Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tops

Tops

13-06-2010 om 13:54

Voetbal leedvermaak

Kan er niets aan doen, maar moest hier erg om lachen, kijk vooral naar het filmpje ;-). Ik zie het gewoon helemaal voor mij, zit je daar vol spanning op de bank...
http://www.ad.nl/ad/nl/1045/WK-voetbal/article/detail/490132/2010/06/13/Britten-missen-Engelse-goal-door-tv-reclame.dhtml

Sancy

Sancy

13-06-2010 om 21:25

Meer leed dan vermaak

was het bericht dat ik gisteravond ergens op tv opving dat bij verlies van Nederland op het WK het aantal gevallen van huiselijk geweld met 10% toeneemt.

Massi Nissa

Massi Nissa

13-06-2010 om 21:33

Ook gehoord

... op radio 1. Sjonge jonge jonge. Ik hoop dat al die huisvrouwen die de bui al zien hangen hun vuvuzela met cement vullen en hun hopeloos stuk vreten op zijn dronken knar timmeren.
Groetjes
Massi

Rembrand

Rembrand

13-06-2010 om 22:09

Massi.

Het is treurig dat het geweld toeneemt, maar ik moest wel lachen toen ik me jouw idee voorstelde !!
M.

krin

krin

14-06-2010 om 11:37

En ik denk

dat de verklaring van die stijging van het aantal gevallen van huiselijk geweld juist gezocht moet worden in de hoek van vrouw-slaat-man (al dan niet met betonnen toeter), niet vice versa. De vrouwen hebben vast meer aanleiding, en meer tijd: die mannen hebben het te druk met de wedstrijden, toch?
Let op: ;-))

Huisvrouwen?

Ja, ik viel ook meteen over de term huisvrouwen.
Hoezo huisvrouwen?

Massi Nissa

Massi Nissa

14-06-2010 om 19:39

O sorry hoor

Ik maakte maar een grapje. Zal het niet meer doen. Zoals mijn leerlingen dan zeggen: tsssss....
Groetjes
Massi

had het niet als zodanig opgevat. Maar dat komt omdat ik het misschien een gevoelig onderwerp vind, minder grapjes geschikt. Maar dat ligt wrs aan mij!

Krin staat niet alleen

Met dit draadje in gedachten moest ik gisteren extra hard lachen om de cartoon van Hein de Kort in het Parool, en aangezien die vziw niet op internet te vinden is beschrijf ik m even:
vier mannen zitten, al toeterend op de vuvuzela, aan de buis gekluisterd. Op het raam bonken wanhopige buren, maar dat horen ze niet. Achter hen komt een vrouw binnen, met een grimmig gezicht, ze stroopt de mouwen op met duidelijk geen vredelievende bedoelingen...
Onderschrift:
Q: Kan de vuvuzela ook rectaal worden ingebracht?
A: Jazeker. Dit komt het geluid ook zeer ten goede.

Groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.