Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

NaShA

NaShA

25-09-2012 om 19:31

Trots op mijzelf :-)

Vandaag heb ik mijn E-rijbewijs gehaald :-) In 1 keer! En ik maakte de mooiste bocht achteruit die ik ooit gemaakt heb, in al die lessen!!! Hoefde meteen geen andere bijzonder verrichting meer te doen!
Nu durf ik ook gewoon met de caravan te rijden!
Moest het ff kwijt!

Hanny61

Hanny61

25-09-2012 om 20:51

Gefeliciteerd!

Goed gedaan, lijkt me allemaal best lastig. (Ik kreeg destijds E gratis bij B. Ik kan wel met aanhanger en caravan rijden, maar bij voorkeur rechtuit)

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

25-09-2012 om 21:09

Goed gedaan!

Ik wil eigenlijk ook. Maar ja, ik wil zoveel ook...

Knap hoor

Ik vermijd al bochtjes achteruit zonder dat er een aanhanger achter de auto zit ;-). Een kennis van me heeft onlangs ook z'n E gehaald en dat viel hem nog best tegen.

Chris

Anne K.

Anne K.

25-09-2012 om 22:23

Super!

Een van de dingen die ik ook wil doen. En waar ik vandaag mee dacht te beginnen. Maar ik was helaas een week te vroeg... :-).
Volgende week nieuwe poging voor de intake-les.

Heb je veel lessen gehad?

groet,
Anne K.

Mooi zo!

Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst, al dan niet met caravan!

Guinevere

Guinevere

26-09-2012 om 09:12

Caravanlessen?

Heel goed gedaan!
Eh, bestaan er ook "gewone" caravanlessen? Dus zonder dat je dan gelijk voor E gaat? Ik durf ook alleen rechtdoor met de caravan.... en zelfs dat liever niet.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

26-09-2012 om 16:51

Guinevere

Oh vast wel, een beetje rijschool ziet daar vast wel brood in :-)

Nasha!

Ik las op FB dat je een mooie bocht had gemaakt maar ik had totaal gemist dat je geslaagd bent !!
Geweldig gedaan meis !!
G

NaShA

NaShA

26-09-2012 om 19:11

:-d

Ja, alle dingen die hier genoemd worden waren dus voor mij de reden om juiste met de lessen te gaan starten. Ik zei altijd wel, ach, als het moet rijd ik dat ding heus wel over de weg. En dat zou ik ook echt wel hebben gedaan, maar voor het gewone rijden, dat liet ik dus altijd aan Nashaman over...Maar omdat wij toch ook wel plannen hebben om eens wat verder dan Zeeland of Texel te gaan ;-) vond ik het wel tijd worden om nu lessen te nemen.
Ik heb een les of 16 gehad uiteindelijk. Voordat ik examen deed gister nog 1 maal 2 uur gelest en in die les ging nog alles mis wat er mis kon gaan, en zeker die bocht achteruit!
Maar in het examen, wat een plaatje! Perfect zei de instructeur later hahahaha. Examinator had meteen gezegd tegen hem dat ik geen andere bijzondere verrichting meer hoefde te doen! LOL. Maar dat hoorde ik pas na het afrijden natuurlijk.
En nu? Het valt me uiteindelijk reuze mee, dat rijden met zo'n ding achter je. Alles waar ik min of meer tegenop zag heb ik nu geleerd.
Feit is wel, vrouwen doen er gemiddeld iets langer over. Dat komt omdat veel vrouwen moeite met links en rechts hebben (in de lessen ben ik ook regelmatig de verkeerde kant op gegaan ;-)) En bij het achteruit rijden moet je tegenovergesteld sturen om de aanhanger de juiste kant op te laten gaan. En voor ik dat door had waren we ook al wat lessen verder....zat ik achter het stuur "ok, de aanhanger moet naar rechts.....eh....dan moet ik het stuur naar links doen" hahahahaha, en dan met mijn vingers wijzen LOL....

Kaaskopje

Kaaskopje

27-09-2012 om 02:01

Goed van je:-)

Dat heb je toch maar weer gedaan!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.