allemaal zijn eigen zaak natuurlijk, BN'ers zijn inderdaad maar gewone mensen met hun eigen sores.

Chris

Roosje Katoen
Imagoschade?

Dan hebben julie zeker die serie gemist waarin hij tijdens zijn midlife crisis op zoek ging naar zichzelf... daar viel nog maar weinig aan af te breken hoor!

ChrisH
Tuurlijk p

Ken jij er zo al niet minstens drie in je omgeving dan? :-)

Chris

Vic
Jonge vijftigers

Ik ken verschillende mannen eind 40/begin 50 die een nieuwe start hebben gemaakt met jongere vrouw en baby. Voordat ze settelden met het nieuwe gezin hebben ze vast wel wat rond gekeken dus dit had ze zomaar kunnen overkomen.
Wat trouwens helemaal grappig is (of niet). In mijn omgeving zijn momenteel een stuk of 5 vrouwen zwanger, en alle aanstaande vaders zijn ouder dan ik. Het is helemaal in om ruim na je 40e nog vader te worden.

Vic
P

Wat bedoel je daarmee? Volgens mij zijn condooms niet zo in zwang bij vijftigers en die mannen staan er helemaal niet bij stil dat zo'n vrouw niet aan de pil is. Of ze staan er niet meer bij stil dat de vrouw nog vruchtbaar is omdat hun eerste vrouw (van dezelfde leeftijd) allang door de menopauze is. Ofzo...

Tirza G.
O

Gut. Ik ken Robje alleen maar van dat suffe tv-programma, de reunie ofzoiets. Nou. Weg imago.

Tirza

Kaaskopje
Verbazing

Ik ben een beetje verbaasd. Wat wás het imago van Rob K. dan?

Fiorucci
Kaaskopje

Ik deel je verbazing..:)) Ik lees in deze draad dat hij het imago van de ideale schoonzoon zou hebben...

Miekemieke
Nou nou

Imago van ideale schoonzoon? Daar zet ik ook mijn vraagtekens bij. Ook al vanwege zijn leeftijd want hij zou eerder in de categorie schoonvader vallen.

Tirza G.
Rob de schoonzoon

Nou ja nou ja, dames, so to speak. Gewoon, een vriendelijke, rustige, aardige vent waar je als vrouw mee aan kunt komen zetten bij de familie.
Ik dacht dat 'ideale schoonzoon' meer type-gebonden dan leeftijd-gebonden was, sorry voor de verwarring.

Tirza

Vertigo
Ach

Rob kamphues, rob de nijs, het zal wel aan de naam liggen

app-sent

sinas
Maar even hoor

is die mevrouw er niet ook zelf bij geweest? Ik bedoel, dat hij haar zwanger heeft gemaakt??? Dat zij zelf ook zwanger is geraakt? Daar zijn toch mogelijkheden genoeg voor om dat te vóórkomen? Ok, Rob heeft het daarna wellicht niet handig aangepakt, maar misschien had hij gerede twijfel of hij wel de enige man in haar leven was?
En ach, de ideale schoonzoon. Bestaat die dan?

Kaaskopje
Ja precies

Ik vind het hele voorval nogal menselijk om eerlijk te zijn.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.