Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Prudence

Prudence

27-07-2010 om 10:24

Sms blunder

Zo stom. Ik heb een sms voor de ene vriendin per ongeluk naar de andere vriendin gestuurd. Natuurlijk ging hij over haar. Het was niks naars, juist meer een soort van uitleg en verdediging voor bepaald gedrag maar er werd wel meteen duidelijk dat wij (ik) het over haar hebben. Ik schaam me dood, ook tegenover de andere vriendin. Durf dit ook niet onder mijn reguliere nick te plaatsen, het is zo cliche. Ben bang dat de vriendschap nu wel over is, en terecht zou ik bijna zeggen.

Hebben jullie wel eens zoiets meegemaakt?

Ja!

De specialist in opleiding die ook mijn leidinggevende was nam aan dat een patient die zeer binnenkort ging overlijden aan nierkanker dat al wist. Hele vervelende situatie met verdrietige familie die zij ontzettend goed opving. Later wel even koffie nodig!

Vriendin smste om te vragen wat er toch aan de hand was geweest die morgen. Ik smste terug om te zeggen wat er gebeurt was... en juist die sms ging naar mijn leidinggevende.

Enige oplossing: nu bellen en kort uitleggen.

Ik ben nog steeds bevriend met degene die toen mijn leidinggevende was.

Mariel

Mooie vrouw

Mooie vrouw

27-07-2010 om 11:37

Ja!

een sms bestemd voor mijn minnaar kwam terecht bij mijn partner! Gelukkig was het een redelijk algemeen berichtje..........en kon ik me eruit praten!

Brianna F

Brianna F

27-07-2010 om 12:21

Tja

Dat vind ik meer een voorbeeld van wie met vuur speelt......

Brianna F

Brianna F

27-07-2010 om 19:09

Prudence

de sms naar man ipv minnaar

Vic

Vic

27-07-2010 om 19:39

Oh ja hoor

Het eerste sms-je met een nieuwe telefoon. Was bestemd voor mijn geliefde, en ging naar mijn zwager die als eerste in het telefoonboek stond. Gelijk maar mijn zusje gebeld om het even uit te leggen. Die kon gelukkig de telefoon onderscheppen voordat zwager het bericht had gelezen.

Dummy

Daarom zet ik altijd een dummy entry als eerste in m'n telefoonboek.

Tirza G.

Tirza G.

28-07-2010 om 15:00

Nee

dat niet, maar wel dat automatisch het eerste nummer wordt gebeld/gesmst. Ik ken iemand wiens naam met een A begint en die krijgt geregeld hele vage berichten/smsjes/verbindingen met broekzakken :-)

Tirza

Sancy

Sancy

28-07-2010 om 17:41

Maar

Almonde reageerde op Vic die zei: "Het eerste sms-je .... ging naar mijn zwager die als eerste in het telefoonboek stond". op dat zinsdeel slaat Almonde's "Daarom".

Maxime.M

Maxime.M

29-07-2010 om 15:54

Mailtje

Ik heb een keer een pittig en geirriteerd mailtje gestuurd naar mijn collega over een opmerking die op mijn bureau lag over iets wat ik niet gedaan zou hebben. Ik mailde toen een vrij bot mailtje terug over dat ze niet goed gekeken had waarschijnlijk..enzenz..bladibla... Zie ik ongeveer een tot twee minuten later dat IK degene was die inderdaad een fout had gemaakt....aaaaaiih. Het zweet brak me uit, maar ik wist dat die collega nog niet op kantoor was...ben als een gek naar haar bureau gesjeesd en heb haar mail geopend (wij hadden toen een lijstje met de wachtwoorden van collega's omdat we wel eens in het systeem van de ander moesten)...pff mailtje onderschept en weggegooid, ook uit prullenbak. Ben sindsdien wel veel en veel voorzichtiger in het sturen van pittige berichtjes via mail of sms!

Maxime

Vic

Vic

29-07-2010 om 16:46

Voorzichtig met mailtjes

In die valkuil ben ik ook wel eens getrapt. Op mijn werk was iets voorgevallen waar ik niet zo blij mee was, dus ik had een mailtje gestuurd naar de verantwoordelijke persoon. Er stonden geen lelijke woorden in, maar uit alles bleek dat ik heel erg ontevreden was met de gang van zaken. De ontvanger van de mail is met mijn kritiek aan de gang gegaan, maar stuurde en passant ook mijn mail door naar wat andere mensen die ermee te maken hadden. En dat kreeg ik via een andere weg (mijn leidinggevende) weer terug als ontwikkelpuntje. Sindsdien uit ik dat soort kritiek altijd persoonlijk, of telefonisch.

Pientje

Pientje

29-07-2010 om 22:45

Ik dacht

Dat ik een hele leuke aardig collega had.

Totdat ik "per toeval" een hele lap mailverkeer tussen haar en een andere afdeling onder ogen kreeg, waarin ze me flink had zitten zwart maken.

Toen vond ik haar opeens een stuk minder aardig.

En jammer genoeg voor haar was de baas ook ergens in de cc's terecht gekomen en die vond haar toen opeens ook niet zo aardig meer :-).

Sancy

Sancy

30-07-2010 om 10:23

Geen sms-blunder

Ik geloof niet dat ik ooit een echte sms-blunder gemaakt heb. Euh, herstel. Ik heb ooit het verkeerde nr. in een sms gezet. Wél het nummer van de juiste persoon maar het nummer van de vaste lijn en niet van de mobiel. Enig idee hoe dat gaat? Zodra er een verbinding tot stand komt met die vaste lijn wordt je sms door een computer 'voorgelezen'. Helaas hing er aan de vaste lijn een antwoordapparaat, die het bericht opnam. En helaas was de partner van de persoon die ik smste degene die het bericht hoorde. En helaas was die partner nogal jaloers en achterdochtig aangelegd. En helaas was mijn in wezen onschuldige bericht ("Hoi, hoe gaat het? Ik ben benieuwd hoe het werk je nu bevalt, bel me eens, dan maken we een afspraak om bij te praten!")door die partner volkomen verkeerd opgevat.
Kreeg ik dus een vreselijke kenau aan de lijn die me vertelde dat ik met mijn tengels van dr man af moest blijven, dat hij niet op mij zat te wachten en dat ze mij wel wist te vinden en wie ik eigenlijk dacht dat ik was?
Toen ik haar vriendelijk vroeg of ze het bericht aan haar partner zou doorgeven of dat ik alsnog het bericht naar zijn mobiel moest smssen, ontplofte ze geloof ik ;-)

En hier met voicemail

Collega en ik werkten laat aan een urgent contract en belden iemand die beschikbaar zou zijn. Niet dus, kregen de voicemail. Lieten kort bericht achter en hingen op. Dachten we. Ondertussen samen even flink zeuren over hem en toen hoorden we opeens "u bent klaar met het opnemen van een voicemail... bla bla bla"

We keken elkaar aan en deden snel de telefoon alsnog uit. Het ironische is dat als we ons hoofd koel hadden gehouden dan hadden we de optie van "rerecord your voicemail" kunnen nemen, en was er niets aan de hand.

Geen idee of we er nog wat aan gedaan hebben maar er is nooit over gesproken met die collega dus het zal wel niet heel erg geweest zijn.

emma43

emma43

31-07-2010 om 20:24

Hier met kleuter.

Klanten bellen ons huisnummer om bestellingen door te geven.Jaren terug hadden we een klant die belde meerdere keren per dag en dan steeds om zijn bestelling te veranderen.Ik klaagde dan weleens tegen mijn man en kleine kindjes hebben grote oren.Dus op een dag belt de klant weer ,mijn kleuterdochter neemt de telefoon op en roept,Mam die zeurpiet aan de telefoon!!!!!!!Toen ik de telefoon van haar overnam had hij al opgehangen.

Blaadje

Blaadje

31-07-2010 om 20:46

Ook leuk

Niet van mezelf, wel uit eerste hand.
Persoon in kwestie werkte als telefoniste. Het bedrijf had een telefoonnummer dat vrijwel gelijk was aan het huis-telefoonnummer. Ze komt thuis en al heel snel gaat de telefoon. Nog niet helemaal overgeschakeld op thuis-zijn neemt ze de telefoon op met het werk-riedeltje, naam van het bedrijf enzo.
Leg dan maar eens aan de klant uit dat je inderdaad opnam met de naam van het bedrijf, maar dat hij toch het verkeerde nummer heeft gebeld en even opnieuw moet bellen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.