Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Waarom 's avonds kinderfilms

Wat mij opvalt is dat de laatste tijd steeds vaker 's avonds kinderfilms uitgezonden worden. Vooral op SBS is dat (op zaterdag.) Die films beginnen dan pas om 20:30u. mijn kinderen van 8 en 6 redden dat echt niet.
Iemand een idee waarom dat is?

Gr Pham

Jesse_1

Jesse_1

28-12-2010 om 23:57

Ondertiteld

In een enthousiaste bui heb ik wel eens een avondfilm opgenomen (heel ouderwets, met een _videorecorder_), weer vergetende dat die films in het Engels zijn en ondertiteld worden. Mijn kinderen van (net) 8 en 6 maak ik daar niet blij mee.
Jesse

Ja, idd

viel gister bijna van mijn stoel af toen bleek dat Ice Age in het Nederlands was! Helaas hebben de kinderen deze film al op dvd, dus niet opgenomen. Andere films die laat komen neem ik gewoon op. Jongste leest ondertiteling voor de helft mee (gaat nog te snel), maar hij vind het niet erg. Begrijpt meestal wel waar de film over gaat. Gisteren trouwens March of the Penguins ook opgenomen, was zelfs mij te laat!

[email protected]

koentje

koentje

29-12-2010 om 11:57

Tja

zelfde probleem hier met zoon van 12. Hij duurt hem eigenlijk net effe te lang en dan wordt hij klierig als hij uiteindelijk naar bed moet. Maar dan heb ik het eigenlijk ook over niet echte kinderfilm maar familiefilm die tot 23, soms iets later nog duurt. Zoals sound of music! Hij vond het geweldig leuk, maar kon gewoon niet meer!

Niet alleen sbs

Zend kinderfilms om 20.30 uit, andere zenders doen het ook, het si mij ook al opgevallen. Mijn kinderen(4 en 9) vinden het trouwens niet erg als het in het engels is, maar het tijdstip vind ik veel te laat en ik kan ook niet opnemen, dus ik vind het een beetje onhandig.
Muizemeis

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.