Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Nasha the first

Nasha the first

09-11-2008 om 13:38

Toch wel jammer [De Toppers]

http://www.nu.nl/news/1830451/62/Gerard_Joling_trekt_stekker_uit_Toppers.html

Maar wat zijn het eigenlijk een stel kleuters he??

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Kaaskopje

Kaaskopje

09-11-2008 om 14:08

Hoera

Ons imago heeft al zoveel deuken opgelopen de laatste jaren. Gelukkig wordt er hierdoor een voorkomen.

Bastet

Bastet

09-11-2008 om 14:27

Helaas

Ik vond het goed nieuws,maar helaas,ik lees net dat Joling zich heeft bedacht,hij wil niet naar het songfestival,maar wel doorgaan met de optredens.Da's nou jammer..
Bastet

Tirza G.

Tirza G.

09-11-2008 om 23:57

Ben je gek

De dames moeten ongesteld worden ofzo, dit wordt volgende week weer bijgelegd.

Tirza

Roos

Roos

10-11-2008 om 00:24

Jammer

Ik vind het jammer. Denk ook niet dat het bijgelegd gaat worden, volgens mij ging het erom dat Gerard Joling niet mag van SBS6 ofzo, dus geen persoonlijke vete. Nou ja, behalve dan dat Gordon hierover boos is op Gerard, maar ja .
Roos

Stom gelul

Stom gelul

10-11-2008 om 07:35

Gewoon weer verkoop praat

Let maar op het komt wel weer goed.
Dit is gewoon weer verkoop praat zodat ze meer kijk cijfers halen en dat iedereen weer roddel bladen gaan kopen.

Dus elke tv sender heeft er wel wat over te vertellen en de een meer dan de ander en zo halen ze dus weer kijk cijfers.

En ineens hoor je dat het weer goed is gekomen.

Dit is mijn mening

Nasha the first

Nasha the first

11-11-2008 om 10:23

Nee, geen kleffen....jeroen

van de Boom neemt de plek van Geer in!!! oei oei....

Roos

Roos

11-11-2008 om 11:18

Nou

Ik weet niet of dat nou zo'n succes wordt hoor. Maar hiermee lijkt Gerard Joling me toch definitief van de baan. Jammer.
Roos

Een kaartje minder..

Nou, de Toppers verkopen dus een kaartje minder voor hun jubileumconcert!!
Gerard was echt een van de smaakmakers van de Toppers en of die vreselijke Jeroen van de Boom die taak op zich kan nemen? Ik denk het niet, vindt hem zo ontzettend namaak (namaak Borsato, namaak Joling).

Dus....dat songfestival word een stuk minder frivool en de Toppers verkopen een kaartje minder (die van mij) en ik hoop dat velen zullen volgen...

Sas

Jujube

Jujube

11-11-2008 om 14:21

Maakt toch niets uit....

Pff, dat maakt toch niets uit? De ene halve zool wordt voor de ander halve zool ingeruild. Als die Jeroen van der Boom (wie is dat in peacename?) een beetje nichterig kan doen en overdreven kan lachen lijkt het me geen enkel probleem.
Groet,
Jujube

Liever goor weg

dan geer maar goed, dat is mij mening

Denk ook wel dat het weer goed komt hoor, ze doen het nu 5 jaar en 5 jaar gelee is het ook begonnen als goedmakertje tussen geer en goor toch?
Wie weet is dit wel n stunt voor hun jubileum?

gula

Jujube

Jujube

11-11-2008 om 17:06

Okay, dat nummer heb ik idd wel eens gehoord. Nou, ik vind het niks. Maar niet slechter dan Gerard Joling. Allebei sneu.
Groet,
Jujube

Roos

Roos

11-11-2008 om 21:20

Chemie

Het gaat natuurlijk vooral over de chemie (ahum...) tussen Geer en Goor wat hun zo populair maakt, niet hun zangkunsten. Althans, dat neem ik altijd maar aan. Jeroen kan dan een hit hebben, hij heeft niet dat wat Gerard Joling en Gordon hebben.
Roos

Tirza G.

Tirza G.

11-11-2008 om 23:25

Hij heeft niet

wat Geer en Goor hebben. Inderdaad. Gelukkig niet, zou ik zeggen. Als ik hun juf of moeder was, hield ik ze vér uit elkaar. Dit zijn van die jongetjes waar de problemen gewoon van áfstralen als die bij elkaar in de buurt komen.

Van mij had Paul de Leeuw gemogen ipv Jeroen.

Tirza

Amarins

Amarins

12-11-2008 om 10:42

Maar

.. dat dit een paar dagen terug nieuws was in het NOS-journaal, heeft mij nog het meest verbaasd. Ik ben niet meer van deze wereld, geloof ik .

Nasha the first

Nasha the first

12-11-2008 om 13:47

Waarom zou het geen nieuws zijn?

Ze gaan naar het Songfestival, dus zo heel bijzonder is het dan toch niet dat dat in het nieuws komt?

Vind Jeroen op zich ook wel leuk hoor, alleen de chemie tussen Geer en Goor geeft wel wat meer sjeu natuurlijk.....we zullen zien....

Amarins

Amarins

12-11-2008 om 14:18

Tja

... het songfestival bevindt zich in het buitengebied van mijn bewustzijn, daar zal het aan liggen dat ik het geen nieuws vind, in ieder geval niet voor het journaal .

Nasha the first

Nasha the first

12-11-2008 om 14:46

Tja...

ik bij het Songfestival gewoon van oudsher goede herinneringen en inderdaad, de afgelopen jaren vond ik het wat ingekakt, mede doordat het bij het stemmen meer om vriendjes dan om de muziek gaat....met de Toppers had ik het gevoel een beetje meer sjeu aan het geheel te krijgen, of terug te krijgen....En de Toppers voor mij is toch met Geer....Overigens, ik ben geen fan hoor, van alledrie niet, maar toen ik 2 jaar terug naar een concert van de Toppers ging, omdat ik de kaartjes met fikse korting kon krijgen, vond ik het wel supergezellig, mede omdat ze vooral heel veel covers zongen, en vrij weinig uit hun eigen repetoire....

Leek mij wel leuk

om de toppers op het songvestival te zien. Vond het eerlijk gezegd ook wel moedig dat ze zich hiervoor wilde lenen. Er wordt de laatste jaren niet meer naar de muziek geluistert, maar politiek correct gestemd. En ach, wereldnieuws is het allemaal niet. Maar persoonlijk moet ik wel om die relnichten lachen hoor. Soms gaat het wel ver, maar ze bereiken zo wel een breed publiek. Mensen die ze leuk vinden, mensen die om ze moeten lachen en de mensen die zich aan hun irriteren. Ik vind het ook wel jammer van de toppers. En ook van Geer en Goor. En ja, als het voorbij komt op tv, ga ik lekker kijken.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.