Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Berber.

Berber.

21-10-2009 om 19:22

Sesamstraat liedjes

Het valt me de laatste paar jaar op dat er steeds meer echt leuke liedjes in Sesamstraat zitten. Wij zingen een hoop van die liedjes al mee als ze voorbij komen. Ik zou ze zo graag op CD willen hebben, weet iemand of dat mogelijk is?

Vriendjes voor altijd

Een aantal, waaronder 'Aadje Piraatje', 'Mijn achterkant' 'Zoek zoek zoek waar is mijn onderbroek' staat op de cd 'vriendjes voor altijd', die ik hier op dit forum al meermalen van harte heb aanbevolen.

Het zijn allemaal liedjes die of gezongen worden door de Nederlandse Sesamstraat-figuren, of liedjes die onder de tekenfilmpjes worden gespeeld. Sommige liedjes heb ik trouwens in beide gedaanten horen en zien langskomen.

Liedjes van Ernie en Bert zijn op aparte cd's verkrijgbaar. De liedjes die onder de Amerikaanse poppenfilmpjes staan zijn vziw niet in de handel, maar ik kan me natuurlijk vergissen.

Groeten,

Temet

Berber

Graag gedaan.
Hij is echt heel leuk (vind ik tenminste); we waren hem in de verhuizing kwijtgeraakt (wel het doosje nog...) maar afgelopen weekend kwam-ie gelukkig weer boven water.
Net als de Ploptoppers. Daar was ik minder blij mee ;-)

Groeten,

Temet

Tijgeroog

Tijgeroog

22-10-2009 om 15:14

Oudere cd's

Ik heb op de lokale speelgoedbeurs een paar keer oudere cd's van sesamstraat gekocht, waar zowel nederlandse als muppet-liedjes op staan. Kost me meestal nog geen euro, en we hebben er heel veel plezier aan. Maar naar de tip van Temet ga ik zeker ook op zoek. Ik merk dat zoonlief (4 jaar) heel blij is om liedjes die hij van de cd kent op tv te zien, en omgekeerd.

Massi Nissa

Massi Nissa

23-10-2009 om 09:26

Waar zijn de twee juffies?

Ooo wat een tracklist, ik ga hem nu echt bestellen. Vandaag nog. Dat liedje van die twee juffies, jippiejippiejee, staat er niet op, toch? Die vindt dochter erg leuk (ze wil graag naar school, misschien daarom).
Temet, nogmaals bedankt voor de tip.
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

23-10-2009 om 22:02

Kan hem niet vinden

Bol.com kent de cd niet. Snik. Of zoek ik misschien verkeerd?
Groetjes
Massi

Massi Nissa

Massi Nissa

24-10-2009 om 11:52

Berber

Ik snap het al, ik had alleen bij "Muziek" gezocht. Het is dus eigenlijk een boek met CD! Okee, ik heb nu voor iets van 65 euro in mijn Bol-karretje zitten. Ik twijfel nog over een schitterend fotoboek met Marokkaanse kunst. Het is nogal duur, maar zou als het net zo mooi is als het eruit ziet, een fantastisch verjaarscadeau voor mijn man zijn.
Anyway, die cd bestel ik in elk geval vandaag nog, dan hebben we hem maandag. O, heerlijk, ik vind die liedjes zelf ook zo leuk.
Groetjes
Massi

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.