Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Chippie

Chippie

23-03-2012 om 21:56

Sinilind, the voice kids

Ik heb het programma niet gevolgd maar vanavond heb ik weer eventjes met de kinderen gekeken. En ik ben echt flabbergasted: wat een talent!

Ik ben benieuwd, echt niet om je aan te vallen, of je nog steeds bij je mening blijft dat deze kinderen geen talent hebben (je andere opmerkingen laat ik even achterwege, want het heeft geen zin om de discussie overnieuw te doen).

Ely

Ely

24-03-2012 om 08:53

Vziw ariola

Moeten de coaches met het draaien van hun stoelen zelf in de gaten houden hoeveel kandidaten ze hebben en op basis daarvan wel of niet omdraaien. Als ze dus al veel kandidaten hebben draaien ze even wat minder en andersom. Als zij de enige waren die draaien dan valt er niks te kiezen voor de kandidaat en is de kat in het bakkie. De keren dat ik het programma zag, vond ik dat je dat 'spelelement' luid en duidelijk terugzag, de coaches maakten er ook grapjes over.

Verder was volgens mij het systeem van afscheid nemen van de verschillende kandidaten op zo'n manier opgezet dat elke coach even vaak afscheid moest nemen van een kandidaat zodat ze dus evenveel overhielden op het laatst. Vandaar.

Helemaal eerlijk is het nooit en zal het ook nooit zijn, maar dat is het in de basis al niet toch? Such is life

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Isabella

Isabella

25-03-2012 om 10:01

Talent

Ik heb samen met dochter alle afleveringen gezien en er erg van genoten. Inderdaad, wat een talent. Ik had niet het idee dat alles van tevoren al was bepaald, maar goed dat weet je nooit.
Ik ken iemand die meegedaan heeft aan puberruil en tot mijn grote verbazing bleek daar ook heel veel in scene te worden gezet. En ik maar denken dat dit nu juist een heel 'echt' programma was.

Lentezon!

Lentezon!

25-03-2012 om 12:57

Niks op TV is √ęcht" ALles wordt geregisseerd, ook bij de publieke omroep. Het enige wat ze waren vergeten is om te oefenen voor de eindspeech. Want toen Martijn vroeg aan Fabienne: "wil je nog wat zeggen" Riep zij heel spontaan NEE haha. Snel verluisterde coach Angela in haar oor dat ze toch iedereen even moest bedanken :-) Helaas zal je dit niet meer zien in versie 2 want dan krijgen ze vast van te voren oefening in hoereageerikalsikwin!!!!!

Wel genoten met mijn dochters an de shows!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.