Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

cameron

cameron

09-11-2008 om 19:41

Peter r. de vries?

en, gaat iemand nog kijken naar peter r. de vries?
Misschien uit nieuwsgierigheid, belangstelling, nijd?

Geen idee of ik hier de kans krijg, anders ga ik wel kijken denk ik. Vooral om de evt. nieuwe inzichten rondom natalie. Ben erg benieuwd of hij ooit nog op te pakken valt voor wat betreft ze hem verwijten.

Ardnax

Ardnax

09-11-2008 om 21:48

Nee

De eerste uitzending over Joran van de Sloot vond ik al een bij elkaar geraapt, gemanipuleerd zooitje en ergerde ik me dood aan het soort uitzending.
En nu ga ik niet eens kijken. Die man is een hetze begonnen en ik ga daar niet voor m'n lol naar kijken.
Van de week Pauw en Witteman gezien ? Waarin Freek de Jonge uithaalt naar Peter R. de Vries ?
Gôh, wat is die Freek opeens mijlenver in mijn achting gestegen zeg.
Grtz.
Ardnax

Gnome

Gnome

09-11-2008 om 22:34

Jammer

Ik denk dat Peter R de vries een hoop goede dingen heeft gedaan en doet, maar jammer dat hij zijn tijd nu verdoet met die joran van der sloot, de politie doet toch niets...

en inderdaad, weer een hoop herhalingen van de vorige uitzending en een hoop verdenkingen zonder bewijzen... jammer

Tirza G.

Tirza G.

09-11-2008 om 23:27

Freek :-)

Nou is het natuurlijk ook wel érg makkelijk voor Freek om mijlenver in achting te stijgen :-) Als je op 0 begint, lijkt het al gauw wat, vind je niet?

Als ik Peter R. de Vries hoor, mis ik Koot&Bie toch zo. Ik word oud meiden.

Tirza

Ach nee

Het is hier niet te ontvangen, maar ik heb so wie so niet zo'n belangstelling in het kijken naar het grote ego van die meneer. Leuk dat ie misdadigers vangt, maar niet aan mij besteedt.

Ik hoor het wel op de wereldomroep als het belangrijk genoeg is.

Ik heb wel gekeken

Puur omdat ik het niet kan laten uit nieuwsgierigheid. Nou heb ik in tegenstelling tot voorgaande posters niet zo'n moeite met Peter R. Afgezien van het feit dat deze meneer natuurlijk gek is op media aandacht (maar ja, wie van de BN-ers niet?), vind ik dat Peter R. ook genoeg goeds heeft gedaan (o.a. de twee van Putten). Ik geloof niet dat hij zich daar alleen in vastgebeten heeft ten meerdere glorie van zichzelf. En wat betreft Joran; prima dat Peter R. alsnog zijn best doet dit verknipt stuk vreten te "nailen". Daar heb ik totaal geen moeite mee. Zelden iemand gezien die zo gewetenloos en totaal respectloos in het leven staat als Joran van der Sloot. En wat betreft Freek... van Freek en zijn gezeur word ik een beetje moe. En dat lied dat hij ten gehore bracht, was ook al niet om aan te horen.

Gezien

Mijn man wilde het zien en aangezien ik mij de vorige reportage behoorlijk heb geergerd aan alle insinuaties en het weinige bewijs, wilde ik het vervolg ook wel eens zien. Daarna een interview met een ¨vriendin¨ die niet meer zei dan dat Joran zijn vader sterk vertrouwde.
Het begon met Peterr op de plek waar 25 jaar geleden Heineken en zijn chaueffeur gevangen zaten. Peterr heeft vrij lang zijn jubeldaden bezongen. Daarna de deskundigen waar Marith het ook over had. He, he, eindelijk eens wat diepgang en onderbouwing van het geval. Ik miste wel wat kritische noten of iemand met een andere mening, maar het idee was goed.
Toen begon het Thailand verhaal. Peter kon het niet nalaten te zeggen dat Joran het erg goed had in Thailand want Joran was wel 15 kg aangekomen. Verder is alles gewoon aangenomen, er is niets concreets nagetrokken. zoals eem ondervraging van de Amerikaanse vriend (waren jullie echt van plan dames naar NL te brengen), het nummer op het visitekaartje natrekken, de ambassade navragen of daar vraag naar papieren was, de dames ondervragen (vlgs mij wisten ze wel wat ze gingen doen, de dames in Thailand zijn ook niet achterlijk) etc etc.
Vlgs mij is Joran op ideeen gebracht over de handel, in een losse flodder wat gezegd en de tegenpartij is daar mee doorgegaan en Joran is daar vrij ver in meegegaan, misschien dacht ie dat ze wel zouden stoppen en misschien zag hij het op een gegeven moment echt wel zitten vanwege het geld. Maar genoeg details kloppen niet, zoals hij wist niet dat 1 meisje eerst school wilde afmaken, hij wist niet eens wat hij op de paieren moest zetten (zeggen dat ze naar een vriendje gaan in NL moet toch voldoende zijn? Sure, de ambassade en de douane geloven dat meteen, not)
Joran is een verknipt figuur die slecht over vrouwen denkt, dat moge duidelijk zijn. Hij is helaas de enige niet. Zolang er geen bewijs is voor een misdrijf, kan hij niet vervolgd worden. Peter doet er beter aan met concrete bewijzen te komen ipv die insinuaties. Peter heeft goede dingen gedaan, maar met de Joran-zaak begint ie wel erg te drammen. Waarom? Weer een uitzending in de VS?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.