Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Faith

Faith

07-02-2009 om 20:20

Verjaardag man

Hoi, Mijn man wordt 51 as. vrijdag, maar ik heb geen idee voor een leuk cadeau, weten jullie nog iets?? Zoon wordt ook 16, wie heeft daar leuke cadeau-ideetjes voor??

Oei

dan moeten we toch wel iets meer weten dan leeftijden!
Heb je sportieve mannen dan zou je daar iets mee kunnen doen, bijv. hardloopschoenen, tennisracket, handdoek met naam, douchegel, e.d.

Wat ik ook wel leuk vind (doe meteen goede ideeën in dit draadje op!): kaartjes voor film/musical/concert.

Heeft jouw zoon geen wensen? Onze zoon wordt in oktober 16 en die weet nu al wat hij wil: een piercing én een biertje :-)))

Alvast gefeliciteerd en een fijne verjaardag gewenst!
gr.
[email protected]

Laat ze iets samen doen

carten ofzo of een weekendje survivalen. Of als het een kado moet zijn in een tastbaar iets een wii waar ze samen op kunnen spelen ?

Kaaskopje

Kaaskopje

08-02-2009 om 03:06

Cadeau

Mijn dochter wilde geld. Ze spaart voor een laptop. Mijn man is altijd tevreden met een boek, een zak drop, een sporttijdschrift, e.d.

Beetje o.t.

mijn zoontje van 6 weet heel goed wat hij voor papaas verjaardag wil kopen:

een Wii :-)

Ga dit draadje even in de gaten houden, mijn ega is dus ook bijna jarig en totaal geen idee wat ik moet kopen voor hem.....

gula

Faith

Faith

08-02-2009 om 17:08

Dank!

Leuk deze reacties. Ik heb voor mijn verjaardag een Wii gevraagd en gekregen, later nog de Wi fit op Sinterklaas gekregen, dus we zijn ruim voorzien. Misschien vind ik een leuk spel als braintraining voor hem... maar eigenlijk speelt hij er helemaal niet op. Jammer hè? Mijn zoon wil graag een brommer en we zijn al bijna om, dus misschien wordt het dat wel. Gister heeft hij inkopen gedaan om zijn vrienden te kunnen trakteren als ze bij ons komen zaterdag. (Het zijn er niet zoveel maar ik zou kunnen voorstellen dat hij nog wat klasgenoten-vrienden vraagt) Ik ben alleen bang dat de lekkernijen tegen zaterdag al wel weer bijna op zijn, zo heeft hij gister zelf de flesjes Crodino al soldaat gemaakt (zo lekker...)
IK ga woensdag met mijn twee jongsten op pas om iets te kopen voor de mannen, Gelukkig is er voldoende rotzooi te koop op liefdesgebied met Valentijn in het vooruitzicht...En als ik niets vind ga ik lekker met manlief een paar daagjes weg, dat vind ik zelf ook heel leuk natuurlijk... alleen moet ik dan nog wel opvang voor de kids zien te vinden..
Ik hou me nog aanbevolen hoor!
Heb overigens naar concertkaartjes gekeken, maar mijn ... wat zijn bv kaartjes voor Bruce Springsteen duur, niet te geloven. Ik ga toch geen 200 euro per kaartje uitgeven?? Faith

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.