Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Lys Lionne

Lys Lionne

10-11-2008 om 20:25

Salarisindicatie

Voor het eerst in jaren ga ik weer solliciteren. Ik heb mijn CV op monsterboard.nl gezet en ben al 2x benaderd, voor 2 totaal verschillende functies Maar nu vragen beiden een salarisindicatie van mij en ik heb werkelijk géén idee. Misschien kunnen jullie me helpen:

Receptioniste/telefoniste, 20 per week.
De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Daarnaast verricht je diverse administratieve werkzaamheden waaronder het registreren van gewerkte uren, het vastleggen van inkoopfacturen en daar waar nodig het erbij zoeken van werkbriefjes en werkbonnen.

Medewerker peri-analyse, 20 per week.
zowel poliklinische bloedafname als in de buitendienst +
• Het administratief verwerken van de onderzoeksaanvragen in het LIS (Laboratorium Informatie Systeem)
• Verifieert de invoer van de aanvragen op juistheid en neemt correctieve maatregelen.
• Verwerkt uitslagen van de geautoriseerde analyses: controleert de uitslagen op volledigheid gezien de aanvraag, screent de uitslagen op informatie bv. in relatie tot vorige uitslagen.
• Draagt zorg voor de verzending van de gegevens en uitslagen naar o.a. verpleegafdelingen, specialisten, huisartsen, klinieken, etc.
• Verstrekt telefonische informatie aan artsen e.d. inzake uitslagen, verwijst zo nodig door naar vakinhoudelijk deskundigen (analisten of leidinggevenden)

Wat zouden jullie salarisindicaties zijn voor deze functies?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ehm

De eerste vacature: plus minus 1800/1900 bruto op fulltime basis
De tweede vacature: plus minus 2500 bruto op fulltime basis

Is natuurlijk ook afhankelijk van je ervaring en leeftijd! Ik zelf ben 35 en verdiende 2700 euro bruto op fulltime basis, 10 jaar ervaring als office manager.

Lys Lionne

Lys Lionne

10-11-2008 om 21:15

Aanvullende info

Ja natuurlijk, ben ik helemaal vergeten te vermelden:

Ik ben 36 jaar en heb in beide functies vrijwel geen ervaring! Ik heb hier dan ook niet zelf op gesolliciteerd, zij hebben mijn CV van Monsterboard geplukt
Opleidingen: Doktersassistente (1 jaar werkervaring), medisch secretaresse (3 jaar werkervaring), receptioniste/telefoniste (geen werkervaring).
Momenteel circa 7 jaar werkzaam in totaal onrelevante functie.

Yta Chalne

Yta Chalne

10-11-2008 om 21:42

Eens

Ik denk dat Marith een mooie indicatie geeft. Wat me op het idee brengt, Marith, dat je een hele goede intercedente zou zijn, ik vind je er helemaal het type voor!

Yta

Grappig dat je het zegt; ik heb in totaal 6 jaar bij Secretary Plus gewerkt en in de periodes dat ik niet op een klus zat, heb ik ook weken achtereen als consultant op kantoor gewerkt om dames weg te zetten in diverse functies (op secretarieel gebied). Moet zeggen dat ik daar altijd ontzettend veel plezier in had. Het enige wat me niet aanstaat zijn het behalen van die targets, brrrr

Lys Lionne

Lys Lionne

11-11-2008 om 18:01

1e intake

Marith, je zat aardig in de buurt hoor. Ik heb vandaag een oriënterend gesprek gehad met het uitzendburo en voor de functie receptioniste/telefoniste wordt een salaris geboden net boven de 2000 euro.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.