Home » Forum » Wat opsturen naar australië

Wat opsturen naar australië

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Ilva
Wat opsturen naar australië

Wie kan mij helpen? Ik heb een vriendin in Australië wonen. Zij heeft iets heel liefs voor mij gedaan en ik wil haar graag bedanken. Ik wil graag iets naar haar opsturen, ik zat te denken aan dropjes, hagelslag, echt van die hollandse dingen. Maar nu moest ik ineens denken aan dat tv programma over de australische douane en wat die mensen allemaal niet mee het land in mogen nemen. Etenswaren o.a. Maar geld dat ook per post? (vast wel). Weet iemand waar ik hier meer infomatie over kan vinden? Of een idee want anders te sturen.

Zus van
Kan wel

Mijn broer woont in Australië, en mijn ouders gaan er vaak heen. In je koffer mag je in ieder geval NIET meenemen: etenswaar van dierlijke oorsprong; planten (bloembollen!) . Dus: geen vlees, geen zuivel (kaas! ook niet vacuum verpakt)- dat soort dingen zijn verboden. Drop, hagelslag, speculaas, chocoladeletters: allemaal geen probleem.

Zou nog wel even verder zoeken naar officiële lijsten als ik jou was - dit is zo gauw uit m'n hoofd.

Ilva
Officiële lijsten

'Zus van' waar kan ik die officiële lijsten vinden. Ik heb al een beetje lopen zoeken maar ik kan het niet vinden. Maar bedankt voor de info.

Tirza G.
Douane

Googelen op invoeren Australie, douane, dat soort termen. Dan vind je wel wat :-)

Tirza

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.