Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Voor sinilind: over worst

Sini, we zijn terug van vakantie en ik wou nog even melden dat vriend zich gewaagd heeft aan de Andouillette de Vire. En niet alleen heeft hij een stukje gekocht en opgegeten, maar nadien in een restaurant heeft hij ook nog eens een menu besteld waarin deze worst een ererol vervulde.

Hij lust het dus echt. Ik niet, er zat een bijsmaak aan die mij niet beviel dus ik heb het bij een plakje gelaten. Maar bedankt voor de tip dus.

Vriend heeft overigens geen andouillette als souvenir mee teruggenomen. Wel twee blikken met rundertong in saus (vond hij de vorige keer al zo lekker, maar hij eet graag tong) en een blik 'Tripes a la mode de Caen' - dat is een experiment.
Ik hield het maar bij kaasjes en een fles drank ;-)

Groeten,

Temet

notje

notje

04-08-2010 om 22:13

Echt tripes?

brrrr.....
Dat kookte mijn ex schoonvader wel eens.Alleen de lucht al.Maar ach misschien vind je vriend het wel lekker.
groet nOTJE

Nog nachtmerries van die worst

Vriend en ik waren op onze 1e vakantie samen, naar Parijs. Lekker uit eten 's avonds en ik kies iets wat ik denk dat wel te eten is: saucisse andouilette (gewoon een saucijsje dacht ik). Vriend neemt een steak. Het eten komt, ik snij een plak van de worst en ga bijna over mijn nek. Al die tubetjes in die worst, vreselijk. Geen idee of ik het nog geproefd heb of niet. Vriend was de held in nood en we hebben van eten gewisseld. Het zal niet heel vreselijk geweest zijn, alhoewel hij erg zin had in steak, want hij is later nog met me getrouwd ook ;-)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.