Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Pownews

Volgens mij ben ik het hier op OO nog niet tegengekomen, maar ik vraag mij eigenlijk af wat jullie ervan vinden.

PowNews, volgens mij dagelijks te zien op ned 3 zo rond de klok van 11:00 uur.

Zelf hoop ik altijd dan al lekker te slapen, mocht ik nog niet slapen, dan kijk ik nog wel eens naar Pauw en Witteman. Maar nu ben ik PowNews tijdens het zappen al een paar keer tegengekomen. Meestal liet ik het dan even staan, om vervolgens toch wel wat verbaasd te kijken naar het programma. Komt dat dan omdat ik het leuk vind, of omdat het nieuw is, of juist omdat ik het heel erg slecht vind? Wat ik wel weet is dat er volgens mij nogal kritiek op is.

Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Ik ben er nog niet uit.

Ik ben eigenlijk benieuwd naar wie van jullie PowNews eigenlijk uberhaubt kent, en wat jullie mening dan is van dit programma?

Groet,
Olijvje

Olijvje

Olijvje

18-10-2010 om 14:06 Topicstarter

Je hebt 11:00 uur en 23:00 uur;-)

Er staat zo rond de klok van 11:00 uur, hmm dat moet natuurlijk zijn, zo rond de klok van 23:00 uur!

Maar misschien heb je de herhaling wel om 11:00 uur, dat weet ik niet;-)

Wilma

Wilma

18-10-2010 om 14:52

Ach, als er niks anders op is

en je zapt wat in de rondte, dan blijf ik er wel eens hangen. Sommige dingen vind ik wel grappig, in die zin dat 't niet zo héél serieus is allemaal. Verder vind ik ze op de een of andere manier nooit zo slim overkomen, zeker die man in de studio.

Wat die sms-berichten onderlangs steeds moeten weet ik niet, die vind ik vaak ook niet echt getuigen van bijster veel intelligentie.

Maar ach, als er níks op teevee is, dan kijk ik wel.

Groetjes,
Wilma

Pluk53

Pluk53

18-10-2010 om 15:04

Slecht

paar stukjes gezien, bij het zappen. Wist niet of het nu een persiflage was, of serieus. Een item was de eerste (?) kabinetsvergadering. Reporter op het binnenhof peilde de reacties van de ministers die aankwamen. Hij had het "lef" om een van de vrouwelike ministers te begroeten met: hoe heet u ook al weer. Waarop zij antwoorde: wel beter je huiswerk doen oid. Dom dom dom. En dat ook nog durven uitzenden.

fladder

fladder

18-10-2010 om 17:52

Déja vu...

...van de jaren dat ik bij de lokale omroep heb gewerkt... Net zo onbeholpen-quasi vlot... Heb ik ook enigszins bij "de Twee Jannen" op de radio. Mijn ding is het niet.

Mikmak

Mikmak

20-10-2010 om 23:28

Geenstijl

Pownews is het zusje oid van Geenstijl, de beruchte, beroemde website. Die website vond ik jaren geleden vooral grappig, de laatste jaren steeds minder. Heb 't idee dat de beste krachten daar vertrokken zijn. Pownews heb ik 'n paar keer gezien, soms wel leuk/interessant, even vaak ook niet. Maar alle begin is moeilijk, dus wie weet ... en tja ik hoor niet tot hun doelgroep.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.