Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Faith

Faith

21-05-2009 om 17:50

"verborgen gebreken"

Wie heeft maandag ook het slot gezien van deze serie? Ik had gedurende de serie al het vermoeden dat het een zeer slappe plot zou worden maar het was wel heel erg. Of heb ik iets gemist??
Wat vind jij? faith

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Vic

Vic

21-05-2009 om 18:28

Gemist

Ik heb heel veel afleveringen gezien, en net deze gemist. Had de moeder het gedaan? Of dat vriendje van Puck?

Faith

Faith

21-05-2009 om 20:49

Al schiet je me...

Het wil me even niet te binnen schieten. IK geloof dat Bram nogal overstuur was dat zijn geliefde een verhouding met de baas had gehad en daarover had gezwegen (echt idioot zo boos als hij werd) en dat de moeder het heeft gedaan. maar ... ik kan het mis hebben. vond het een heel slap gedoen in ieder geval. Faith

margje van dijk

margje van dijk

21-05-2009 om 21:23

Je kunt het nog terugkijken

Op de site van verborgen gebreken kun je de uitzendingen nog terug kijken.

Ik was elke maandag nog zo lang bezig met naar bed brengen en voorlezen dat ik meestal niet meer dan het laatste half uur meepikte. De slotaflevering was dat de laatste 10 minuten. Maar net als Faith waren die 10 minuten nou niet van zo'n niveau dat ik onmiddellijk de uitzendingen terug wil kijken.

Ik vond het best aardig om even naar te kijken. Soms vond ik het briljant. Maar meestal toch weer 'niet niet' qua acteerwerk. In elk geval wel leuk genoeg om naar te kijken, vond ik.

Margje

Faith

Faith

21-05-2009 om 21:32

Ja ... maar

Ik heb alle afleveringen bekeken en het loste al mijn gespannen verwachtingen niet echt in. Hoewel er leuke en lekkere stukjes in zaten en een enkele leuke man.
Laatst ook een CSI aflevering bekeken ,ook zo'n zwakke plot. Weet ik dat ook weer. Toch stom om zo lang te blijven kijken, maar net als met boeken wil ik dan toch weten hoe het gaat en of het "cadeautje" aan het eind komt. Faith

Kaaskopje

Kaaskopje

21-05-2009 om 21:43

Onderhoudende serie

Mijn oudste dochter die nooit tv kijkt was aan Verborgen Gebreken begonnen en vond het helemaal geweldig. Dat wil wat zeggen dus.
Ik vond het zelf ook een leuke serie. Het eind was een beetje slap, maar goed, dat mocht de pret van de serie als geheel niet drukken.
Het wordt nu een beetje afzien voor de komende tijd. Én geen Grey´s Anatomy én geen leuke serie erna. Pffft...

Kaaskopje

Kaaskopje

22-05-2009 om 11:29

Pech

Ik ben elke dinsdagavond pas kwart voor tien thuis. Ach, heeft manlief ook eens geen last van mijn serieverslaving, haha.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.