Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Ilva

Ilva

11-11-2011 om 14:44

Wat opsturen naar australië

Wie kan mij helpen? Ik heb een vriendin in Australië wonen. Zij heeft iets heel liefs voor mij gedaan en ik wil haar graag bedanken. Ik wil graag iets naar haar opsturen, ik zat te denken aan dropjes, hagelslag, echt van die hollandse dingen. Maar nu moest ik ineens denken aan dat tv programma over de australische douane en wat die mensen allemaal niet mee het land in mogen nemen. Etenswaren o.a. Maar geld dat ook per post? (vast wel). Weet iemand waar ik hier meer infomatie over kan vinden? Of een idee want anders te sturen.

Zus van

Zus van

11-11-2011 om 16:43

Kan wel

Mijn broer woont in Australië, en mijn ouders gaan er vaak heen. In je koffer mag je in ieder geval NIET meenemen: etenswaar van dierlijke oorsprong; planten (bloembollen!) . Dus: geen vlees, geen zuivel (kaas! ook niet vacuum verpakt)- dat soort dingen zijn verboden. Drop, hagelslag, speculaas, chocoladeletters: allemaal geen probleem.

Zou nog wel even verder zoeken naar officiële lijsten als ik jou was - dit is zo gauw uit m'n hoofd.

Ilva

Ilva

13-11-2011 om 12:51

Officiële lijsten

'Zus van' waar kan ik die officiële lijsten vinden. Ik heb al een beetje lopen zoeken maar ik kan het niet vinden. Maar bedankt voor de info.

Tirza G.

Tirza G.

13-11-2011 om 23:41

Douane

Googelen op invoeren Australie, douane, dat soort termen. Dan vind je wel wat :-)

Tirza

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.