Home » Forum » Waarom s avonds kinderfilms

Waarom 's avonds kinderfilms

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pham
Waarom 's avonds kinderfilms

Wat mij opvalt is dat de laatste tijd steeds vaker 's avonds kinderfilms uitgezonden worden. Vooral op SBS is dat (op zaterdag.) Die films beginnen dan pas om 20:30u. mijn kinderen van 8 en 6 redden dat echt niet.
Iemand een idee waarom dat is?

Gr Pham

Jesse_1
Ondertiteld

In een enthousiaste bui heb ik wel eens een avondfilm opgenomen (heel ouderwets, met een _videorecorder_), weer vergetende dat die films in het Engels zijn en ondertiteld worden. Mijn kinderen van (net) 8 en 6 maak ik daar niet blij mee.
Jesse

D@f
Ja, idd

viel gister bijna van mijn stoel af toen bleek dat Ice Age in het Nederlands was! Helaas hebben de kinderen deze film al op dvd, dus niet opgenomen. Andere films die laat komen neem ik gewoon op. Jongste leest ondertiteling voor de helft mee (gaat nog te snel), maar hij vind het niet erg. Begrijpt meestal wel waar de film over gaat. Gisteren trouwens March of the Penguins ook opgenomen, was zelfs mij te laat!

D@f

koentje
Tja

zelfde probleem hier met zoon van 12. Hij duurt hem eigenlijk net effe te lang en dan wordt hij klierig als hij uiteindelijk naar bed moet. Maar dan heb ik het eigenlijk ook over niet echte kinderfilm maar familiefilm die tot 23, soms iets later nog duurt. Zoals sound of music! Hij vond het geweldig leuk, maar kon gewoon niet meer!

muizemeis
Niet alleen sbs

Zend kinderfilms om 20.30 uit, andere zenders doen het ook, het si mij ook al opgevallen. Mijn kinderen(4 en 9) vinden het trouwens niet erg als het in het engels is, maar het tijdstip vind ik veel te laat en ik kan ook niet opnemen, dus ik vind het een beetje onhandig.
Muizemeis

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.