Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

joer

joer

22-12-2012 om 16:34

Tijdschriften. een tweede eigenaar?

Beste mensen,

Ik werk op een polikliniek in het ziekenhuis. In de wachtkamers liggen altijd veel tijdschriften. Echt mooie, dure tijdschriften zoals bijv. Linda, Cosmopolitan, ouders van nu, tuin- en motorbladen.

Elke maand krijgen wij via een bedrijf een grote stapel nieuwe tijdschriften (waarvan de datum wel al iets ouder is, bijv. van twee weken geleden). Het idee is dan dat de oude weer vervangen worden door de nieuwe.

Natuurlijk nemen wij als medewerkers af en toe wel eens een tijdschrift mee naar huis maar veel blijven er ook liggen en worden naar het oud papier gebracht.

Nou vind ik dit ontzettend zonde, want ze zijn nog prima te gebruiken /te lezen.

Wie o wie heeft er een idee wat we met die tijdschriften kunnen doen. Wie kunnen we er blij mee maken. Zijn er instanties/stichtingen die er blij mee zouden zijn?

Ik heb het nu over mijn poli maar misschien kan ik jullie ideeen/inbreng wel doorvoeren in het gehele ziekenhuis.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groeten JOER.

amk

amk

22-12-2012 om 16:41

School/psz/kdv

zijn er bij ons blij mee, kan er weer lekker kleurrijk geknipt en geplakt worden.

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

22-12-2012 om 17:19

Voedselbank

..

Rosa van der Zanden

judiths mama

judiths mama

22-12-2012 om 17:23

Ouderen?

Mijn oma (doof) vond het tot op hoge leeftijd leuk om 'plaatjes' te kijken in tijdschriften. Zelfs de mannelijke modellen zat ze te bewonderen!

Dus misschien naar een verzorgingshuis?

En nu ik er over nadenk, misschien binnen het ziekenhuis over de afdelingen verspreiden, voor de mensen die opgenomen zijn?

Anne Carin

Anne Carin

23-12-2012 om 10:38

Tijdschriften

Mijn man werkt op een wooncentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en neemt onze oude tijdschriften altijd daar mee naartoe. Wellicht zit er zoiets bij jou in de buurt?

Ik heb laatst

een hele stapel tijdschriften meegegeven aan een collega voor het tehuis van haar dementerende ouder. Daar bleken de meesten graag in de bladeren te kijken naar plaatjes etc,niet alleen de margriet etc ook de national geographic was bv erg geliefd onder de mannen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.