Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Reünie middelbare school

Ik heb een uitnodiging gekregen voor een reünie van mijn middelbare school. Twijfel de twijfel, zou dat nou leuk zijn na bijna 30 jaar?

Kobalt

Kobalt

14-11-2011 om 11:35

Brrr

Ik ga nooit. Jakkes, zo leuk vond ik het niet op school, daar wil ik het liefst zo min mogelijk aan terug denken.

krin

krin

14-11-2011 om 11:58

Heb je nog contact

Heb je nog contact met vrienden van toen? Om met een clubje te gaan is het wel leuk, in mijn eentje zou ik het nooit doen.
En dan nog ligt het gevaar op de loer dat ik in mineur thuiskom wegens de verkeerde kant op geslagen melancholie.

Isabella

Isabella

14-11-2011 om 12:10

Nee

Ik hou niet van reunies. Ik heb een leuke schooltijd gehad maar ik hoef die personen na 30 jaar gewoon niet meer te zien. Heb ik niks meer mee.

Ook niet

Dat was vroeger, en komt niet meer terug. Met degenen waar je het contact al hebt gehouden zou je het dan nog leuk kunnen hebben, maar met de rest heb ik helemaal niets. Ik zou het nog wel eens leuk vinden om de gebouwen van mijn scholen weer eens van binnen te zien.

Gr. Poezie.

tonny

tonny

14-11-2011 om 12:38

Als je gaat

verwacht er dan niks van, dan valt het altijd mee ;)

Ik ben een jaar of vijf, zes geleden wél geweest, in mijn eentje.Gewoon zien hoe de gebouwen eruit zien en kijken of er nog iets herkenbaars is.
Mensen die je graag zou willen ontmoeten zijn er niet of leven niet meer, mensen waar je niks mee had zie je misschien wel.

Maar hoe dan ook, terug naar vroeger kan nooit. Vroeger bestaat niet meer.

Rosase

Rosase

14-11-2011 om 13:21

Wel leuk

Maar niet voor ieder jaar. Een keer in de 5 jaar houdt onze oude school een grote reünie en dat vind ik dan wel leuk. Eens even aanhoren hoe het met iedereen is.

Ben wel in het voordeel want ik heb mijn lief daar op die school leren kennen en daarom gaan we dus samen.
Bovendien worden er van te voren namenlijsten van de aanwezigen bijgehouden zodat je vooraf een beetje kunt inschatten of er ook mensen zullen zijn waar je een beetje een klik mee hebt gehad.

Nowee

Nowee

14-11-2011 om 15:28 Topicstarter

Het gaat niet van school uit

maar van een paar oud-klasgenoten, dat maakt het natuurlijk wel iets anders.

Ik ben in al die jaren één keer een oud-klasgenoot tegengekomen en die herkende ik niet eens (zij mij wel). Het is een beetje dubbel, aan de ene kant ben ik natuurlijk wel heel nieuwsgierig maar aan de andere kant heb ik er niks meer mee.

Merel

Merel

14-11-2011 om 16:31

Was leuk

Ja ik ben een keer geweest en vond het leuk. We hebben een rondje gedaan en verteld wat iedereen deed. Klassikaal, dus iedereen kon meeluisteren, dat was eigenlijk het leukste omdat je vaak anders niet iedereen spreekt. En daarna was er wat eten en drinken en kon iedereen gaan staan kletsen met de personen waar hij vroeger wat mee had. Tenminste, je zag langzaam aan de groepjes van vroeger weer ontstaan, heel grappig. We hebben nog e-mail adressen en foto's uitgewisseld, maar ik spreek of mail niemand eigenlijk meer, weet niet of de anderen onderling contact hebben gehouden. Maar het was leuk zo, even weten hoe het de andere vergaan is, verder geen behoefte aan opnieuw contact leggen.

ijsvogeltje

ijsvogeltje

14-11-2011 om 16:58

Leuk!

Ik zou juist erg graag een reünie hebben van mijn middelbare school, lijkt mij erg leuk. Dit jaar vierde de school een jubileum, en ik zat al te hopen op een reünie. Maar helaas:-(
Eerder dit jaar had ik een reünie van mijn oude scouting-groep, waar ik ook al bijna 20 jaar weg ben. Ik heb echt een geweldige avond gehad!

Nowee

Nowee

15-11-2011 om 09:36 Topicstarter

Merel

Nou van een klassikaal rondje zou ik het dus ontzettend benauwd krijgen, als dat het plan is ga ik in elk geval zeker niet!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.