Home » Forum » Rotreclame

Rotreclame

19 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
reina
Rotreclame

Ik ben geen reclamekijker, als er reclame op tv is gaat het langs me heen zonder er echt naar te kijken. Maar er is er nu een die ik wel zie en waar ik me veselijk aan erger! De reclame van Axe, een jongen zijn ogen draaien steeds weg (gaat heel scheel kijken) als hij met een meisje praat. Uiteraard (!) lopen die dan weg, tot hij Axe gebruikt... . Ik vind die reclame zo denigrerend voor iedereen die iets met zijn oog heeft, zoals scheel kijken. Waarschijnlijk ben ik er overgevoelig voor, maar ik word er echt naar van als ik het zie :-(.

Rosa van der Zanden
Anders opgevat

Ik vat deze reclame heel anders op :). Wanneer deze jongen met een dame praat, checkt hij zijn oksels of hij niet is doorgelekt. Dame in kwestie volgt zijn blik, ziet het druipende t shirt en gaat af te zijdeur.
In de metro valt zijn blik (terwijl hij zijn shirt controleert) op een reclame voor de deo en gaat dit dan gebruiken met dames aan zijn arm als resultaat.

tonny
Ja, zo bekijk ik het ook

checken of alles nog op orde is - en dat kost je ogen moeite.

tonny

Maxime.M
Fascinerend

Hoi,

Het fascineert mij iedere keer als ik de reclame zie. Kan die jongen echt zo zijn ogen draaien? Nooit beseft dat dit vervelend kan zijn voor mensen die iets aan hun ogen hebben, hij kijkt toch ook niet scheel, hij kan iets heel bijzonders, alleen vinden die meisjes dat volgens mij juist eng.

Maxime

reina
Apart

Mijn man ziet er nl hetzelfde in als ik, toen ik zei dat ik het een rotreclame vond zei hij dat hij dat ook vond en gaf dezelfde reden op, het is vaak zo dat iets wat jou raakt bij jou anders binnekomt dan bij anderen, dat blijkt al weer.

sus-anne
Ik vind hem super

ik lag echt in een deuk toen ik die reclame voor het eerst zag,ik zie het als een knap kunstje wat die jongen doet.overigens denk ik dat het nep is,maar het ziet er wel levensecht uit.

Dirkje
Brr

ik heb nog nooit een reclame van Axe gezien die ik niet afschuwelijk vond. Ze zijn of obsceen in mijn ogen, of slaan als een tang op een varken omdat de link met deodorant ver te zoeken is. Nee, ik vind ze helemaal niets. deze dus ook niet.
Groet,
Dirkje

Fatima
Maar reina

Je luistert toch naar de tekst? Dan merk je toch dat het helemaal niet klopt met wat jij denkt?

myar
Deze

vind ik echt vreselijk. Doet al zeer aan m'n ogen als ik er naar kijk. Nee, ik zap 'm gelijk weg.

Kaaskopje
Ah

Ik vind het vréselijk! Als ik op het station ben kijken die vreselijke ogen me ook van de overkant aan. Ik mis de humor voor deze reclame.

Kaaskopje
Ik denk overigens niet

dat je er iets achter moet zoeken op gebied van een oogafwijking. Ik vind het gewoon niet prettig om naar te kijken. Ik vond Marty Feldman ook niet prettig om naar te kijken. Maar ja, bij hem was het echt een handicap en daar heeft hij toch ook wel knap gebruik van gemaakt.
Voor wie niet weet wie Marty Feldman is: http://www.youtube.com/watch?v=oes5IMmaKAk&feature=fvw

reina
Fatima en kaaskopje

Fatima, Ik sluit me zo af voor reclames dat ik de tekst niet eens hoor :-)! Gister geluisterd en gekeken, ik zie nog steeds niet wat de bedoeling is en blijf het een rotreclame vinden. En Kaaskopje, je hebt wel gelijk, maar als het je doet denken aan iemand die soms zo keek is het denk anders ....

n@nny
Beeld en tekst

Ik begrijp Reina wel hoor. Niet dat het bij mij nou persoonlijke pijn oproept, maar het is gewoon zo dat het beeld vaak sterker werkt dan de tekst die erbij uitgesproken wordt. Als je gruwt van een bepaald beeld, dan hoor je ook niet meer wat erbij gezegd wordt.
Ik vind het een reclame van niks, overigens. Of die meiden er nou vandoor gaan vanwege die oksellucht of die ogen, de boodschap blijft hetzelfde: het enige dat telt is je uiterlijk.
n@nny

Polly Shearman
Man komt bij casting buro

kijk ik zie er leuk uit en ik kan een trucje met mijn ogen,
casting meneer gaat wat belletjes doen: we hebben een leuke jongen die een gek trucje kan met zin ogen, ja echt hysterisch.. kan je er wet mee?
klant: hmm daar denken we even over na.

Mannen: kunnen we een reclame verzinnen met daarin een jongen die iets met zijn ogen doet...

ja we hebben iets geweldigs bedacht.. stuur die jongen maar, dan hebben wij lekker als enige die gekke jongen met die ogen.

kijkers: wat een stomme reclame

amk
Ik denk eerder aan

photoshoppen in het kwadraat.

reina
N@nny

Ja, je begrijpt het helemaal! En inderdaad, ik vind de boodschap dat alleen het uiterlijk telt al heel dubieus en daarbij dan het voor mij akelige beeld met die ogen ... . Het roept inderdaad veel pijn op.

Kaaskopje
Niets telt

alleen dat je met Axe opeens woest aantrekkelijk bent, ondanks dat je er niet uitziet, asociaal bent enz..

reina
Kaaskopje :-)

Ja, dat zal het zijn! Of het werkt :-)?? Gister werd er uitgebreid met die troep in een lokaal gespoten waar ik les gaf, ik werd er zelf wel woest van, wat slaat die rotzooi op je keel, zeg! Maar ik zag niet dat de betreffende jongeman aantrekkelijker werd voor de meiden om hem heen :-) ,

Kaaskopje
Het een heft het ander op

Als je asociaal met Axe, let wel AXE!, gaat doen is het voor zo'n jongen een verloren zaak:-)

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.