Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

MerelR

MerelR

14-10-2011 om 16:56

Tv-serie overspel

Sinds het begin van de serie heb ik iedere aflevering gezien en ik vind het echt een heel mooie Nederlandse serie. Spannend verhaal en goed geacteerd. Maar niemand maar dan ook werkelijk niemand in mijn omgeving kijkt het ook en kan er dus ook met niemand over kletsen. Hier toevallig wel iemand die het kijkt?

Fiorucci

Fiorucci

14-10-2011 om 18:17

Nee...

Maar als ik mijn pa moet geloven heb ik wat gemist, helaas!

merel

merel

14-10-2011 om 19:49

Ja wij!

Yep, we zagen de trailer (of hoe je dat noemt voor een tv-serie) en bedachten meteen; die gaan we kijken. Ik vind het een goede serie.
Onlangs trouwens ook gaan zitten voor hart tegen hard, maar daar vonden we meteen al niets aan. Deze serie wel, we zitten iedere donderdag klaar ;-)

merel

merel

14-10-2011 om 19:50

Naam ;-)

haha het zal aan onze naam liggen ;-)

MerelR

MerelR

14-10-2011 om 20:48

Grappig

zal inderdaad aan de naam liggen ;-). Maar ik zit ook echt iedere donderdagavond klaar. Vorig jaar Penoza gekeken en dat vond ik ook al zo mooi.

Merel

Merel

14-10-2011 om 20:58

Penoza

Ja Penoza hebben wij dus misgelopen, we kwamen er pas na een paar delen achter dat dat leuk moest zijn, maar dan heb je al zoveel gemist, dan heeft het geen zin meer om te volgen. Vorig jaar (of het jaar ervoor misschien) hebben we ook met het hele gezin Vuurzee gevolgd) het leuke vind ik is dat het niet iedere dag komt (dan is de kans groot dat je het niet de hele tijd volgen kan) en dat het na een tijd ook weer afgelopen is, dat vinden we altijd wel jammer, maar als iets te lang doorloopt gaat het ook weer vervelen) dus dit soort series zijn echt iets voor ons.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

14-10-2011 om 22:13

Ja!

Goeie serie! Spannend, goeie acteurs, heerlijk om naar te kijken. Die van gister moet ik nog zien, ga ik morgen lekker doen...

Voor iedereen die niet kijkt: ik zou zeker alles terugkijken op uitzending gemist!

Rosase

Rosase

15-10-2011 om 13:53

Ja mooie serie

Vraag me wel af hoe het gaat aflopen. Niet goed ben ik bang....

Monique

Monique

15-10-2011 om 19:11

Ik kijk ook.

Maar ik krijg helemaal jeuk van die enge Pepijn.....dat wordt een echte freak!

De serie Penoza heb ik ook gekeken en eigenlijk was ik blij dat Thomas Acda daar maar een vrij kleine rol in had. Ik vind het toch altijd iets komisch hebben ook al speelt hij een serieuze rol. Bij Kees Prins is dat anders, die vind ik zo overtuigend.

En dan Fedja van Huet.....ik was toendertijd al zo jaloers op Katja Schuurman ;-)

MerelR

MerelR

15-10-2011 om 20:18

Fedja van huet...

Ja, die is leuk !!!! Ik ken hem eigenlijk alleen uit Loft en Penoza, wat had ie met Katja?
En ben inderdaad ook erg benieuwd hoe het afloopt. Penoza had vorig jaar een verrassend einde en dat verwacht ik bij Overspel eigenlijk ook.

Rosase

Rosase

15-10-2011 om 21:08

Pepijn

Nou als ik met Pepijn getrouwd was dan wist ik het ook wel. Wat een eng mannetje vind ik dat. Brrrr

Tijgeroog

Tijgeroog

16-10-2011 om 11:52

Fedja (volkomen ot)

Nieuwsgierig geworden door dit draadje ben ik toch weer eens gaan googelen, en nu weer ik het eindelijk zeker. Fedja van Huet is de Fedja die vroeger in mijn honkbal team zat. Als klein meisje in een nieuw team van alleen jongens was ik erg blij met die wat oudere jongen die erg vriendelijk tegen me was.
Verder ben ik erg blij dat Nederlands vannacht wereldkampioen honkbal is geworden, maar dan dwaal ik nog verder af. :-)

Faith

Faith

17-10-2011 om 16:42

Haha tijgeroog

Dat is niet verkeerd, met Fedja in het honkbalteam. of is dat niet gemengd??
Haha, ik dwaal ook af.
Het is een prachtige serie die ik volg met mijn nieuwe lief! Ik vind het heel knap gespeeld, Pepijn speelt zo subtiel de op zijn pik getrapte en in zijn eer aangetaste man, en Fedja van Huet laat ook zijn gevoeldens zien, prachtige man ook.
Wel vond ik de scene van de vrouw van Fedja die zich op de grond werpt niet bij haar karakter passen, als zakenvrouw met een eigen restaurant. Maar ach, wel heel mooi gespeeld.... Faith

oregano

oregano

17-10-2011 om 18:36

Prachtige serie!

Ik kijk samen met mijn vriend in het weekend, ik neem het op. we vinden het beide erg spannend en een goede serie. Pepijn zou ook niet mijn type zijn maar ik vond het tot nu toe wel sneu, maar nu hij die brieven post vind ik dat toch wel weer wat dubieus ook al snap ik zijn wraakgevoelens wel...Maar ze uitvoeren is iets anders. Mijn vriend denkt dat Willem met voorbedachte rade iets is begonnen met iris, ivm de zaak waar hij mee bezig is en steeds meer in verstrikt raakt. Zover had ik nog niet gedacht..De scene van Elsie Kouwenberg aan zijn voeten vond ik ook heel erg....wat een wanhoop van die vrouw, wat een verdriet. Ik heb trouwens weinig begrip voor de keuzes van Iris. Erg goed gespeeld. Behalve de politieagenten die het verhoor doen, dat vond ik wat zwak. Bovendien mag je volgems mij zo'n kinderlijke man met een stoornis (wat íe dan ook mag hebben) niet ondervragen zonder advocaat erbij. Ik ben ook erg benieuwd hoe dit verder gaat..
Groet Oregano

Tijgeroog

Tijgeroog

17-10-2011 om 20:04

Faith

Nee, niet gemengd, er waren alleen jongens. Maar ik wilde graag honkballen, dus ik heb jaren lang tussen de jongens gespeeld.

Roosje Katoen

Roosje Katoen

17-10-2011 om 20:15

Pepijn sneu?

Nee echt niet! Alleen al die eerst seksscene onder de douche waarin hij alleen maar aan zichzelf dacht... wat een vreselijk mannetje! En dan wraak nemen door te proberen het contact tussen moeder en kind te verbreken, gadver! Blijkbaar goed gespeeld dus dat ik het zo'n walgelijk mannetje vind ;-)

Ik ben wel heel benieuwd hoe het verder gaat, dit kan gewoon niet goed aflopen....

Foo

Foo

18-10-2011 om 13:59

Ook

Ik kijk ook en ik vind het een top serie. Ook de muziek vind ik geweldig. Mooi hoe in de laatste aflevering aan het eind Child in time van Deep Purple is verwerkt. Ramsey Nasr (Pepijn) begint inderdaad wat rare trekjes te krijgen. Die zie ik ook nog wel wat uit gaan halen. Sylvia Hoeks (Iris) vind ik eigenlijk wat minder: ze heeft altijd een wat lege blik (had ze ook in die andere serie waar ze in meespeelde, waarin ze een verhouding had met haar broer) en ik vind haar erg jong vooral zo'n oude zoon. Kees Prins (opa) vind ik geweldig met z'n accent. Ik ben eens heel benieuwd waar het naar toe gaat. De dreiging wordt steeds meer voelbaar.
Wat het ongeluk betreft: Bjorn gaf aan dat toen met het ongeluk het water ook erg koud was. We weten dus al dat zijn ongeluk iets met water te doen heeft.

MerelR

MerelR

18-10-2011 om 20:34

Wat heerlijk

dat er toch nog meer mensen blijken te zijn die 'Overspel' kijken. Inderdaad was Child in Time erg mooi verwerkt in de laatste aflevering. Ik vind de reaktie/wanhoop van Elsie en Pepijn wel menselijk. Zeker het feit dat Pepijn Iris dwars wil zitten uit een soort onmacht. Volgens mij komt iets dergelijks regelmatig voor bij een echtscheiding.
Nog twee dagen...

Monique

Monique

20-10-2011 om 11:38

Vanavond

Ik moet even iets langer wachten dan jullie ivm paardrijden maar om 22 uur hang ik ook op de bank....
Eens kijken wat voor gefrustreerde akties Pepijn nu weer uit gaat halen (wat ook overigens zeer begrijpelijk vind).

Monique

Monique

20-10-2011 om 11:38

Pardon?

Ook = ik

MerelR

MerelR

21-10-2011 om 08:43

Het was weer leuk...

En de clou zit hem dus waarschijnlijk in het ongeluk wat Björn lang geleden heeft gehad. Ben erg benieuwd...

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.