Home » Forum » Sbs kerstparade leuk

Sbs kerstparade leuk?

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tijgeroog
Sbs kerstparade leuk?

De SBS kerstparade komt dit jaar bij vrienden in de buurt langs, en ze vroegen of wij mee willen. Is iemand hier er wel eens geweest? Is het de moeite waard voor een kind van 4? (dan zal het wel laat worden, want we moeten ook weer een end naar huis rijden, maar het is vakantie dus we kunnen de volgende dag wel uitslapen)

reina
Ja

Ik heb het hier een keer gezien, als je een goede plaats hebt (!) en het niet te koud is, is het erg leuk en feestelijk voor kinderen. (Wij zaten lekker warm op de 1e verdieping van een restaurant, dat was een ideale plek!)

Dees *
Dan is het wel leuk ja

Maar ik heb vorig jaar dus 2,5 uur staan blauw bekken in de kou voordat er een wagen verscheen.
Het was op zich wel leuk hoor, daar niet van, maar als ik vooraf geweten had dat we zolang hadden moeten wachten, was ik er niet voor blijven staan. Moet er wel bij vermelden dat ik mijn, toen nog, babytje van 2 maanden ook bij me had (die overigens het grootste deel van de tijd wel heerlijk heeft geslapen in de draagdoek, maar ik kon de volgende dag mijn nek dus niet meer recht krijgen....).

Paula B
Nee

Niks aan, die hele kerstparade. Wat praalauto's met allerlei kerstgedoe zonder lijn of thema, niet mooi, een paar B-artiesten erop en heel veel bombarie alsof er echt wat gebeurt.
Twee keer gezien en ik snap het nog steeds niet. Het gaat nergens over, het is niet sfeervol, het is niet mooi, het is eigenlijk alleen maar nep.

reina
Paula

Ja, natuurlijk is het nep :-) Het is disney-achtig, die disney-parades zijn uiteraard ook zo nep als wat, maar veel kinderen vinden het daarom nog wel leuk om te zien. (En de meeste B-artiesten herken ik niet, dus voor mij zijn zij gewoon 'mensen'op een kar :-))

Tijgeroog
Bedankt

Bedankt voor de reacties. Het klinkt wel goed, maar we denken er nog even over na, veel zal ook van het weerbericht afhangen.
Overigens vind ik het nu wel jammer dat onze vrienden onlangs verhuisd zijn, anders hadden we ook van binnen uit kunnen kijken. :-)

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.