Home » Forum » Reclames 0

Reclames

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nasha 1st
Reclames

op dit moment breek ik me al een tijdje het hoofd over de nieuwe reclame van Bavaria waarin een waterdruppel van alles trotseert om in het bier te komen en dan eindigt in de mond van een bulldog.....ik snap er werkelijk niks van....

En dan de reclame van Dreft....In het raam achter de moeder en dochter (die toch verdacht veel op elkaar lijken gedurende de minimaal 50 jaar die het beslaat) zie je steeds een schutting....die wil ik ook, een schutting die het meer dan 50 jaar volhoudt!

Emmawee
Dat kan

Dat van die schutting bedoel ik. Dat kan. Tenminste, nu wel.
http://www.spmlintzen.nl/kunststoffen/planken.html
Ik krijg bij het zien van reclame bijna altijd het gevoel dat ik wel heel erg wereldvreemd ben. "Ik snap er werkelijk niks van" is mijn meest voorkomende reactie. Ik zie ze gelukkig nog maar zelden.
Groeten, Maw.

Mickey
Die van bavaria

... vind ik erg grappig. Zo bombastisch, die muziek, en dan nét voor het moment supreme... *plok* vliegt ie zo die hondebek in. Pieuwwww muziek uit. Grijns.

Snappen, tja, moet ik 'm nog snappen ook? Ik vind 'm gewoon leuk :-)

Ayanna
Hmm, bavaria

Ik vind hem niet leuk (o.a. vanwege die akelige spin) en ik snap hem niet. Dit is ook echt zo'n typische reclame die ik wel zal onthouden, maar waarvan ik geen flauwe notie heb waar hij voor is.

Nasha 1st
Juist

door die bombastische muziek verwacht ik een bepaald hoogtepunt, en ik snap dus niet dat die druppel dan nog weggemept wordt....blij dat ik overigens niet de enige ben....

Nasha 1st
Maar beemer

wat heeft dat met die waterdruppel te maken dan? Het wordt alleen maar vager ;-)

Pluk53
My 2 cents

- ambitieuze druppel vertrekt duizenden jaren geleden naar zijn doel: Bavaria bier te worden. Uiteindelijk lukt dat bijna, maar bij verassing toch net niet.
- doel van de reclame is te blijven hangen, en de naam Bavaria (nog) bekender te maken. Plus de bijkomende boodschap: als enige gebrouwen van vers bronwater.

Sancy
Ho ho pluk53

Ook Grolsch wordt gebrouwen van vers bronwater!
;-)

Nasha 1st
Maar

ik dacht juist dat die druppel dan toch niet zuiver genoeg was en daarom werd weggeslagen in de bek van de hond (bavaria niet waardig ofzo?)....zie je wel, ik snap er echt niks van....

Nasha 1st
Die van amstel

met die vrouw die haar vriend ten huwelijk vraagt, die snap ik dan weer wel!

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.