Home » Forum » Toch wel jammer de toppers

Toch wel jammer [De Toppers]

19 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Nasha the first
Toch wel jammer [De Toppers]

http://www.nu.nl/news/1830451/62/Gerard_Joling_trekt_stekker_uit_Toppers...

Maar wat zijn het eigenlijk een stel kleuters he??

Kaaskopje
Hoera

Ons imago heeft al zoveel deuken opgelopen de laatste jaren. Gelukkig wordt er hierdoor een voorkomen.

Bastet
Helaas

Ik vond het goed nieuws,maar helaas,ik lees net dat Joling zich heeft bedacht,hij wil niet naar het songfestival,maar wel doorgaan met de optredens.Da's nou jammer..:)
Bastet

Tirza G.
Ben je gek

De dames moeten ongesteld worden ofzo, dit wordt volgende week weer bijgelegd.

Tirza

Roos
Jammer

Ik vind het jammer. Denk ook niet dat het bijgelegd gaat worden, volgens mij ging het erom dat Gerard Joling niet mag van SBS6 ofzo, dus geen persoonlijke vete. Nou ja, behalve dan dat Gordon hierover boos is op Gerard, maar ja :).
Roos

Stom gelul
Gewoon weer verkoop praat

Let maar op het komt wel weer goed.
Dit is gewoon weer verkoop praat zodat ze meer kijk cijfers halen en dat iedereen weer roddel bladen gaan kopen.

Dus elke tv sender heeft er wel wat over te vertellen en de een meer dan de ander en zo halen ze dus weer kijk cijfers.

En ineens hoor je dat het weer goed is gekomen.

Dit is mijn mening

Nasha the first
Nee, geen kleffen....jeroen

van de Boom neemt de plek van Geer in!!! oei oei....

Roos
Nou

Ik weet niet of dat nou zo'n succes wordt hoor. Maar hiermee lijkt Gerard Joling me toch definitief van de baan. Jammer.
Roos

sdw73
Een kaartje minder..

Nou, de Toppers verkopen dus een kaartje minder voor hun jubileumconcert!!
Gerard was echt een van de smaakmakers van de Toppers en of die vreselijke Jeroen van de Boom die taak op zich kan nemen? Ik denk het niet, vindt hem zo ontzettend namaak (namaak Borsato, namaak Joling).

Dus....dat songfestival word een stuk minder frivool en de Toppers verkopen een kaartje minder (die van mij) en ik hoop dat velen zullen volgen...

Sas

Jujube
Maakt toch niets uit....

Pff, dat maakt toch niets uit? De ene halve zool wordt voor de ander halve zool ingeruild. Als die Jeroen van der Boom (wie is dat in peacename?) een beetje nichterig kan doen en overdreven kan lachen lijkt het me geen enkel probleem.
Groet,
Jujube

gula
Liever goor weg

dan geer maar goed, dat is mij mening ;-)

Denk ook wel dat het weer goed komt hoor, ze doen het nu 5 jaar en 5 jaar gelee is het ook begonnen als goedmakertje tussen geer en goor toch?
Wie weet is dit wel n stunt voor hun jubileum?

gula

Jujube
Ow

Okay, dat nummer heb ik idd wel eens gehoord. Nou, ik vind het niks. Maar niet slechter dan Gerard Joling. Allebei sneu.
Groet,
Jujube

Roos
Chemie

Het gaat natuurlijk vooral over de chemie (ahum...) tussen Geer en Goor wat hun zo populair maakt, niet hun zangkunsten. Althans, dat neem ik altijd maar aan. Jeroen kan dan een hit hebben, hij heeft niet dat wat Gerard Joling en Gordon hebben.
Roos

Tirza G.
Hij heeft niet

wat Geer en Goor hebben. Inderdaad. Gelukkig niet, zou ik zeggen. Als ik hun juf of moeder was, hield ik ze vér uit elkaar. Dit zijn van die jongetjes waar de problemen gewoon van áfstralen als die bij elkaar in de buurt komen.

Van mij had Paul de Leeuw gemogen ipv Jeroen.

Tirza

Amarins
Maar

.. dat dit een paar dagen terug nieuws was in het NOS-journaal, heeft mij nog het meest verbaasd. Ik ben niet meer van deze wereld, geloof ik :-).

Nasha the first
Waarom zou het geen nieuws zijn?

Ze gaan naar het Songfestival, dus zo heel bijzonder is het dan toch niet dat dat in het nieuws komt?

Vind Jeroen op zich ook wel leuk hoor, alleen de chemie tussen Geer en Goor geeft wel wat meer sjeu natuurlijk.....we zullen zien....

Amarins
Tja

... het songfestival bevindt zich in het buitengebied van mijn bewustzijn, daar zal het aan liggen dat ik het geen nieuws vind, in ieder geval niet voor het journaal :-).

Nasha the first
Tja...

ik bij het Songfestival gewoon van oudsher goede herinneringen en inderdaad, de afgelopen jaren vond ik het wat ingekakt, mede doordat het bij het stemmen meer om vriendjes dan om de muziek gaat....met de Toppers had ik het gevoel een beetje meer sjeu aan het geheel te krijgen, of terug te krijgen....En de Toppers voor mij is toch met Geer....Overigens, ik ben geen fan hoor, van alledrie niet, maar toen ik 2 jaar terug naar een concert van de Toppers ging, omdat ik de kaartjes met fikse korting kon krijgen, vond ik het wel supergezellig, mede omdat ze vooral heel veel covers zongen, en vrij weinig uit hun eigen repetoire....

Marisie
Leek mij wel leuk

om de toppers op het songvestival te zien. Vond het eerlijk gezegd ook wel moedig dat ze zich hiervoor wilde lenen. Er wordt de laatste jaren niet meer naar de muziek geluistert, maar politiek correct gestemd:-). En ach, wereldnieuws is het allemaal niet. Maar persoonlijk moet ik wel om die relnichten lachen hoor. Soms gaat het wel ver, maar ze bereiken zo wel een breed publiek. Mensen die ze leuk vinden, mensen die om ze moeten lachen en de mensen die zich aan hun irriteren. Ik vind het ook wel jammer van de toppers. En ook van Geer en Goor:-). En ja, als het voorbij komt op tv, ga ik lekker kijken.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.