Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

tonny

tonny

18-03-2012 om 18:57

'wat deed je met je vorige partner dat je nu niet meer doet?'

Wat betreft hobby's, invulling (vrije) tijd - avondjes uit, vakanties, dat soort zaken.

Helaas voor jullie allemaal kan ik nu geen spannend verhaal vertellen, ik ben getrouwd met mijn eerste serieuze partner en dat nu al 30 jaar.

Maar ik kan mij bijvoorbeeld voorstellen dat mijn huis en mijn leven er heel anders uit hadden gezien als mijn partner van klussen had gehouden. Of van honden. Of van musiceren. Of als hij een hekel had gehad aan lezen. Ik noem maar wat ;)

Vic

Vic

18-03-2012 om 19:37

Hmmm

Nou, ik laat me niet meer uitschelden en ik kan naar 'domme' programma's (waaronder ook schaatsen of tennis) kijken zonder dat er openlijk aan mijn geestelijke gesteldheid wordt getwijfeld. Verder heb ik sinds mijn scheiding niet meer geskied. Ik vond dat best aardig, maar voor mijzelf hoeft het niet per se.

Sancy

Sancy

18-03-2012 om 20:00

Jee

In eerste instantie kon ik alleen dingen bedenken die ik niet deed met mijn vorige partner en nu wel.
Maar toen schoot me tóch nog iets te binnen wat ik niet met mijn huidige partner doe en wel met mijn ex-partner gedaan heb.
Bordspelletjes.

Ha!

Zonder twijfel 2 x per maand naar het strand gaan. Ex woonde in de buurt van Den Haag, echtgenoot (en ik) aan de andere kant van het land.

dc

dc

18-03-2012 om 20:19

Zo veel

Maar dat heeft er ook mee te maken dat ik met mijn vorige partner geen kinderen had.

Maar mijn vorige partner was extreem hoogdbegaafd en heel erg geinteresseerd in heel veel culturele dingen. Dus met hem deed ik veel Triviant, opera, concerten, dat soort dingen. Mijn man is niet hoogbegaafd, maar veel huiselijker en met hem kan ik uren koken, tafelen, dat soort dingen. Eigenlijk een heel ander leven, bijna.

Alleen is mijn computergebruik nooit echt veranderd ;-)

Roosje Katoen

Roosje Katoen

18-03-2012 om 20:20

Nou

ik doe nu juist veel meer dan toen ik nog met mijn ex was. Boeken lezen bijvoorbeeld, dat mocht nooit omdat ik dan niet de volle aandacht voor hem had. Of leuke dingen doen met vriendinnen, dat deed ik bijna niet meer omdat hij dan altijd begon te jammeren dat ik mijn vriendinnen veel leuker vond dan hem. Daar heeft hij dan weer wel gelijk in gekregen ;-)

Kaaskopje

Kaaskopje

18-03-2012 om 21:40

Tonny:-)

Voor ik mijn man leerde kennen (13 maart was het 'aan':-)) heb ik wel het een en ander beleefd op gebied van mannen, maar nooit serieus en lang genoeg om daar gewoontes mee op te bouwen. Geen klussende voorgangers dus. Geen idee dus hoe het is om een klusser als man te hebben:-) De langste relatie was een half jaar met een man die eigenlijk helemaal niet zo aardig was. Ik was een beetje onder de indruk van hem en gaf niet makkelijk tegengas. Met Roefel is dat veel meer in een gezond evenwicht.

Mar

Mar

18-03-2012 om 23:07

Nou

wat ik niet meer doe: ruzie maken, vrijen, snelle grapjes maken, de slappe lach hebben, roddelen, elkaar troosten, een knuffel geven/ontvangen, bij elkaars familie op bezoek gaan, moeilijkheden bespreken, elkaars werk bespreken/bewonderen, samen dansen tekenen mediteren kletsen, films kijken, cadeautjes voor elkaar kopen.
Ik koos er niet voor om deze relatie te stoppen en het zit er niet in dat ik ooit nog nieuwe relatie zal kunnen krijgen. Dus ja, ik mis dat like hell.

Hangen

Elke middag na school rondhangen op het pleintje.

skik

Coco

Coco

19-03-2012 om 09:47

Lol, skik

Je kunt ook nog verder terug gaan: ruzie maken over een schepje, in de zandbak.

Coco

Coco

19-03-2012 om 09:55

Roosje

Ik weet niet of Triviant nou iets is dat bij uitstek door hoogbegaafden gedaan wordt. Mijn vorige partner was er ook dol op (ik weet niet of die hoogbegaafd was, heb nooit naar zijn IQ-score gevraagd). We nodigden dan een heleboel mensen uit en speelden in teams (dan viel het niet zo op dat de één veel meer wist dan de ander). Mijn huidige partner houdt ook wel van spelletjes, maar meer van kaartspellen (waar mijn vorige man dan weer niet dol op was). Ik heb zelf ook meer de voorkeur voor kaartspellen (met bridge als ultiem spel).
Andere dingen die ik met mijn ex deed: tennissen, hardlopen (moet ik nu alleen doen en soms met mijn zoon).
O ja, ik ging met mijn ex ook regelmatig snookeren (vond ik eigenlijk wel leuk, maar om een of andere reden komt dat er nu nooit meer van).

Nee hoor coco

De vraag is wat je deed met je vorige partner. Dus degene die je had voordat je met deze was. Nou, met mijn vorige partner (wat een beetje een groot woord is voor de jongen van twee straten verderop waar ik kortstondig verkering mee heb gehad toen ik 16 was) hing ik rond op het pleintje.

skik

Coco

Coco

19-03-2012 om 11:48

Skik

Zo bedoelde ik het eigenlijk ook. Misschien zijn er ook posters van wie de laatste ex hun vriend(innet)je op de kleuterschool was. Mijn zoon had toen althans een "serieuze" vriendin, voor wie hij alvast een plekje had gereserveerd in ons huis voor als ze later bij ons zou intrekken. Ze is helaas verhuisd toen ze in groep 2 zaten. Als zijn eerstvolgende verkering nu de vrouw (of misschien man) is waar hij de rest van zijn leven mee samen blijft, dan is dat meisje in de zandbak dus zijn laatste ex.

2 dingen

Waarschijnlijk had mijn leven er totáál anders uitgezien, maar twee dingen weet ik vrijwel zeker. Ik zou in Brabant wonen en veel actiever zijn in het carnavalsleven. Hoogstwaarschijnlijk had ik dan nu deel uitgemaakt van een dweilorkestje. Verder had ik hoogstwaarschijnlijk niet motorgereden, want deze persoon was daar hevig tegen. Daar was ik dan de rest van het jaar wat ongelukkig door geworden, denk ik ;-)

Nou

Het eerste wat bij me opkomt is dat ik dan regelmatig al naar bed zou gaan terwijl hij tot diep in de nacht boven nog computergames zit te spelen en te chatten met mij onbekende dames :( En ik zou me ten behoeve van de relatie verdiepen in allerlei zweverige levensfilosofieën en vergeefs proberen daar begrip voor op te brengen.

Chris

Aïda

Aïda

19-03-2012 om 16:37

Leuke vraag

Ik zit niet meer alleen maar thuis (ex is dus zo'n klusser die er nooit was)
Wat ik toen niet deed en nu wel is door de weeks of op zaterdag met een vriendin afspreken, toen kon ik nooit zonder de kids op stap en nu wel.
Ik ga niet meer met eigen caravan op vakantie, maar nog wel altijd naar een camping (nu huren we een sta caravan)
Met mijn ex had ik heel vaak ruzie, en met mijn nieuwe partner niet. En dat is toch fijn!!!
en met mijn ex partner ging ik elke avond keurig slapen wanneer ik in bed stapte en met mijn nieuwe partner niet, er is nog zoveel meer leuks te doen in bed....

Mijn leven is 180 graden omgedraaid, en in mijn geval helemaal ten goede.
Vroeger lachte ik niet veel, nu heb ik elke dag een lach op mijn gezicht.!!

krin

krin

19-03-2012 om 17:51

Vissen en kerken

Dat vissen was weliswaar alleen in de vakantie en was voor mij lezen aan de waterkant (en dus prima), en dat kerken was alleen toen hij nog thuis woonde en dat de prijs was voor blijven slapen op zaterdag.
Winkelen deed ik met de vorige meneer ook vaker. Evenals patat eten. Met GTST meekijken was ik al opgehouden voordat ik met hem ophield. En met frêle ego's overeind houden ook, trouwens. Wat vast niet voor me pleitte toen hij die struise blondine die hem fantastisch vond tegen het pronte lijf liep.

Guinevere

Guinevere

19-03-2012 om 20:49

Uit eten

Nou, ik ga nu niet meer elke dag uit eten. Gelukkig maar, wat was dat een lege bedoening, uit arren moede uit eten gaan om je partner tenminste nog te spreken te krijgen. Want die had het nogal druk met zijn carriere en uiterlijke schijn (doen alsof je een grote jongen bent, maar eigenlijk....).

Phaedra

Phaedra

19-03-2012 om 21:28

Zoveel

Ik ga bijna nooit meer naar concerten, veel minder uit eten en gelukkig nooooooit meer naar het Holland Casino!

Hihi coco

Als zandbakliefde je laatste ex is, is het wel te hopen dat degene met wie je de rest van je leven samen blijft niet pas op je 35e je pad kruist. Dan heb je het in de tussenliggende 30 jaar wel wat eenzaam gehad.

skik

Nou met mijn vorige partner

ook al weer 12 jaar geleden, met hem heb ik zijn dronken moeder wel eens in haar badpak bij de koelkast laten liggen gillen terwijl we droogjes plakjes oude kaas bij elkaar in de mond proptte of elk andere snack die we in die koelkast in het chiqe wassenaaaaaaarrrrr aantroffen.

En met hem zat ik wel eens in de dikke cabrio bwm van zijn moeder en reed dan leuk de stranden af.

Gelukkig heb ik geen dronken gillende in badpak voor de koelkast liggende schoonmoeder meer en die cabrio was best wel koud ook al had die verwarmde lederen (zo'n lelijk woord, lederen) stoelen.

Oh ja die ex blowde elke dag, vreselijk sinds ik met hem was geen blow meer aangeraakt, stinken, bah, vies.

Wel erg leuk was die tijd, met wat andere creatieven hele leuke lange avonden/nachten gehad met platendraaiende vriend (inmiddels beroemde ontwerper) en ik in mijn rode lange zijde ochtendjas dansen en andere vrienden en vriendinnen aan de alcohol gekke ontwerpen bedenken, ja zalige tijd, ik zou zo even terug willen, lekker vrij en gek met zijn allen.

Conference

Conference

20-03-2012 om 14:46

Ik ga niet meer met de vouwwagen naar een camping, ik luister niet meer naar muziek van Andre Hazes, ik zit niet meer op een zonnige zondag thuis, omdat meneer geen zin heeft om weg te gaan en verwacht dat ik ook thuis blijf, ik ga niet meer met hem naar zijn ouders en ik kijk ook geen actiefilms met Jean Claude Van Damme of Steven Segal meer.
Ik ben heel blij dat dat allemaal verleden tijd is:-)

JansjeRommy

JansjeRommy

20-03-2012 om 14:55

Ook veel

hier ook veel verschillen. op zich zet je dat wel aan het denken over jezelf he? (al heeft het ook met fase in je leven te maken). Met meneer1 een heel ongeregeld huishouden, veel uitslapen, veel buiten de deur eten, veel eigen afspraakjes, vakanties buiten europa, wel wintersporten en wel vlees eten. Met meneer2 in ongeveer alles het omgekeerde:-). Meer samen en meer structuur.

Isabel

Isabel

20-03-2012 om 21:27

Pfoeh vanalles inderdaad

Na vriend 1 nooit meer naar de gereformeerde kerk geweest en nooit meer naar gitaar gepingel hoeven luisteren. Na vriend 2 nooit meer dingen achter over gedrukt. Na vriend 3 nooit meer xtc thuis feestjes gehad.

Lidewei

Lidewei

21-03-2012 om 16:46

Ongelooflijke rare dingen

´s morgens four roses bourbon drinken, elk weekend uit eten, en vluchten in steegjes om de gewapende serviers te ontlopen.....

(blij met d´r enorm gewone hubbie)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.