Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

hilda

hilda

05-07-2010 om 08:54

Slappe lach, andre van duin enz.

Onze zoon heeft you tube en Andre van Duin ontdekt. Nu zijn we op zoek naar de stukjes waarbij Frans van Dusschoten de slappe lacht krijgt. Of andere medespelers van Van Duin. We hebben de sketch van de trouwambtenaar al gehad. Wie weet er nog meer van deze stukjes die voor onze zoon hilarisch zijn?

Goochelaar

Ik kan me van vroeger herinneren dat ik de slappe lach kreeg bij de sketch waarbij Andre van Duin het hulpje van goochelaar Frans.
Zie http://www.youtube.com/watch?v=6cDueXRz-GA

Ooooooh, het is de loodsboot...

Oh Bintje, hóé vaak hebben wij vroeger niet "nee bij jóú op de gestrekte rechterhand" geroepen en afgedroogd met een doekje voor de hond.
In dit stuk kan Frans van Dusschoten ook zijn lachen niet inhouden en ook dit kan ik echt woordelijk meezeggen. Goedemiddag, heeft u ook bitterkoekjes?
http://www.youtube.com/watch?v=lpIhmrZe4Oc&feature=related

Eindelijk gevonden!

http://www.youtube.com/watch?v=oDhKSdMFC9E
Dit is deel 1, je kunt verder klikken voor deel 2 en 3. Hier heeft hij ook danig de slappe lach en voor ons was dat goed voor óók zo'n klassieker: "Een pan! Meteen een pan!"

joos

joos

05-07-2010 om 12:56

Genista!

Ja, het doekje voor de hond, komt hier ook heel vaak voorbij. Kan van alles zijn trouwens, als ik even niet op het goeie woord kan komen (gebeurt steeds vaker), wordt een voorwerp al gauw een doekje voor de hond. En o zo vaak dat mensen dan zeggen: maar jullie hebben toch geen hond?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.